Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 http://images.4chan.org/v/src/1283033496001.jpg denemeyin lan sakin adsfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 kristal olanı var bunun oluyo harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 uctu dsfasdfdsafasfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 http://img828.imageshack.us/img828/8541/kristal.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 bilaer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 ardeth yapionuzmu siz labaratuarda boel kristaller cok guzel duruyor lan, aydinalt pati ahalisini kristal yapimi konusunda asdffads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 arkadaşım ben artık labda çalışmıyorum ben artık matematik falan kağıt maksimum bilgisayar ile çalışıyorum. tırt lab hayatını geride bıraktım. ama jelibon gibi polimerler sentezlediğim oldu isterseniz onu anlatayım ama biraz pahalı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 mmmm devam et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Beyler ben bunu yaptım burnum koptu geri nasıl takarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 metamfetamin sanmıştım elmasmış. metamfetaminin birçok adından biri elmas o da evde yapılabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 ben çim yerine yaprak kullandım daha iyi sonuç aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Cons said: mmmm devam et sana o günlerden bir diyalog (mailda buldum) said: Bir de geçen hafta işte ben ocmcs-0 denedim. Onda en iyisi 0.2ml %3 asetik asitli su, 0.1ml Photoinit, 2xPEG oldu. Ayrıca bir vial içersinde bir mikro balık ile 1ml asetik asitli su/ 0.05gr omcs-0 karıştırarak da yapabilirsin. Zaten o karışımı hazırladıktan sonra jel yapması oldukça kolay oluyor üstüne sadece peg ve photoinit. koyman gerektiği için. 1-2 saatlik bir süreçte jel yapacağın zaman böyle yapabilirsin. Ben bir kaç kez ocmcs içine tanin koyarak jel yapmayı denedim olmadı şimdi hocayla konuşacağım belki başka bişeyler deneriz. OCMCS-3de 2x peg ile jel yapmayı denedim ama biraz güçsüz oldu. Madde ile mi ilgili sorun emin olamadım o yüzden onu tekrar yapıyorum. OCMCS-0 artık oldukça standartlaştı şimdi biraz OCMCS-3 üzerine çalışmak lazım ama onun monomeri az ondan biraz daha yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 ben bakalım denklem doğru mu diye elmas ile sağlama yaptım çim yerine Marul çıktı denklemden bi hata var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 bu arada sakin demeyin lan, moralfagligimizi yapalimda sonra olursunuz filan ustumuze kalmasin eheuheu http://img457.imageshack.us/img457/7463/b33mk4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 O bengayda ilk mesajın sonuna "It feels like having sex" diye ekleseydi daha 2. 3. mesaja bakmadan gidip deneyenler olabilirdi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 evet abi sora banlanmayak ölürseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 hmm burdan "masturbating with bengay" diye bir meme çıkabilir aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 ben gay sen gay birde bebek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 bengaya takıldın sende ha cok merak ediyosan diş macunu sür aynı etki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 yok ya daha önce duymuştum zaten klasik yurt ya da lise futbol takımı şakasıymış (nasıl gerçekleştiriyorlar bu şakayı bilmiyorum ama) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Ardeth said: hmm burdan "masturbating with bengay" diye bir meme çıkabilir aslında bengay yazicna gugilda ilk cikan resim http://keeneweb.org/curlatron/files/2008/04/bengay.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Ardeth said: yok ya daha önce duymuştum zaten klasik yurt ya da lise futbol takımı şakasıymış (nasıl gerçekleştiriyorlar bu şakayı bilmiyorum ama) tutuyosun veya bağlıyosun kurbanı sonra da taşaklara sürüp izliyosun sfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 ev elması sevmiyorum ben ya, amasya elması daha güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 bu güzel gecenin içine sıçtığım için özür dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 tunca said: Ardeth said: yok ya daha önce duymuştum zaten klasik yurt ya da lise futbol takımı şakasıymış (nasıl gerçekleştiriyorlar bu şakayı bilmiyorum ama) tutuyosun veya bağlıyosun kurbanı sonra da taşaklara sürüp izliyosun sfsfsvaad edilen hiç bir zevk beni bir erkeğin taşaklarına ellememe sebep olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar