Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Dün yıldırım düştü ve evdeki elektronik aletler 1 sn'e gitti ve geldi ama ethernet kartım yandı, olabilir mi böyle şanssızlık ya..bi gündür kablonette yoktu, neyseki onu hallettik daha öncede usb girişi yanmıştı mangal partisi yapcam.) dikkat edin valla havalar kötü ztn sizinde yanmasın.[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Geçen sene yine bir yıldırım vak'ası olmuştu. UltraTV bayağı bi modem değiştirdi. gerçi telefonda iki gün boyunca şöyle reset atın, böyle ağ ayarlarını yapınd ediler. İkinci günün sonunda kendimin de bir uzman olduğunu ve donanımsal bir sorun olabileceğini admalara kabul ettirdim. 4. günün sonunda gelen giden olmayınca ben UTV'ye gittim. Bir süre muhabbet ettik ve ardındna gelip geçici bir modem verdiler. Daha sonra yaptığım MAC ID denetiminde aslında modemimi de değiştirmiş olduklarını anladım. bana gelen görevlide bir A4 kadar abone simi vardı. Neyse, yanmayın, beklediğinize mi yanarsınız yoksa giden parçaya mı, karar vermekte zorlanırsınız.[signature][hline]Berkin Bozdoğan Nush ile yola gelmeyeni etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı rokettir. -Ziyâ Paşa, Q3 Sunucu Kayıtları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 2 sene önce mi ne silthanas ile silth e adsl modemi almaya gidioruz yolda bana kuzeninin telefon hattına yıldırım düştüğünü ve modeminin yandığını söyledi baya bi güldük nası olur falan filan.. o gün aldık ona modemi bi kaç gün sonra modem bozuk diye değiştirdik sebep ? hatta yıldırım düşmüş.[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Bende UPS aldım bahçeşehirde oturmak zaten yeterince dert bide zırt pırt voltaj değişiyor elektrik gidiyor felan, yanlız elektrik gidince kabloda gidiyor ona yapabileceğim bişi yok =/[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 ben usp ladam once 2 anakart 2 ram bir de güc kaynagını yaktım soran aklım basıma geldi sen bosver bilgisayarını kendine dikkat et bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 BAhçeşehir gene iyidir, ben allahın dağında oturuyorum 24 saat elektrik kesildiği oldu.[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Allahtan Ethernet kartı yanmı$...[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar