CythraulAkhera Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Bu uo versıyonu hakkında elınde herhangı bı dokuman scp ve en onemlısı serverı olan varmı yada site ismini bılen acıl lazım arkadaslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 elimde 2 tutorial vardı http://sphereevo.spot.lv bu siteyi dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 var da işler biraz karışık dava falan var... yani kimse kimseye publicte download adresi vermesin sorun cıkmasın (gerci burayı kim bulacak da..)[signature][hline]who is tazmanyak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asura Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 açmış mı sonunda Sphere davayı..Boykot etsek milleti ayaklandırsak.. Menace Central'in bu yaptığını kınıyorum.Kendileri 55i'ye yeteri kadar özen göstermediler..Bari gösterenlere engel olmasınlar..[signature][hline]Serap Ezgü ile Kadının Sesi[b] 21Temmuz2004 tarihinde İsmail Solmaz(Kayıp İsa Solmaz'ın Babası) ile olan telefon kunusması; [b]Serap Ezgü:...12 yaşında çocuk içki ve sigaraya başlamış.Yazık değil mi bu çocuğa.. İsmail Solmaz: İyi..Ben 9 yaşında başlamıştım.. Serap Ezgü:Aferin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar