Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Performans/Pil Ömrü oranı (netbook)

Anelor

Öne çıkan mesajlar

amerikadan gelen arkadaşa ipad siparişi gibi bişey sana yarayabilir film dizi için
sunum yatar tabi

yok lan hala çok paalıymış ipad 2. el bile

kaçışın yok bence o laptop gene prize takılacak her türlü, eğer okul yolu 2 saat sürmüyorsa ya da okulunuzda priz yoksa pil ömrü ortalama bişey işini görücek
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 hafta sonra ...
700 tl ye asus 1005p modelini aldım
uzun zamandır aldığım bi elektronik eşyadan bu kadar memnun olmamıştım heralde max pil ömrü 11 saat ortalama 7-8 oyun film dizi vs şeklinde 4-6 saat gidiyor. baya gidiyor yani pili daha hiç yarı yolda bırakmadı klavyesi touchpadi gayet rahat hafif dizaynı güzel vs
netbook alıcak olan arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim çok memnunum
Sosyal ağlarda paylaş

Netbook alırken ;

Uzun pil ömrü istiyorsanız , led ekran , 6 hücreli batarya , intel atom işlemci ( n450 olabilir mesela an itibari ile) bunları bir arada bulduğunuz herhangi bir markada yaklaşık 6 saat pil ömrü performansı alabilirsiniz.
Kendiniz de söylemişsiniz , Acer ferrari donanım olarkaçok iyi ama pil ömrü kısa , çünkü kullandığı işlemci amd çift çekirdekli netbookta olması çok mantık ihtiva etmeyen bir işlemci.
Sosyal ağlarda paylaş

Anelor said:

1gb ramini 2 ye çıkarsam benim aletin pil ömrü azalır mı acep

Konfigirasyonu iyileştirmek adına yapabileceğin çoğu şeyin extra enerji harcıyacağını düşünürsek mutlaka bir miktar fark edicektir pil ömrü. Fakat 1gb ramin çok da bir şey değiştireceğini sanmıyorum genelde 2gb rami maliyet ve slot vs gibi faktörlerden dolayı kullanmıyor firmalar ve yaptıkları iş açısından 1 gb da çoğu configde yeterli oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

bu bir parmak daha büyük pil takıyorlar netbooka hem duruşu falan güzelleşiyor

işte 12 hücreli piller... pahalı mı onlar? noraml bir netbook + 12 hücreli ekstra pil alınsa. Prizsiz geçecek bir günde 12+6 hücreli pil bayaaaaaaa götürür gibi insanı?
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

bu bir parmak daha büyük pil takıyorlar netbooka hem duruşu falan güzelleşiyor

işte 12 hücreli piller... pahalı mı onlar? noraml bir netbook + 12 hücreli ekstra pil alınsa. Prizsiz geçecek bir günde 12+6 hücreli pil bayaaaaaaa götürür gibi insanı?

1 parmak daha büyük duran bataryalar 6 cell olanlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...