Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 güzel olan bi netbook almayı düşünüyorum dizi film izliyip internete giricem okula götürücem sunum falan bütün işlerimi görücek bi alet arıyorum. Acer Ferrari serisine baktım donanımsal olarak çok iyi olmasına ramen pil ömrü çok çok kısa tavsiyeler için teşekürler şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 amerikadan gelen arkadaşa ipad siparişi gibi bişey sana yarayabilir film dizi için sunum yatar tabi yok lan hala çok paalıymış ipad 2. el bile kaçışın yok bence o laptop gene prize takılacak her türlü, eğer okul yolu 2 saat sürmüyorsa ya da okulunuzda priz yoksa pil ömrü ortalama bişey işini görücek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 ipad de rahat edemem gibi geliyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 bu topik süper olmuş. benım de netbooka ihtiyacım var. pili uzun giden fazla pahalı olmayan ne önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 yok mu arkadaşlar netbook kullanan arkadaşı netbook kullanan falan bi fikir verin yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 bende samsung var nc10 suan nc10 piyasada yok model olarak deiştirmişler ne oldu bilmiyorum ismi.bendeki xp ama yenilerinde windows 7 varmış neyse ben memnunum ya pilinin içine sıcılmasına ragmen 4-5 saat gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 sonynin netbooklarını merak ediyorum ya pil ömrü baya uzun oluyo bide sony zaten sağlam alettir diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 ya netbuka gidipte 1 küsür bin liralar verilmez sony diye sonuçta netbuk yani.facebuka gir msne gir o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 aldım bugün ben. samsung n 150. beğendim şimdilik baya, pili de 6 saat gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katharsis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Led ekran+6 cell batarya hangi marka olursa olsun işini görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 pil ömrü olarak samsunglar iyi baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 700 tl ye asus 1005p modelini aldım uzun zamandır aldığım bi elektronik eşyadan bu kadar memnun olmamıştım heralde max pil ömrü 11 saat ortalama 7-8 oyun film dizi vs şeklinde 4-6 saat gidiyor. baya gidiyor yani pili daha hiç yarı yolda bırakmadı klavyesi touchpadi gayet rahat hafif dizaynı güzel vs netbook alıcak olan arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim çok memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Netbook alırken ; Uzun pil ömrü istiyorsanız , led ekran , 6 hücreli batarya , intel atom işlemci ( n450 olabilir mesela an itibari ile) bunları bir arada bulduğunuz herhangi bir markada yaklaşık 6 saat pil ömrü performansı alabilirsiniz. Kendiniz de söylemişsiniz , Acer ferrari donanım olarkaçok iyi ama pil ömrü kısa , çünkü kullandığı işlemci amd çift çekirdekli netbookta olması çok mantık ihtiva etmeyen bir işlemci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 bende nc10 var, modifiye ettim biraz. 2gb ramli 9 cell pilli win 7 li ssd li. 7 saat falan gidiyo. ama full performansta 5 saati görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 1gb ramini 2 ye çıkarsam benim aletin pil ömrü azalır mı acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Anelor said: 1gb ramini 2 ye çıkarsam benim aletin pil ömrü azalır mı acep Konfigirasyonu iyileştirmek adına yapabileceğin çoğu şeyin extra enerji harcıyacağını düşünürsek mutlaka bir miktar fark edicektir pil ömrü. Fakat 1gb ramin çok da bir şey değiştireceğini sanmıyorum genelde 2gb rami maliyet ve slot vs gibi faktörlerden dolayı kullanmıyor firmalar ve yaptıkları iş açısından 1 gb da çoğu configde yeterli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 1gb ile 2gb arasında pek bi fark olmaz mı diyosun performans açısından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 bu bir parmak daha büyük pil takıyorlar netbooka hem duruşu falan güzelleşiyor işte 12 hücreli piller... pahalı mı onlar? noraml bir netbook + 12 hücreli ekstra pil alınsa. Prizsiz geçecek bir günde 12+6 hücreli pil bayaaaaaaa götürür gibi insanı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 normal pilleri bile baya pahalı ya aletin ekstra pahalıdır 120 dolar gibi bi fiyat söylemişti vatanın çalışanları bana normal batarya için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 perpa da dünya ticaret mi ne öyle bir yer var orada 9 hücreli pile 128 tl demişlerdi bana ama gidememiştim bir ara gidip pil alayım diyorum da üşeniyorum ehe acer aspire 0ne kullanıyorum bu arada.. böyle ilklerden.. ama memnunum çoğu işimi bundan hallediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 ebay varken ne perpası abi. ebaye verin sparişi 80 lira mı ne 9 hücreli pil. hong kong dan gelsin eve 1 haftada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 yav said: bu bir parmak daha büyük pil takıyorlar netbooka hem duruşu falan güzelleşiyor işte 12 hücreli piller... pahalı mı onlar? noraml bir netbook + 12 hücreli ekstra pil alınsa. Prizsiz geçecek bir günde 12+6 hücreli pil bayaaaaaaa götürür gibi insanı? 1 parmak daha büyük duran bataryalar 6 cell olanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Netbook olmasada şuan tavsiye edebileceğim HP Pavilion DM-1. Ebatları neredeyse ortalama bir netbook kadar, mükemmel verim ve pil ömrü sağlıyor. Herkese tavsiye edebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 hepsinden iyi http://forum.paticik.com/read.php?7,4396139 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 2 sene önce asus f3S series almıştım çok kıyak makina 2gb ram 250gb hdd 2.4 dual 2 core işlemcisi var pil ömrü de oldukça iyi yani 2 senesi bitti hala canavar gibi asuslara bi bak,araştır derim (netbook sonradan gördüm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar