ehunekel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 daha sabah girebilirken şimdi sorun veriyor. username ve şifreyi girdikten sonra unable to connect diyor ve battle netten bir linke yönlendiriyor. ancak linkte denilenler işe yaramadı. daha önce başına böyle bir şey gelmiş olan varsa yardımcı olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitsune Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Bugün genel olarak internetde bir problem var, özellikle yurtdışı çıkışlarında. Onunla ilgili olabilir bu hata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Modemini resetleyip ipni değiştirmeye çalış akşamdan beri baya bi kişinin erişim sorununu öyle düzelttik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehunekel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 modemi resetlemeyi denedim birkaç kere ama yemedi. neyse bekleyeceğim artık sanırım, teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 peki baska sitelere erisebiliyormusun? cunki benim basima benzer bir durum gelmisti ama bunun sebebi dns lerdi degistirmistim duzelmisti.. sende bir dene istersen. makina isim cozemedigi icin unable to connect veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehunekel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Yok hiçbir yerde sorun yok. Sadece wow'da problem yaşıyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar