Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 neronun wave editörü de yapıyormuş galiba.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Yarın koyacam mp3 halini, şimdi çıkmam gerekio, full moon madnessin ilk 2 dakkası falna var onu koyacam onun ses de çok ii değil ama anlaşılıo dierlerine göre..[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 AAA SOUNDCHECK! ulan özledim orayı yaa böhüeee sinan gizem serhan toplanın grubu yeniden kuruyoruz :( *!snif* özledim yaa hem deçok özledim... DURDURUN DÜNYAYI İNECERK VAR![signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 hadi hadi yaşlan artık senin vaktin doldu önümüzü aç babacum hıh dünyada kalabalık yapma :P ehehuahs[signature][hline]Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki: Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 babacum gel gidelim abi :)[signature][hline]Bornozlu Canavar [b]Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki /b] Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 yaa ben tataile gidiyorum... oradan dönünce yapak zaten serhan adlı arkadaşla yeniden açlışmayabaşlayacaktık adamdan ses çıkamdı[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı
lizardking Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 deaaaaaath vouv çok orjinal bi kelime insan atar tutar başka sesler çıkarır çemkirir dimi ... öküz gibi böğürebiliyo vokal ama böğürmüyo .. gitar pek temiz çalınıyo gibi gelmedi ama ritimler iyi bateri pek bi geri planda kalmış death metalde bana göre bateri gitar kadar önemli bi unsur....
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 abi daha kücük bi studyo bulamadınızmı o nedir ole :)[signature][hline] The Truth is out There
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 mortis video da toton gözüküo mu ona göre çekicem lol :D[signature][hline]Prawler, 25 Mayıs 2003 11:15 tarihinde demiş ki: Sonra kendimi gerçekten de boşlukta buldum. O anda içimi bir huzur kapladı.
darkness_dream Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 vokal havlamışki ne hawlamış hemde kuduz gibi....kameramanda eceeeeeee diye biyerini yırtmış.efet biraz djk djk hesabı geyik bi video olmuş ama gitarı iyi çalmışsınız baya.o iyiydi işte.[signature][hline]darkness_dream
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 bende bu gün may-day'e gidiorum soundcheck deki herifler kadar kıl bişey yok.ayrıca baterisi beş para etmez,ama kabinetlerle anfiler tek kelime ile''taş''. black metal'de sevemem hard-core'da sevemem(yatta nefret ederim:-))olsun baya eğlenmişsiniz izledik gördük de bizim stüdyolar bundan bir kaç yüz kat daha geyik geçiyo diyebilirim çünkü benim gibi her an neapıcak ne edicek diye izledikleri bir gitaristleri var:-P(uçar) yazımı şu sözlerle noktalamak istiyorum....ee....thrash till death..[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 may-day fiyatına göre süper bir yer. orda maxtone diye mor bi gitar var ayrıca, o daha bi aşmış. çok rahat bir klavyesi süper tonları var. ordaki marshall amfiye takın çoşun. maxtone varken kırmızı squire gitara pek bulaşmayın canınızı sıkmayın. marshall dışında başka bir gitar amfisi var, o o kadar iyi değil. bir de bu dediğim ikinci amfideki distortion pedalı çok uyuz bir şey. tele vurmadığınız her an öyle bir ötüyor ki herkes çalmayı bırakıp kulaklarını tıkıyor. pedal death metal distortion'u mu ne zaten. sevmedim yani, arkadaş ikinci gitarı ve amfiyi hep bana kakalıyodu ordan biliyorum.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 :D çok çok doğru tespit:) aynen böylşe oluo ben fender anfiyi diğer arkadaşa veriorum:-) death metal distorsion aslında yi bişey ama fendere gitmio bide mayday tayfasının tamamı deathçi alper abi falan.marshall süper zaten de biz kendi gitarlarımızı görüoruz.mavi olan gitarda manyetikten kurtario manyetikten öküz gibi sert ton elde ediosun.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 heh evet şimdi hatırladım fenderdi. aaa benim evdeki 15w amfi de fender diye bu fender amfiye atlamıştım. atlamaz olaydım eheh.. sadece clean ritm atıyodum akorlarla falan. ezik hissetmiştim hatta stüdyoda :p.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 gerçi 46sn lik widyodan pek anlaşılmaz ama bence grubunuz baya ii. millet laf etse de vokal çok sağlam. öle adam bulmak kolay mı? baterist de hızlı. darkthrone çalarken belki tekniğe gerek yok wur bateriye olsun ama hızına yetişmek zordur ii yapmış baterist[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 herkes yapamıyor brutal bende sevmiyorum ama opeth deki eleman inanılmaz yapıyor sanatcı diyebileceğim 3-5 kişiden biri inanılmaz bi yetenek[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 :) clean vokal bulmanın zor olduğu memlektte adamlar brutal vokal bulmak kolaymı dio:) ipini koparan brutal yapio be:) baterist iyi ona bişey demiorum ama yaptığı fazla bişey yok blast çalio işte.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 natural bana diyorsan anlatmak istediğim o değildi brutal bende yaparım ama bi boka benzemez demek istediğim brutal vokali dinlenebilecek kadar güzel yapan doğal yapan çok az kişi var[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 o micheal abimin clean'ini çok çok daha seviyorum. hatta hastasıyım, keşke tüm albümleri damnation gibi olsa ya.. (dövcekler beni şimdi buh)[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 soundcheck tam hardcore ruhu taşıyan bi studio kırmızı tonunda ışıklar 2 ayna etraf turuncuydu sanırım ışıklar kapanınca süfer oluo vaktinde[signature][hline]Bornozlu Canavar [b]Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki /b] Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Brutal ciddi ve gercekten zor bir iştir... Ve evet brutal kalitesi çok değişken olabiliyor.. mesela Opeth'in vokalisti Michael'in brutali ile bu elemanınki karşıaştırılamaz bile...[signature][hline]Fight Fire With Fire Ending is near Fight Fire With Fire Brusting With Fear WE ALL SHALL DIE
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Mikael in sesi efsanedir, adamın cleanı de mükemmel, brutali de herif gürül gürül gelio :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 evet zamanında Katatonia'da vokal yapmııştı...[signature][hline]Fight Fire With Fire Ending is near Fight Fire With Fire Brusting With Fear WE ALL SHALL DIE
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 evet Brave Murder DAy albümünde o vocal yaptı, hatta ilk Brave şarkısını dinliom, vocal e taptım abi bu nasıl bir gürüldeme diom. ama aklıma opeth geldi direk, sonra araştırdım o yapmış :) adamın brutalinin karakteri var, dio ki "bu benim!" Mikeal Stanne için de aynı şey söleneiblir (dark tranquillity'nin vocali) o herifin gibi ses başka kimse de yok..[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 evet o da mükemmeldir..[signature][hline]Fight Fire With Fire Ending is near Fight Fire With Fire Brusting With Fear WE ALL SHALL DIE
Öne çıkan mesajlar