-NeoN- Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Arkadaşlar ben ostard egg sistem yaptım ama söyle bir şey olmasını istiyorum kuran kişinin kaldırabilmesinin yani kuran kişi ancak yumurtaları alabilicek bunu nasıl yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Zaman bitmeden yerinden kaldırabilmeyi soruyosan on=@pickup_ground'un altında tag vererek check ettirebilirsin. ama olay bittikten sonradan bahsediyorsan scripti yazman lazım gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-NeoN- Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 onu sormuyorum ya mesela zaman bitti yumurtayi alıcaksın ama yumurtayı sadece kuranın almasını istiyorum bide soyle bi olay var eger adama mesela tag.alicak=1 gibi bisey veririsem obur kuranlarda almazmı o yumurtayı sonucta tag onlardada var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 account name 'e baktır sende kimse alamaz :P[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas World Sphere Server v.1.0 , Class Transfer System , Level system , UO:Aos destekleyerek ve daha bir çok yenilik ile hizmetinizdedir.Account alımları aktifdir. ADA.NET Sponsorlugunda Turkiyenin en uzun ömürlü shardlarından biri olarak sizlere hizmet vermeye devam ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar