-NeoN- Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Arkadaşlar ben ostard egg sistem yaptım ama söyle bir şey olmasını istiyorum kuran kişinin kaldırabilmesinin yani kuran kişi ancak yumurtaları alabilicek bunu nasıl yapabilirim?
simonare Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Zaman bitmeden yerinden kaldırabilmeyi soruyosan on=@pickup_ground'un altında tag vererek check ettirebilirsin. ama olay bittikten sonradan bahsediyorsan scripti yazman lazım gibi :)
-NeoN- Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 onu sormuyorum ya mesela zaman bitti yumurtayi alıcaksın ama yumurtayı sadece kuranın almasını istiyorum bide soyle bi olay var eger adama mesela tag.alicak=1 gibi bisey veririsem obur kuranlarda almazmı o yumurtayı sonucta tag onlardada var
Larethian Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 account name 'e baktır sende kimse alamaz :P[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas World Sphere Server v.1.0 , Class Transfer System , Level system , UO:Aos destekleyerek ve daha bir çok yenilik ile hizmetinizdedir.Account alımları aktifdir. ADA.NET Sponsorlugunda Turkiyenin en uzun ömürlü shardlarından biri olarak sizlere hizmet vermeye devam ediyoruz.
Öne çıkan mesajlar