Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Noob - Twisting Nether


Travegas

Öne çıkan mesajlar

The Noob, Mart 2007 Chromaggus serverında Alliance tarafında kurulmuş olan bir guilddir. Guild’in kuruluş amacı PVE veya PVP değildi. Zaten birlikte oynayan dostların daha kolay chat yapmasına olanak sağlamaktı

Geçen zaman içerisinde bir çok yeni dost edindik. Bizimle beraber olmak isteyenlere, kendilerini ve isteklerini düzgün bir şekilde aktarabildiklerinde kapılarımızı açtık. Bugün baktığımızda guildde üniversite öğrencisinden 35 yaşüstü evli-çocuklu olanlara kadar çok geniş bir profilde dostlarımız var.

Zaman içerisinde, oyunu hep birlikte daha iyi öğrendik. Halen de öğreniyoruz. PVE ve raid yapmanın hazına vardık. Birlikte birşeyler başarmanın keyfini yaşadık.

Ancak insanoğlu açgözlü, doyumsuz. Dostluk ortamımızı koruyarak, daha raid temelli, daha büyük başarılar elde etmeyi seçtik. Ortak ifademizle artık “Oyunu yenmek istiyoruz”. Bu amaca ulaşmak üzere de Twisting Nether Horde tarafına geçiş yaptık.

İddialı mıyız ? Evet. Hem iddialıyız hem de kararlı. Raid yapmak ikincil bir hedef iken bu noktalara gelebildiysek, yeni yapımız ile daha ileri gideceğimiz kesin.

Bunun için bazı temel kurallar belirledik;

- Guildde GM dışında Office, Raider ve Member rankleri var. Alt karakterler için ayrı bir rankimiz var. Guildimize başlayan kişiler için deneme süresi uygulamıyoruz. Raider veya Member olarak guidimize katılan arkadaşlar, aynı rankteki diğer kişiler ile eşit haklara sahipler,

- Haftada 4 gün (Çarşamba, Perşembe, Pazar, Pazartesi) 20:30-01:00 arası raid yapılır. Raid invite 20:30’da başlar, pull ise 20:45’tir.

- Raidlere öncelikli raider statüsünde olan üyeler alınır. Boş pozisyonlar için officerların tercihleri doğrultusunda member olan üyeler dilemeleri durumunda raide katılabilirler,

- Raider rank’inde en önemli kıstasımız raid devamlılığı. Haftada 3 ve ayda minimum 10 raid katılım bekliyoruz. Diğer bir kriterimiz ise raid performansı. Raidlere katılan arkadaşların performansları sürekli olarak değerlendirilir, gelişim için destek verilir. Ancak herhangi bir gelişim sağlanamazsa arkadaşımızı raider statüsünden çıkarmak durumunda kalırız,

- Raidlerde item dağıtımı Loot Council tarafından karara bağlanmaktadır. Loot Council’in kararlarında raid devamlılığı gözetilir.

Haftada 4 gün, 20:30-01:00 arası raid yaparım, üzerime düşeni eksiksiz yerine getiririm, raidleri aksatmam, maksimum performans sergilerim, guildimi iyi temsil ederim, bende iddialı ve kararlıyım diyorsanız sizi de aramızda görmekten mutlu oluruz.

The Noob kesinlikle hardcore değildir. Aramızda sırf eğlenmek isteyen ve guildimizdeki dostluk ortamını seven insanlar da bulunuyor. Aradığım guild bu diyorsanız sizi de bekleriz.

Eğer bize katılmak isterseniz; www.thenoob.info adresinden başvuru yapabilirsiniz. Siteye üye olmadan başvuru yapılabiliyor.

For the Horde !

The Noob Yönetimi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...