reyou Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Amerika'dan Istediginiz urunler varsa ebay uzerinden patilere ozel az komisyon karsiliginda urunleri satisa cikarabirim Gumruk 150 euro yani yaklasik 200 dolarin altinda serbestmis o yuzden sorun olcagini zannetmiyorum. Bi web siteside yapmayi planliyorum ama halen plan asamadinda. bole iste isine yarayan fln olur belki yaziyim dedim. Shippingde yaziyim; 1 -eger kucuk kutuya sigacak birseyse; dijital kameralar, usb diskler, psp, parfum, saat fln orjinal kutusundan cikarildigi zaman bu kutuya sigiyor $15 shipping bende biraz komisyon aliyorum ustune :) 2- yok ben orjinal kutusunu istiyorum derseniz o kutuya sigmayabilir o zaman orta boy birseyse o zaman $45 amerikadan isteye gore avantaji, 15 dolar baslangic ucreti vermiyorsunuz, bide 9 dolar aylik ucret yok. azcikta komisyon aliriz, dolmus paramiz cikar :P edit: edit rekoru kiricam sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 shipping? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 komisyon ne kadar, ürüne göre falan mı? ha bir de kaç günde gelir onu da sorayım edik: başka bir topicteki gibi sen getireceksin sanmıştım saçma olmuş son sorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 ee ebayden zaten alabiliyoruz niye senden alalım avantajım var desen yok gibi görünüyor 150 euro üstü malzeme getircem desen olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 valla onuda daha belirlemedim ama %15 gibi dusunuyorum, zaten 100 dolarlik bisi olsa 15 dolara denk geliyo, o kadarda olsun bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Fistan said: ee ebayden zaten alabiliyoruz niye senden alalım avantajım var desen yok gibi görünüyor 150 euro üstü malzeme getircem desen olabilir iide ordaki adamdan daha pahaliya alican garanti, cunku fiyatlari karsilastirdim, shippingde dosuyolar. 150 euroyu ustunu kimse garantili geciremez, ha ben riske girerim diyosam laptop bile gonderirim ama kalirsa kargoda senin cekmen gerek. ama ben ustune gift falan yazarim tabikide :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 pahaliya alicaksın garanti diye bişey yok alıyorum biliyorum %15 komisyon diyorsun birde 100 dolarlık şeye daha ucuza bile bulunur shippingde de döşemiyorlar gelen kargoların üstünde usps in barkodu oluyor ebayde yazan shippingle usps in aldigi ucret tutuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 valla istedigin bir urunu benim soyledigim sartlardan daha ucuza gosterirsen dusunebilirim durumu tekrar, turkiyeye elektronik urun gonderen bir adamin malini ahanda bu fiyattan ucuza satabilirmisin de. cunku ben karsilastirtim ebay ile fiyatlari, ucuz cikiyo, ha ben iyi arastirmamis olabilirim tabi ama durum bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 bitane listeledim bakalim belki tanzanyadan falan da alan olur :D http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=220660744764&ssPageName=STRK:MESELX:IT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 reyou said: bitane listeledim bakalim belki tanzanyadan falan da alan olur :D http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=220660744764&ssPageName=STRK:MESELX:IT Yaptığın icraat'tan hiçbirşey anlamadım ama bu kamerayı alabilirim. Kaç megapiksel kamerası bunun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 http://www.amazon.com/Kodak-PlaySport-Waterproof-Pocket-Camera/dp/B0030MITDK/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=electronics&qid=1283038021&sr=8-1 tum ozellikler burda var, ismarlicagim ve size gonderecegim makine bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 guzelmis hakkaten alet ne kadara mal olur bu simdi bize ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Makine güzel ama 5mp. olması kötü. Mesela zappos'tan ayakkabı aldım diyelim ne kadar komisyon alıcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 şimdi bana wilson blx six one tour 90 raketini kaça getirtebilirsin.almayı düşünüyorum ebayde 159 dolar shiping ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 zappos zaten gondermiyo mu turkiyeye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar