madcow Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Selamlar, yurt disina cikarken yurtdisi saglik sigortasi yaptirmak aklima gelmedi, su an bir genetik laboratuarinda calisiyorum herhangi bir sekilde hasta olursam bu hem laboratuarin canini yakicak hem de benim cunku amerikada cok pahali saglik hizmeti. Soruya gelecek olursam su an ailemden biri istanbulda benim yerime bu saglik sigortasini yaptirabilir mi? Evetse hangi firmayi onerirsiniz? Son olarak fiyatlari ne duzeyde bu sigortalarin? Cok tesekkur ederim, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 axa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 amerikada sirketin sana yapmasi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 18 den büyüksen, imza atacaksın. Yurt dışına çıkacağını belirticeksin. Hatta yurt dışında yaptığın işi de belirticeksin. Sigorta ücreti de çok değişkendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Herhangi bir sey istemiyorlarmis, form falan doldur imza islemini mailine yollar ya da fakslariz dediler ama sorun su ki yurt disinda oldugum icin yapmiyorlarmis prosedur geregi. Hasta falan degilim ama risk almak istemiyorum, amerikada cok pahaliymis tedaviler. Adamalrda hakli hasta olup olmadigim belli degil, ne yapicam bilemiyorum. Yurt disinda oldugum halde bana sigorta saglayacak bir firma biliyor musunuz Cok dusuk bir ihtimal farkindayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 tedavisi pahalı olucak ne hastası olucan ki? mevcut bi durumun yoksa bişey olmaz, takma o kadar kafanda. 6 yıldır doktora gitmedim ben, kendine iyi bak yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Abi haklisin aslinda da icim bir garip oldu, tedavisine gore de degisir simdi onda da haklisin ama simdi ben sanssiz bir herif oldugumu duusnursen kesin basima bir sey gelir diye dusunuyorum , boyle gokten truck falan inebilir basima. Ogle yemeklerinde brokoli bile yiyorum dotum tutustugundan, bakalim umarim basima bir sey gelmez, bu mubarek ayda dualarinizi eksik etmeyin uzerimden ey pati ahalisi sdfs/. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Sirkete bagli degil lab, universite ve hastane bunyesine bagli. Ben de stajer olarak geldim o yuzden herhangi bir para sigorta durumu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 aquila said: 6 yıldır doktora gitmedim ben, kendine iyi bak yeter. mekmük soğanı yiyen adam 6yıldır hastalanmıyor! mekmük soğanının sırrı ne? asssorraa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Bu sigortaların fiyatlari neler ki bi fikri olan var mı? Bi de böyle bir sigorta yaptırınca başımıza ne gelirse gelsin direk hastane masraflarını karşılıyorlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 madcow said: Selamlar, yurt disina cikarken yurtdisi saglik sigortasi yaptirmak aklima gelmedi, su an bir genetik laboratuarinda calisiyorum herhangi bir sekilde hasta olursam bu hem laboratuarin canini yakicak hem de benim cunku amerikada cok pahali saglik hizmeti. Soruya gelecek olursam su an ailemden biri istanbulda benim yerime bu saglik sigortasini yaptirabilir mi? Evetse hangi firmayi onerirsiniz? Son olarak fiyatlari ne duzeyde bu sigortalarin? Cok tesekkur ederim, Zombi virusu yap, olmadi guzel kari klonla pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Dis icin super ucuz sigorta biliyorum, ayda 8 dolarmi ne %50+ indirim var bicok discide. Zombi yap pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 said: Zombi virusu yap, olmadi guzel kari klonla pls. baubauhauhauhauhauahuahau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Manve_13 said: Bu sigortaların fiyatlari neler ki bi fikri olan var mı? Bi de böyle bir sigorta yaptırınca başımıza ne gelirse gelsin direk hastane masraflarını karşılıyorlar mı?sigortadan sigortaya fark var, doktor gorme parandan x-ray zart zurtlara verdiign paraya, ameliyat parasindan network ici - network disi doktor secmene kadar 80 sey farkediyor. basina ne gelirsen gelsin karsiliyanlar (ABD'de yani) asiri pahali, kendin almazsin o yuzden anca abd genelinde boyle sigorta veren sayili sirkette calisicaksin oyle iste. benim her sey bedava, ota boka doktora gidiyorum, ama onceki 1.5 senede de hic gitmedim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar