Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yurt disi saglik sigortasi

madcow

Öne çıkan mesajlar

Selamlar, yurt disina cikarken yurtdisi saglik sigortasi yaptirmak aklima gelmedi, su an bir genetik laboratuarinda calisiyorum herhangi bir sekilde hasta olursam bu hem laboratuarin canini yakicak hem de benim cunku amerikada cok pahali saglik hizmeti. Soruya gelecek olursam su an ailemden biri istanbulda benim yerime bu saglik sigortasini yaptirabilir mi? Evetse hangi firmayi onerirsiniz? Son olarak fiyatlari ne duzeyde bu sigortalarin?

Cok tesekkur ederim,
Sosyal ağlarda paylaş

Herhangi bir sey istemiyorlarmis, form falan doldur imza islemini mailine yollar ya da fakslariz dediler ama sorun su ki yurt disinda oldugum icin yapmiyorlarmis prosedur geregi. Hasta falan degilim ama risk almak istemiyorum, amerikada cok pahaliymis tedaviler. Adamalrda hakli hasta olup olmadigim belli degil, ne yapicam bilemiyorum. Yurt disinda oldugum halde bana sigorta saglayacak bir firma biliyor musunuz Cok dusuk bir ihtimal farkindayim
Sosyal ağlarda paylaş

Abi haklisin aslinda da icim bir garip oldu, tedavisine gore de degisir simdi onda da haklisin ama simdi ben sanssiz bir herif oldugumu duusnursen kesin basima bir sey gelir diye dusunuyorum , boyle gokten truck falan inebilir basima. Ogle yemeklerinde brokoli bile yiyorum dotum tutustugundan, bakalim umarim basima bir sey gelmez, bu mubarek ayda dualarinizi eksik etmeyin uzerimden ey pati ahalisi sdfs/.
Sosyal ağlarda paylaş

madcow said:

Selamlar, yurt disina cikarken yurtdisi saglik sigortasi yaptirmak aklima gelmedi, su an bir genetik laboratuarinda calisiyorum herhangi bir sekilde hasta olursam bu hem laboratuarin canini yakicak hem de benim cunku amerikada cok pahali saglik hizmeti. Soruya gelecek olursam su an ailemden biri istanbulda benim yerime bu saglik sigortasini yaptirabilir mi? Evetse hangi firmayi onerirsiniz? Son olarak fiyatlari ne duzeyde bu sigortalarin?

Cok tesekkur ederim,

Zombi virusu yap, olmadi guzel kari klonla pls.
Sosyal ağlarda paylaş

Manve_13 said:

Bu sigortaların fiyatlari neler ki bi fikri olan var mı?

Bi de böyle bir sigorta yaptırınca başımıza ne gelirse gelsin direk hastane masraflarını karşılıyorlar mı?
sigortadan sigortaya fark var, doktor gorme parandan x-ray zart zurtlara verdiign paraya, ameliyat parasindan network ici - network disi doktor secmene kadar 80 sey farkediyor.

basina ne gelirsen gelsin karsiliyanlar (ABD'de yani) asiri pahali, kendin almazsin o yuzden anca abd genelinde boyle sigorta veren sayili sirkette calisicaksin oyle iste. benim her sey bedava, ota boka doktora gidiyorum, ama onceki 1.5 senede de hic gitmedim yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...