Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 arkadaşa crack lazım var mı bilen falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Crack lazım değil. Oyunu indirip (ya da orjinalini bir arkaşından rica edip) kuruyorsun. Ondan sonra orjinal accountu olan bir arkadaşın bir kere login oluyor oyuna senin pcden (ya da herhangi bir trial account) ondan play as guest diyorsun ve campaigni bedava oynuyorsun. Evet ben de inanamıştım buna...Yani Blizz adama bedava günahını vermez ama...Campaigni, oyunu kırmadan orjinal oynuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 http://mob456.photobucket.com/albums/qq286/IPLJG/1222573882187.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 win win miş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 @LombaK_Knight o dediğin 1 ay önceydi patch geldi ona artık olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 b4 banHAMMER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 LombaK_Knight said: Crack lazım değil. Oyunu indirip (ya da orjinalini bir arkaşından rica edip) kuruyorsun. Ondan sonra orjinal accountu olan bir arkadaşın bir kere login oluyor oyuna senin pcden (ya da herhangi bir trial account) ondan play as guest diyorsun ve campaigni bedava oynuyorsun. Evet ben de inanamıştım buna...Yani Blizz adama bedava günahını vermez ama...Campaigni, oyunu kırmadan orjinal oynuyorsun. evet hocam şimdi patch gelince guest yalan oldu ondan açtım topağa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Longshanks said: arkadaşa crack lazım var mı bilen falan (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar