huun Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 şerefsizim aldıracam ikisini de evlerinden o olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 bence ikisi de hükmen yenilsin ben birinci olayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 iftardan sonra go yapın işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 caps on BU AKSAM OYNANIYO BU DIMI BAK OTURDUM BEKLIYORUM caps off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 oynayın artık gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 yok yarına kaldı beyler, bugün de anlaşamadılar. yarın zaten son gün, açıyorum direkt öbür turnuvanın başlığı. bu kekoları da almıyoruz. artık öfkemiz dinene kadar bi kaç turnuva kaçırırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 huun said: şerefsizim aldıracam ikisini de evlerinden o olacak. ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarinZ Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 -her ne kadar finalin değeri kalmasada- memphis gelemediğine göre fevax bay geçer ve şampiyon olur. Tebrikler emeği geçenlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 turnuva müdürü sen misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarinZ Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 memphis serverda ama ses vermiyor beyefendi. 45 dk ya geldi geldi, gelmedi tunca şampiyon, ikisi de sonraki turnuvayı uzaktan izliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 evet arkadaşlar, yılın en antipatik maçı nihayet bir sonuca ulaştı. memphis'in işi olduğu için tek maç üzerinden, alan kazanır tarzı bir maç oldu; ancak gerçekten finale yaraşır bir maçtı. izleyemeyecek olanlar için kısa bir özet geçmem gerekirse: oyunun başında tunca çok agresifti. yaklaşık 10 dakika kadar sağlı sollu ataklarla memphis'i üssüne hapsetti. daha sonra haritaya açılmayı başaran memphis üst üste aldığı explerle oyunu dengeye oturttu. memphis bol bol yüksek teknoloji birimler üretip az sayılarda ordularla tuncayı yoklarken, tunca düşük teknoloji yüksek rakamlarla karşı koydu. 29 dakikalık bu efsane maçın sonucu ise. tunca kazanan arkadaşımızı tebrik ediyorum. http://www.mediafire.com/?eggbxpb5fndt6f9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 güzel maçtı memphis iyi oynadı ama ben daha iyiydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 tebrikler tunca hakkınla kazandık dicek bisey bulamıorum, kötü oynadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 lan beynim ağrıdı bu nası bi maç http://www.youtube.com/watch?v=HY-03vYYAjA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 memphis makroda zayıf kalmış.son basedeki 100 mineralini harcıyabilseydi alırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 işci kurtarma taktiği asdgesae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Organizatör olarak tek maçla yapılan finalden memnun değilim. Neyse bir dahaki turnuva için bir thread açsana Huun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 repi izlemedin herhalde. 10 maça değer bir maç oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Spidee arkadaşımız sağolsun turnuvadaki pek çok maçın replayini bize ulaştırmayı başardı. http://www.mediafire.com/?5kplm4nvmgsytlq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs664.snc4/60481_399625507613_687407613_4172767_1497288_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar