nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Oyunu gecen aldim, gerci dogru duzgun oynayamadim ama bi dandikligi solicem. Bu tur oyunlarda ranking sistemi cidden oyun kalitesini cok dusuruyor. Zamaninda o yuzden mp oyunlar cok kaliteli gecerdi. Ben starcraft ci biri degildim, red alert ciydim. Takildigimiz cafede bi kisim red alert turnuvasi atardi, diger kisimda yanimizda starcraft, hic bulasmadim single player disinda. Ama biliyorum arada izlerdim. Herkes abi strateji gelistirirdi, oyunlar uzun surerdi, cekismeli gecerdi. Starcraft da da izledigim kadari ile oyleydi, red alertde oyleydi, ne bileyim aoe de de oyleydi. counter strike'da da oyleydi. base de beklerdik para toplardik aramizda silah alirdik, fakirlere yardim ederdik. Ne zaman ranking cikti, rush yapma moda oldu. Bizim zamanimizda (heyt be ne gunlerdi), rushcilar lamer muamelesi gorurdu. Daha gerci 11 oyun falan oynamisimdir toplamda heralde sc 2 de, bunun 6 si practice liginde. practice liginde nooblar var tamamda, ranking vs olmayinca herkes tadini cikariyordu. Ne zaman ciktim practice ligden, milleti rush yapma meraki saldi. Rush dedigimde 5-6. dk bile degil belki. Protos mu proton mu ne haltsa adam geliyo dibine su viciv viciv atan naneden kuruyor falan. Delikanli gibi mahalleden adam toplayip 8-9 adamla gelse gam yemicem. Dicemki tamam ezildik hic adam uretmedik vs. Lan daha dur tum ekonomiyi bana yatiriyosun. E yani yen ne olucak ki? Practice ligden zaten o yuzden ciktim 6 mac yaptim 6 sini da kazaninca ciktim. yenilmek dert degil yani, ranking zaten umrumda degil. Millet 2 puan kazanicam diye oyundan zevk almayi unutmus. Keske bi opsiyon olsa, 5 dk rush yok diye, ya da otomatik tum gecis yollarinda tas olsa da kurtulsak yani. Tamam taktigi var, kapiyi bloke ediyon ogrendik onuda, rush yemiyoz son 3 oyundurda, hos degil yani. 3-4. dk da oyun bitse ne anlami var, ne icin oynuyon. Bilsem bastan veriyim puan adama da kurtulsam zamanimi yemese. Zaten kirk yilda bi oyun atiyoz, onunda icine ediyolar. oh rahatladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 sc oyun bilgisi gerektirdiği kadar oyuncunun kabiliyetlerinin de önem taşıdığı bir rts. oyunda daha çok zaman geçirdiğinde ve bu sırada kendini de geliştirmeye çalışıyorsan bir süre sonra bu tip şeyleri dert etmediğini göreceksin. hatta bir süre sonra kazanmak için oynamanın daha zevkli olduğunu da fark edeceksin. tabii ki pek çok sebepten ilerlemen kısıtlı olacak. bu nokta da sıralama sistemi devreye girecek işte. kendinle aynı seviyedeki oyuncularla oynayarak ne kolay rakiplerden sıkılacaksın ne de senden çok daha üstün oyuncular karşısında eziyet çekeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 olay ustunluk degil abi, kotu oyuncuda degilim, sc 2 de yeniyim ama kotu oynamam yani. cogu oyunu kazandim hatta, da tamam ben rush yemesem takim arkadasim yiyo, 3vs3 macinda 2vs3 oluyo falan, 2 oyun ezdik ona ragmen. ama rush kaliteli bi strateji degildir, hep oyle ola gelmistir yani. cok iyi hatirliyorum westwood un oyun sunucularinda red alert atardim, rushcilar direkt lamerdi orada da yani, kimse sevmezdi. cogu oyun basinda, oyun acilmadan once no rush denirdi. sorun yani dengin adam degil, rush in lamer taktigi olmasindan cikip ranking sistemi yuzunden main stream bi taktik olarak yerlesmesi. ; kimse inkar etmesin yani, ranking olmasa 10 da bir az rush goruruz oyunlarda. bu arada yeniliyorum, rush dedigim ciddi rush, yoksa 100 adamla gel demiyorum. 10 adamla gelse bile hakkini veririm. dibimde sifir adamla gelip base kurarsa viciv viciv atan seylerden, bu sirf puan icindir baska aciklamasi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 SC2 rush konusunda cok esnek bir oyun, iyi bir oyuncu rush ile oyundan dusmez su haliyle ha olay net cafe gencligi gibi AGA 20 DAKIKA DALMIYORUZ, SUPERLER YOK, NUKE YOK, TANK BASMAK YOK GOGOGOGO ise competetive gaming o diil http://images.encyclopediadramatica.com/images/3/34/Finaldestination6.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Ranking sistemleri her türlü oyunun kalitesini düşürüyo bu bir gerçek. HoNda da böyle Sc2de de böyle hepsinde böyle. En güzel oyunlar sanırım arkadaş arası olan oyunlar oluyo sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 ben düşük seviye diamond oyuncusuyum. puanım 580 filan ligimde 50. yim. yenildiğim bütün oyunlar senin anlattığın kadarı ile rush olmasa da rushtan biraz sonra gelen all-in oyunları. strateji yoksunu bi oynama şekli. 5 dakikalık bi build orderı ezberleyip tek baseden adam basıp dalma şeklinde. tutabildiğim var tabi ama tutamadıklaırm genelde protossları 4 warpgate i. adam tekbaseden sadece adam basıyo. bugün 20 oyun oynadıysam 10unu bu all-inlere kaybettim bu çok can da sıkıcı. benim oyun tarzım genelde macroya dayalı uzun oyunları içinde bi çok şey olan oyunları seviyorum. ama bu ranking sistemi yüzünden macroya kalamıyoruz. tabi ben de öğreniyorum oyunu eskiden 10 farklı all-in varsa 9 unu yerdim artık yediğim all-in türlerinin sayısı 1 veya 2 (dediğim gibi en korkutucu olanı protossun tek baseden önce 4 ondan sora şımarıp 6 gatele durmadan adam basıp dalması) bu söylediğim adamlar işte oyun ne zaman macro ya kalsa sıçıyorlar macroya kalan oyunların %90 ınını alıyorum kendi seviyemde. dediğim gibi adamlar rank için kalitesiz oyun oynuyorlar katılıyorum. bu adamlar diamondda ama oyun bilgisi strateji kabiliyeti 0. bu all-inleri ne zaman tutsam bakıyorum adam saçmalıyor. yazık oluyo tabi bu ranking sistemi yüzünden. işin kötüsü sc2 şu ana kadar sc1 e göre all-inlere daha fazla müsade eden bi oyun. belki zamanla bu değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 nedanko said: olay ustunluk degil abi, kotu oyuncuda degilim, sc 2 de yeniyim ama kotu oynamam yani. cogu oyunu kazandim hatta, da tamam ben rush yemesem takim arkadasim yiyo, 3vs3 macinda 2vs3 oluyo falan, 2 oyun ezdik ona ragmen. ama rush kaliteli bi strateji degildir, hep oyle ola gelmistir yani. cok iyi hatirliyorum westwood un oyun sunucularinda red alert atardim, rushcilar direkt lamerdi orada da yani, kimse sevmezdi. cogu oyun basinda, oyun acilmadan once no rush denirdi. sorun yani dengin adam degil, rush in lamer taktigi olmasindan cikip ranking sistemi yuzunden main stream bi taktik olarak yerlesmesi. ; kimse inkar etmesin yani, ranking olmasa 10 da bir az rush goruruz oyunlarda. bu arada yeniliyorum, rush dedigim ciddi rush, yoksa 100 adamla gel demiyorum. 10 adamla gelse bile hakkini veririm. dibimde sifir adamla gelip base kurarsa viciv viciv atan seylerden, bu sirf puan icindir baska aciklamasi yok. rush atanlar lamerse, rush yiyenler lamerin en onde gideni ama sen yinede rakibe yaz "ilk 30dk dalmak olmasın" kaliteni bi ortaya koy yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 http://bbsimg.ngfiles.com/15/16428000/ngbbs483ca36eec679.gif su daha carpici hatta dsfasfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Desu said: ben düşük seviye diamond oyuncusuyum. puanım 580 filan ligimde 50. yim. yenildiğim bütün oyunlar senin anlattığın kadarı ile rush olmasa da rushtan biraz sonra gelen all-in oyunları. strateji yoksunu bi oynama şekli. 5 dakikalık bi build orderı ezberleyip tek baseden adam basıp dalma şeklinde. tutabildiğim var tabi ama tutamadıklaırm genelde protossları 4 warpgate i. adam tekbaseden sadece adam basıyo. bugün 20 oyun oynadıysam 10unu bu all-inlere kaybettim bu çok can da sıkıcı. benim oyun tarzım genelde macroya dayalı uzun oyunları içinde bi çok şey olan oyunları seviyorum. ama bu ranking sistemi yüzünden macroya kalamıyoruz. tabi ben de öğreniyorum oyunu eskiden 10 farklı all-in varsa 9 unu yerdim artık yediğim all-in türlerinin sayısı 1 veya 2 (dediğim gibi en korkutucu olanı protossun tek baseden önce 4 ondan sora şımarıp 6 gatele durmadan adam basıp dalması) bu söylediğim adamlar işte oyun ne zaman macro ya kalsa sıçıyorlar macroya kalan oyunların %90 ınını alıyorum kendi seviyemde. dediğim gibi adamlar rank için kalitesiz oyun oynuyorlar katılıyorum. bu adamlar diamondda ama oyun bilgisi strateji kabiliyeti 0. bu all-inleri ne zaman tutsam bakıyorum adam saçmalıyor. yazık oluyo tabi bu ranking sistemi yüzünden. işin kötüsü sc2 şu ana kadar sc1 e göre all-inlere daha fazla müsade eden bi oyun. belki zamanla bu değişir. valle ne diyim hersey zamanla bende eskiden 4 gate basan tossa yenilip kafaları yiyodum nası tutucam bunu die, simdi 4 gate basan toss gorunce pause edip evde halay cekiyorum, %100 win gerci o tipleri farmlayınca zaten 4 gate pushlayan adamada raslamıosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 hahaah, uğraşıyoruz bakalım. işallah yakında ben de halay çekmeye başlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 bu oyun recon üstüne kurulu. 4 warp gate all-in eğer zamanında görebildiysen yapabileceğin bir sürü şey var. rakibin ne yaptığını bilmeden kazandığın oyun zaten tesadüfler üstüne kurulmuş demektir. inanın dikkat ettiğinizde göreceksiniz ki; kaybettiğiniz oyunların çoğunda karşınıza ne çıkacağını tam olarak kestiremediğinizden oyunu veriyorsunuz. ha gördün, önlemini aldın gene mi yenildin? o zaman adam senden daha iyi. zaten düşük seviye oyuncuların %99'da genel sorun budur. düşük derken hepimiz düşük seviye oyuncuyuz, üstünüze bişe alınmayın. üst seviye, turnuvalarda vs izlediğimiz adamlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 sc2'de çok iyim diyemem hatta iyiyim bile diyemem ama oyunu uzatmak tamamen sizin elinizde ben mesela, oyun uzadıkça cinnet geçiriyorum paso adamı harraslıyıp bi anda all-inle bitirmeyi seviyorum ha ama karsıma biri geliyor hiç birini yemiyor late game e kalıyor bi güzel dövüyor beni, biraz oynama tarzıyla ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 burada da tabii o taktigi kullananlar olabilecegiden lamer taktigi yazarken kizanlarin cikacagini biliyodum. ayrica olay dedeigim gibi 30 dk degil, tek taktigin bu olmasi. bir rush vardir ornegin, rush yaparsin, basarisiz olursun, ama ekonomine gelismene devam edersin, bu tamamiyle kabul edilir bisidir 8-10 adam dedigim zaten o oluyor. biride vardir tum ekonomiyi sana yatirir oldun oldun olmedin adam kesinlikle olur senin saldirmanda. yapilan bu Gidip butun SVC (ya da herneyse) lerle base saldirmak gibi bisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 huun said: bu oyun recon üstüne kurulu. 4 warp gate all-in eğer zamanında görebildiysen yapabileceğin bir sürü şey var. rakibin ne yaptığını bilmeden kazandığın oyun zaten tesadüfler üstüne kurulmuş demektir. inanın dikkat ettiğinizde göreceksiniz ki; kaybettiğiniz oyunların çoğunda karşınıza ne çıkacağını tam olarak kestiremediğinizden oyunu veriyorsunuz. ha gördün, önlemini aldın gene mi yenildin? o zaman adam senden daha iyi. zaten düşük seviye oyuncuların %99'da genel sorun budur. düşük derken hepimiz düşük seviye oyuncuyuz, üstünüze bişe alınmayın. üst seviye, turnuvalarda vs izlediğimiz adamlar zaten. bu arada 4-5 replay izledimde, orada da abi rush var ama adam adam gibi saldiriyo, yani pro oyuncularda bile o dandik rush taktigi gormedim, tabii dedigim gibi sc 2 de az oynadim cokda replay izlemedim, ama su ana kadar bende olusan izlenim bu. belkide pro oyuncular bu adam o taktikleri yemez diye yapmiyolar, is yine rush taktiginin kalitesizligine geliyor tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Rush'a yeniliyorsan hatayı kendinde aramalısın. İyi oyuncu, rush'u karşılar ve hemen ardıdan gider... Gittiğinde karşındakinin elinde hiçbirşey olmayacağını da bilir. Rush Lame taktikdir denmesindeki mantık da bu. Zaten bir oyuncu silverdan golda ordan platinium'a çıkarken öğrendiği en önemli şey lamer rushçıları almasıdır. Sc1 de ranking yoktu, biz cafe de arkadaşlarla oynuyorduk ama yine de rush yapanlar oluyordu. Ranking sisteminin zorladığı birşey değilki bu. Ben artık bakıyorum, oh adam rush yapıyor hızlı yeneceğim diyorum. Oyun 5 dakika sonra bitmiş oluyor. Sabır... biraz daha sabır sadece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 nedanko said: Gidip butun SVC (ya da herneyse) lerle base saldirmak gibi bisi. iyi fikir bu. denemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 double post. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 ya iste ondan dedim 2vs3 ezdik diye. yenemiyorum diye cekememezlik degil zaten. olay engelleme degil, isin kalitesizligi, aslin ranking olayi, ranking olan her oyunda duzgun ayarlanmassa bu sonuclar cikiyor genelde. insanlarin puan isteigini anlarim, ona bisi demiyom, yeri geliyo bende baska yerde birinci olmaya calisiyorum, ayni sey. ama oyunun kalitesini dusurdugu zaman kotu . 4-5 replay izledim, baktim bloke ediyolar falan kaptim yemiyorum artik, kuruyorum barakayi evi falanda, takim arkadasin yiyo sonucta, tama sende gidiyon daliyon bitiriyonda anlami o degil ki oyunun, anlatmak istedigim o, 2 oyuncude 5. dk dolmadan cikiyor, 1-2 saat surerdi sc oyunlari hatirladigim kadari ile, siz oynuyordunuz, siz daha iyi bilirsiniz. onceden olmayan seyler yani bunlar. ayrica silver ligdeyim, dandik bi lig, onda bile var yani, hani yukarilari hic dusunemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Viktor said: SC2 rush konusunda cok esnek bir oyun, iyi bir oyuncu rush ile oyundan dusmez su haliyle ha olay net cafe gencligi gibi AGA 20 DAKIKA DALMIYORUZ, SUPERLER YOK, NUKE YOK, TANK BASMAK YOK GOGOGOGO ise competetive gaming o diil http://images.encyclopediadramatica.com/images/3/34/Finaldestination6.gif lolol tourneyfags Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=O-7gmds2njg&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 nedanko said: burada da tabii o taktigi kullananlar olabilecegiden lamer taktigi yazarken kizanlarin cikacagini biliyodum. ayrica olay dedeigim gibi 30 dk degil, tek taktigin bu olmasi. bir rush vardir ornegin, rush yaparsin, basarisiz olursun, ama ekonomine gelismene devam edersin, bu tamamiyle kabul edilir bisidir 8-10 adam dedigim zaten o oluyor. biride vardir tum ekonomiyi sana yatirir oldun oldun olmedin adam kesinlikle olur senin saldirmanda. yapilan bu Gidip butun SVC (ya da herneyse) lerle base saldirmak gibi bisi. bak yine soluyorum, butun scvleri (ya da herneyse) sana saldırıosa sende butun scvlerini alıp karsılık veremiosan sen ondan daha kotu oyuncusun demektir ve yenilmeyi hakediosundur yani sole dusun adam 10x unite basıo sen 5x basıosan adam sana avantaj saglamıs durumdadır, execute icin isterse butun scvlerini alır, isterse exp alır adamın bilce is, adam 7 de rax atıosa sen 13de rax atıosan adam sana army olarak avantaj saglamıstır, senin ekonomin daha iyi olabilir gelir o 7de attıgı raxdan cıkardıgı uniteyle ekonomini bozar sende "YOU CAN ONLY WIN WITH RUSH" der cıkarsın oyundan napman lazım? scout yapıcaksın, gerekiosa 1v1 maplerde direk bitane scv yollucaksın adama rush yapanlara kaybediyorum diyosan, ha baktın goremedin is isten gecti adam geldi basine sende unite yok, scvlerini guzel kullanıcaksın falan filan bende eskiden yiyodum rush falan, hatta eskiden terran oyuncusu oludugum icin kapı kapatırdım simdi kapıda kapamıyorum, rush atsa die dua ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 2v2'de scv+probe rush attı birileri benle arkadaşa, bildiğin yedik (savuşturduk, adamlar çıktılar win aldık anlamında dkfjha). Senin adamlar daha yoldayken rakip adam basmaya devam ettiği için sürekli dezavantajlısın zaten sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 rush ve all in gayet lamer şimdi hiç lami cimi yok, toss ve zerg scout yapamayan ırklar çok efor sarfetmezseniz, öyle terran gibi tek tuşla hayvan gibi scan yapamıyorsunuz üstte konuşan vay şöyle rush yemezsin vay böyle rush yemezsin diyen arkadaşların hepsinin nerdeyse terran olması da manidar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Memphis said: nedanko said: burada da tabii o taktigi kullananlar olabilecegiden lamer taktigi yazarken kizanlarin cikacagini biliyodum. ayrica olay dedeigim gibi 30 dk degil, tek taktigin bu olmasi. bir rush vardir ornegin, rush yaparsin, basarisiz olursun, ama ekonomine gelismene devam edersin, bu tamamiyle kabul edilir bisidir 8-10 adam dedigim zaten o oluyor. biride vardir tum ekonomiyi sana yatirir oldun oldun olmedin adam kesinlikle olur senin saldirmanda. yapilan bu Gidip butun SVC (ya da herneyse) lerle base saldirmak gibi bisi. bak yine soluyorum, butun scvleri (ya da herneyse) sana saldırıosa sende butun scvlerini alıp karsılık veremiosan sen ondan daha kotu oyuncusun demektir ve yenilmeyi hakediosundur yani sole dusun adam 10x unite basıo sen 5x basıosan adam sana avantaj saglamıs durumdadır, execute icin isterse butun scvlerini alır, isterse exp alır adamın bilce is, adam 7 de rax atıosa sen 13de rax atıosan adam sana army olarak avantaj saglamıstır, senin ekonomin daha iyi olabilir gelir o 7de attıgı raxdan cıkardıgı uniteyle ekonomini bozar sende "YOU CAN ONLY WIN WITH RUSH" der cıkarsın oyundan napman lazım? scout yapıcaksın, gerekiosa 1v1 maplerde direk bitane scv yollucaksın adama rush yapanlara kaybediyorum diyosan, ha baktın goremedin is isten gecti adam geldi basine sende unite yok, scvlerini guzel kullanıcaksın falan filan bende eskiden yiyodum rush falan, hatta eskiden terran oyuncusu oludugum icin kapı kapatırdım simdi kapıda kapamıyorum, rush atsa die dua ediyorum hah cok guzel anlattin, evet rushcilarla ayrildigimiz nokta bu. bizim icin koca sc2 bi ton unite strateji farkli uphgradelerle farkli gelisme yollari bunlari yonetmek, air ve ground dengesi saglayip saldirmak acik alanlar bulmak vs 2 sayfa yazarim, budur. butun bu dengeleri lehine kullanip yeen iyi oyuncudur bizim kitapta. sende diyorsunki butun oyunun %98 ini kenara atiyorsun, svc ler saldirip da yenilirsen kotusun. iste ayrildigimiz nokta bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 silver ligdeyim ben de az önce bi adamla kapıştım hani bi videoda vardı ya terran baseini alıp kaçırıodu haritanin bi tarafına sonra bilmeme error player out of sync falan die hata yaziodu ben başladık oyuna gl hf yazdım adama adam karşılığında bunu yazdı.. neyse dedim allahtan izledim videoyu. bastım bi güzel ben böle macro kasiorum o sırada expand falan ettim öel takılıom bi yandan adamlar saldım araniom etrafa scan atiom bi yerde buldum daldım vikignlerle öldü . ve yani bu tarz taktiklerle rank atlamaya çalışan insanlar var -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar