Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Ben...ben....ben.....eeee sey eee hmmmm.Peki ole olsun bakalım daha cok var cıkmasına ama ben unutmam bunları ejder kini var bende ROARGH....:D[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 paticik maticik dinlemem ben valla roleplay e sığmaz vahşi ve orc dışında herşeyi düşman gören bi orcu oynatıcam ben[hline] Uçan Sam demiş ki: *eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da *hentai bile oynardı eskiden :) *süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Sizin tribe cok vahsi egitmek lazim :)[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 valla boru gibi bufflar da bizde olacak büyük ihtimalle.. siz tauren in nalını alıcaksınız büyük ihtimalle ahauaeuhe[hline] Uçan Sam demiş ki: *eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da *hentai bile oynardı eskiden :) *süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Orclar shaman muhabetıne gırıscektır ve blızzard forumlarında her ırkın classının kendıne ozel bolumlerı olcagı yazılı yanı bı orc shaman sadece gızlı orman encampmentlarına gırebılıcekler baska bır class oraya gıremeyecek mesela human fıghterlar ın kendılerıne ozel HF only guıldları olucak orda traınıng yapabılıcekler falan super....ha bıde ben orc tan korkmam :D[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 said: DeMiRMaSKe, 06 May 2003 00:42 tarihinde demiş ki: tırstı arkadaş bizden :) ama yinede yediremediğinden size dalmayacam acıdım ama kaşınırsanız döverim moduna girdi. Hieyt Archimode bile bizi yıldıramadı senin gibi böcük kılıklı bişiden mi korkcaz hueyt *! Çok Pis Gaza Gelmiştir.*[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. zaten thrall gibi özel kahramanlarda olucakmış stafftakiler mi ne yönetcekmiş lam burn legion ve archimond gelse ayvayi yeriz:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Hmm Thrall varsa ben kacarım valla dostluk barıs kardeslık orcları sevıyoruz :D.......cıcı Thrall.....[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 bu arada wow da undead secemioz di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 yoo erkekleri var hatta yeşil sakallı felan :D (çim sakal?)[hline]WoW - Swg - Ao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 yok bone onu isteğe bağlı yamışlar sitesine girersen orda erkek night elf leride görürsün.[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Yenı yenı aldıgım duyumlara gore forumdakı WoW populasyonu yuzde 95 orc mus ............bu ıyı degıl hec ıyı degıl bohuhuauuh ROAARGH...[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 zaten war3 tede konu olarak orclara agırlık vermisler en karizma onlar olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 isterlserse %99 olsun. insalık her zaman kazanacaktır!!!! gerçi insalık de miyim biz kazanıcaz mahauha başarı için her yol mübahtır anlayışıyla diger insanlara da dalarım nası olsa :P eee human rp si yapıos eheheh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Tabı olum ınsan orc elf bunlar hep en ezıqler nerde bı Dragon bı lıch cık cık :D...OHRRJJ bu sırada[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Ulan orc olucam light kesicem light olucam sizi kesecem paladin olup hepinizi asdasda :-)[hline]Olyden[Lancelot Ivanov] Nblden[Silver] Vestelden[Lancelot Ivanov] Diye Tanırlar beni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 ewt ya bu light elf kavramı baya hos:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Night Elves rulez[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 elflerin gözlerinin parlaması güzel olmuş, benzer bi olayın cücelerde de olması gerek aslında[hline]WoW - Swg - Ao[b] - Do I really exist? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Gozuktugu kadarıyla Nıght Elf lerde buyucu cesıdı olmayacaktır Prıestess modunda Druıd benzerı elemanlar olucaktır kı buda Nıght elf bı mage ı ortadan kaldırıyor.....ılgınc...[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Elf kesmek kolay galiba sıKıyoRsa İnsanlara Gelin!! ROLF![hline]*!Dumtıstıs Dumtıstıs* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 oh oh oh hem elfsin, hem beşiktaşlısın hemde nukem'sin seni doya doya öldürürüm sonrada yerim ben şimdi[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Orc'ların görünüşüne aldanmayın sava$tada gördükki bunların Alayı FIS! HUH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Night elfleri salata yapacam WoW da orclar zaten kesmelik et.....[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 yeni nesil mmo larda lag sorunu kişisel değil ki lol aoda çook örneği var, 25534 kişinin olduğu bi ortamda herkes laglı oluyor. ben 100-200 pingle oynarken 15k ping atan bi sürü amerikalı avrupalı eleman var oyunlarda çok gördük :D :D[hline]WoW - Swg - Ao[b] - Do I really exist?[/b][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Hemen hayallerini suya atayim bende senin bende dragon baglantisi var matrix gibi oyuna giriyorum ben :D Okulda Y1 evde de bu yaz barracuda baglantim olucak muhhahahhaha olum kacinilmaz insan olursaniz aciyabilirim tabi geri kalanlar aci icinde olucekler....[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar