TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 intel extrem masters olayinda artık bir turkde olucak.elemeler için http://www.esl.eu/tr/news/133081/IEM-Starcraft-2-T-rkiye-Elemeleri/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 32 katılımcıyı kim seçiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 turkiye elemelerine almancılar girip bizi elemesin sdfgsdf kim secio harbiden? ve nie 32yle sınırlı hani bisey olcandan deil meraktan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Merhaba baaluo, StarCraft II 1on1 IEM Elemeleri ligine katılma isteğiniz kabul edildi. görüldüğü üzere başvuran herkesi "eleme ligi" ne alıyorlar, ordan 32 kişi çıkacak, ordan da türkiye 1. si olan gider artık turnuvaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 lan iyi oyniyan biriniz gitsin, idra ya SCV rush yapsin o rage i gorelim asdfadfsasfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 bende girdim meh wood ligi seviyemle ülkemi temsil etmek isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 ben kazancam bunu =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 beni yenmeden asla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 tunca kazan bunu sana güzel bi yerde kebap ısmarlicam söz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 http://www.esl.eu/tr/sc2/1on1/iemsc2/rankings/ hadi bakalım sddfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Stream edilecek mi maçlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 izin verirlerse ben yorumlu etmeye çalışırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 hll gençler, hepinize başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 tunca baskasına eleniym deme lamer gibi sen benimsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 ben zaten finaldeyim de senin bracket tırt elenirsen dalga geçerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 benim rakip bana tecacüz edecek muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Turnuvaya kayıt yaptırıp oynayamayacak varsa protossumla support edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Oymanq said: Turnuvaya kayıt yaptırıp oynayamayacak varsa protossumla support edebilirim. anaaaa sen niye katılmadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Desu said: Oymanq said: Turnuvaya kayıt yaptırıp oynayamayacak varsa protossumla support edebilirim. anaaaa sen niye katılmadın sorma ya işlerim çıktı hiç giremedimö ne nete ne oyuna. T_T Herkese başarılar favorim sugosu süpriz atım harris plasede fevax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Oymanq said: Turnuvaya kayıt yaptırıp oynayamayacak varsa protossumla support edebilirim. benim netim sorunlu 1-2 haftadır, oyun oynayamıorum.. adslde calısma varmı bazı bölgeler acı cekio, eger düzelmesse netim, yani bakarım oynanmıcak gibiyse yerime girebilirsin, ama mac gunu mac saati belli olr benimkisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 evet tarih bugündü ama bilmiyorum başlıyo mu başlamıyo mu? 18:30 diyor. yapılıcak mı maçlar? sunalım streamden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 biten maçların replaylerini alıp yorumlamak şeklinde bi şey yapabilicem sanırım ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 başladımı ya turnuva Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 18 30da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 birazdan maçlar ama stream'e observer'a izin vereceklerini sanmıyorum keza herkes evinden oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar