gecko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 eylülden sonra istanbuldan ayrılıyorum evdekilerin internette pek işi olmayacağı için kotalı tarifeye geçireceğim 4 gb plus kotalı + 8 megabite kadar ayda 30 lira tarifesi uygun gözüktü gözüme, en çok hızlı hem de ucuz şu an 1 megabit sınırsıza 45 lira ödüyorum evde benim gibi öküzce download yapan olmayacağı için yeterli olacak sanırım şimdi sormak istediğim şu, evden sadece ayrılan ben olmadığım için interneti kendi adıma alıcam yani şu an ki neti kapattırıp kendi adıma açtırıcaz kotalıyı bunu yapmak için ttnetin bir şubesine/ ptt ye gitmek mi gerekir, yoksa telefondan da halledilebilir mi açılması için elbet gidicez de, kapattırmak için imkanı var mıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 telekom gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 açılması için gitmen gerekmiyor da kapatırken gitmek şart diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 anladım peki geçeceğim tarife size de mantıklı geldi mi 8 megabit 4 gb plus 30 lira kışın ve yazın uğrayacağım arada eve neyse aç kapa aç kapa yaparım bende uğraşsın dursunlar müstahak onlara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar