Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Swamp dragon

-Medcezir-

Öne çıkan mesajlar

Swamp dragonu patcliyorum fakat avatarını falan yok kendim hazırlıyorum drake bear avatarındaki sayıların bir ustunu yazıyorum avatara neyse hersey bi tanede ethereal swamp dragon scp siuyarladım ilk binince bişey yok harejet edince sagı solu dagılyo ve iz bırakmaya başlıyo .böyle bir sorunla daha önce karşılaşıpda bana yardımcı olabilecek varmı.bu söylemiş olduklarım sadece swamp dragonda oluyo bide..[signature][hline]:hrr: :hrr: Sen Ne İçin Hazırsan O da Senin İçin Hazırdır :hrr: :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

Buyrun patch dosyasi

ben burdan indirdim patchledim fakat bişeylerde hata var resimle alakalı değil sanirim çünkü bi tane daha var onuda patchledim oda aynı çalıştırabilen olursa msn i ni falan verirse verdatasını almak isterim.[signature][hline]:hrr: :hrr: Sen Ne İçin Hazırsan O da Senin İçin Hazırdır :hrr: :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

dalamar biraz daha açıklayıcı anlatırmısın mümkünse
tiledatayı mı açmam lazim açmam lazimsa neyle
bendeki problem uzerine binince bişi yok hareket etmeye başlayınca iz birakıp dagılmaya başlıyo yaratık.buna bi çözüm bulamazmıyız.[signature][hline]:hrr: :hrr: Sen Ne İçin Hazırsan O da Senin İçin Hazırdır :hrr: :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...