-Medcezir- Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Swamp dragonu patcliyorum fakat avatarını falan yok kendim hazırlıyorum drake bear avatarındaki sayıların bir ustunu yazıyorum avatara neyse hersey bi tanede ethereal swamp dragon scp siuyarladım ilk binince bişey yok harejet edince sagı solu dagılyo ve iz bırakmaya başlıyo .böyle bir sorunla daha önce karşılaşıpda bana yardımcı olabilecek varmı.bu söylemiş olduklarım sadece swamp dragonda oluyo bide..[signature][hline]:hrr: :hrr: Sen Ne İçin Hazırsan O da Senin İçin Hazırdır :hrr: :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Resim muhtemelen sorunludur. benim düşüncem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clark_Velorien Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 +1 baska bi tane bulmaya ya da kendin duzeltmeye calıs derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardening Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Patch'in adresini verirmisin? Bir gözatayım...[signature][hline]Ultima Online bir hayat tarzıdır ... Noir Uo !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Medcezir- Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Buyrun patch dosyasi ben burdan indirdim patchledim fakat bişeylerde hata var resimle alakalı değil sanirim çünkü bi tane daha var onuda patchledim oda aynı çalıştırabilen olursa msn i ni falan verirse verdatasını almak isterim.[signature][hline]:hrr: :hrr: Sen Ne İçin Hazırsan O da Senin İçin Hazırdır :hrr: :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clark_Velorien Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 swamp dragon hakkında verdatayı isteyenler öm den msnimi alabilirler...[signature][hline]Kula bela gelmez Hak yazmadıkça, Hak bela vermez kul AZMADIKÇA!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Medcezir- Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 sphere mi? spherese cok lazim ö.m la msn i ni istedim bi kontrol edersen sevinirim bunu calıstırabileni alnından öpecem valla :D Kolay gelsin herkese..[signature][hline]:hrr: :hrr: Sen Ne İçin Hazırsan O da Senin İçin Hazırdır :hrr: :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Tiledatada layeri 25 yap. Ve wearable yap.[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler... Krynn Online Project Owner and Core Developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clark_Velorien Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 +1[signature][hline]Kula bela gelmez Hak yazmadıkça, Hak bela vermez kul AZMADIKÇA!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Medcezir- Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 dalamar biraz daha açıklayıcı anlatırmısın mümkünse tiledatayı mı açmam lazim açmam lazimsa neyle bendeki problem uzerine binince bişi yok hareket etmeye başlayınca iz birakıp dagılmaya başlıyo yaratık.buna bi çözüm bulamazmıyız.[signature][hline]:hrr: :hrr: Sen Ne İçin Hazırsan O da Senin İçin Hazırdır :hrr: :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Medcezir- Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardim bekliyorum. hala bi sonuc yok.Eger verdata falan varsada olur yeterki çalışsın. .[signature][hline]:hrr: :hrr: Sen Ne İçin Hazırsan O da Senin İçin Hazırdır :hrr: :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Medcezir- Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 up[signature][hline]:hrr: :hrr: Sen Ne İçin Hazırsan O da Senin İçin Hazırdır :hrr: :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar