Ramazanov Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Şimdi şirket adına bir sayfa açıcam. şirketin reklamını yapıcak şeyleri koyucam, yaptıklarımızdan yapıcaklarımızdan haberler vericem falan. aslında yaptım ama şüphem var. o da şöyle. şimdi mevcut bana ait olan bir hesap ile bir sayfa oluşturdum. benim her yaptıgım güncelleme sayfamda görünmesinin yanı sıra kendi kişisel hesabımda da görünüyor. demem o dur ki başka bir hesaba entegre değilde sadece kendi halinde bir sayfa oluşturamam mı ? illa bir hesapla ilişkilendirmem mi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 http://www.facebook.com/pages/create.php?campaign_id=372931622610&placement=pghm&extra_1=0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramazanov Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 tamam zaten onu yaptım ben ama bi accountla ilişkilendirmem gerekiyor. yani o işi yaparken diyori mevcut accountunuz varsa ilişkilendirin yoksa yeni acın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 ilişkilendirme, yeni acc al iş için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramazanov Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 işte o olmadan olmaz mı diyosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 olmuyomuş demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramazanov Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 tüh :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 mevcut olanla ilişkilendir hiçbir sorun olmaz senin güncellemelerin vs gitmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cpp Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Bende müşterim adına bi şirket sayfası açmıştım. Gitmiyor güncellemeler rahat rahat kullanabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar