Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dershane hızlandırılmış [CENSORED] püsür....

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şu 3 haftalık hızlandırılmış programa gitmesem çok şey kaybeder miyim? yada bi şey kaybeder miyim?[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır.
Mesaj tarihi:
benim gittiğim dershanede hızlandırmada matematikte sayılar ve üslü sayılar ve tüm alt konuları bitecekmiş
her sene öss'de matematikte 20'ye yakın soru sayılar, üslü ve köklü sayılardan geliyor
sen düşün
Mesaj tarihi:
hızlandırmaya git sen...hem ayağın alışır dersaneye gitmeye :D[signature][hline]RamsesII, 12 Ağustos 2004 23:29 tarihinde demiş ki:
Abi bu yeliz yeşilmeni ne yapacaksanız biliyor musunuz?Böyle bir yeri kaşındığında diliyle kaşıyacak insan onu...Böyle hiç ellettirmeden ona,sadece dilinle kaşıyacaksın
Mesaj tarihi:
aman abi bi isteğin varsa üniversite gibi bu 3 haftayı kaçırma derim...[signature][hline]Fight Fire With Fire Ending is near
Fight Fire With Fire Brusting With Fear
WE ALL SHALL DIE
Mesaj tarihi:
konu eksiği kapatır mı, yoksa ayak alışkanlığı sağlamak için mi?[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır.
Mesaj tarihi:
tabiki konu:)[signature][hline]Fight Fire With Fire Ending is near
Fight Fire With Fire Brusting With Fear
WE ALL SHALL DIE
Mesaj tarihi:
hızlandırmada

sayılar, üstlü köklü, sayıları görüosun abi

sonra geri dönmüolar direk başka konulaara geçiolar okul açılınca.

ki bu 3 konu öss matematiğinin temel konusu hele sayılar başını ağrıtır yani. Gitmessen çok şey kaçırırsın ki bu sadece matematik için.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
ya basini agritmaz sinav icin dert degil

zaten o konulari sana simdide sorsak %90 10 soruyuda yaparsin
ama denemelerde o konulardan kazik seyler cikariyorlar
yani dershane takibi icin buyuk kayip

yani git
Mesaj tarihi:
sağolun kafamdaki bazı sorunları çözümlememe yardımcı oldunuz. gidiyorum, bir daha dönmemek üzere...[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır.
Mesaj tarihi:
adamı kovduk yaw :lol:[signature][hline]RamsesII, 12 Ağustos 2004 23:29 tarihinde demiş ki:
Abi bu yeliz yeşilmeni ne yapacaksanız biliyor musunuz?Böyle bir yeri kaşındığında diliyle kaşıyacak insan onu...Böyle hiç ellettirmeden ona,sadece dilinle kaşıyacaksın
Mesaj tarihi:
said:
birinci_ben, 17 Ağustos 2004 12:51 tarihinde demiş ki:
şu 3 haftalık hızlandırılmış programa gitmesem çok şey kaybeder miyim? yada bi şey kaybeder miyim?

hangi dersane la bu ? ayni zmnda baslamsz belki ayni dersanedir. Mef bakirkoy ise T61 sinifdym az sonra cikiorm gidicem :D
Mesaj tarihi:
yok abi tüm dershaneler aynı başlıyo benim bildiğim. ama bi şansımızı deniyelim belki çıkar biri, çorlu uğur.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır.
Mesaj tarihi:
walla bn seney hızlandırlımıs ondan sonrakınde normal gıtcm=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mesaj tarihi:
2 gündür hızlandırılmış program dershaneye gidiyorum ve 2 günde 2şer konu bitirdik,artık gerisini sen düşün neler kaybedersin :)[signature][hline]Norton_Antor, 04 Ağustos 2004 04:11 tarihinde megadeth'in son albümü the system has failed hakkında konuşurken demiş ki:
windows konulu bir albüm galiba:)
Mesaj tarihi:
iyi bir yer istiyorsan dershaneyi her saat ve her gün takip etmeli ve hatta fazla vakitlerinide etüd ve kütüphanelerde test çözerek değerlendirmelisin. özellikle tek ciddi çalıştığın sene bu seneyse[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
gitmesem bi şey olur mu diye sormamadaki sebeb pek başarılı bir öğrenci olmamama rağmen bildiğim şeyleri işlememizdi. matematikte ardışık sayıları falan işledik ondan sordum.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır.
Mesaj tarihi:
ben sınıf belirleme sınavını öylesine bi sınav sanıp sade sözel yaptım sayısala dokunmadım, şimdi öyle bi sınıftayım ki... offf of. ne konuşcak ne de ders yapıcak kimse var...[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır.
  • Yeni Oluştur...