Snake Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 çok sıkıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 sıkı can iyidir kolay kolay çıkmaz diyip küçüklüğümde beni bu lafla bunalıma sokan aileme saygılarımı gönderiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 argadaşım paticiğe sıkılmak için mi üye oldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 hayır mesaj yazmak için :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 çık, yol kenarına. trafiğin rahatlatıcı sesini dinle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 jackie brown soundtrack dinliyorum. olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemonarch Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 dasaaa said: çık, yol kenarına. trafiğin rahatlatıcı sesini dinle Yapma bunu mindfuck i yersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 yola çıkıp gelen ilk taksiye binip taksiciye heyecanlı bi şekilde "SÜR ÇABUK!" de amerikan filmlerindeki gibi. sonra çocukluğuna geri dön ve adama arka koltukta sallanarak sormaya başla DAHA GELMEDİK Mİ? VARMADIK MI HENÜZ? BURASI MI? O ZAMAN BURASI NERESİ? DAHA GELMEDİK Mİ? VARMADIK MI HENÜZ? BURASI MI? O ZAMAN BURASI NERESİ? DAHA GELMEDİK Mİ? VARMADIK MI HENÜZ? BURASI MI? O ZAMAN BURASI NERESİ? DAHA GELMEDİK Mİ? VARMADIK MI HENÜZ? BURASI MI? O ZAMAN BURASI NERESİ? araba durunca adam krikoyu çıkartmadan ve parayı da ödemeden kaç. ters istikamette bi taksiye atlayıp ev yolunda yine aynısını yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar