poopla Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 paok ta karparty de 4.torbada... dicek bişey bulamıyorum ya.. ne heyecan varki aptal lig maçlarının avrupa yokken peh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guti Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 poopla said: paok ta karparty de 4.torbada... dicek bişey bulamıyorum ya.. ne heyecan varki aptal lig maçlarının avrupa yokken peh.. galatasayara çakıp çakıp sevinirsiniz işte. hem bu sene beterler, yine bi 6-7 atarsınız belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 ilk defa kombineyi galatasaray maçında satmayı düşünüyorum bu sene. 600'e filan kitleyebilirsem süper olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DasDa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Maç öncesi: http://www.baslat.net/dizi-izle/show-tv-ana-haber-bulteni/27-agustos-2010-izle/2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=jWihTdaT7Rg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 BiTcH_oFBaT said: Buradan sevgili oğuz çetin'e sevgiler. selçuk'y milli takıma çağırıp necip'i çağırmadığı için... Abi Selçuk FB'nin %49 hisselerini almış sanırım. Bu kadar torpilli bedava yaşayan adam görmedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 adamlar dansoz yapmis feneri milliyet haberinde hanimbahcemi ne yazmislar ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Buddha said: Abi Selçuk FB'nin %49 hisselerini almış sanırım. Bu kadar torpilli bedava yaşayan adam görmedim ben. cata cuta gs maclarında gol atan adamı fener yönetimi yollayamaz bu bir gelenek gibi bişe orada mantık aramaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Yunanca bilen varsa üye yapsın bizi şuraya, birkaç yorum yazalım paok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 foto bayaaa komik yanlız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 loop said: Yunanca bilen varsa üye yapsın bizi şuraya, birkaç yorum yazalım paok google translate kullan? Zegna said: Turk polisinin de kendi vatandasina nasil, yunana nasıl davrandıgını da gormus olduk bu macla. Gazetelere cıkarız korkusundan mudahahele edemediler ite kopege. bizim aptal basın olayların bir kısmını "biraz sert davrandılar" diye verince köpürmedim desem yalan olur.. abi esas sıkıntı o da değil.. ben analamıyorum bizimkilerin kafa yapısını. yunan maçına çıkıyorsan bunların olacağı belli.. orada bitireceksin işlerini ki adamların canı yansın bir güzel.. biz mal gibi eleniyoruz.. adam yenince dansöz de yapar tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Ne kadar Fener'den nefret etsem ve her maçı kaybetmesini istesemde , bu noktada milliyetçilik damarlarım kabarmış bulunmakta!!! hepsinin allah belasını versin , ne olurdu eleseydin şunları fener? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 kabul edelim, fener yenseydi fatih fotoğrafına binen alex fotomontajı olacaktı antuda falan. o yüzden çok da anlamı yok yani "aaa ne yapmışlar" diye şaşırmanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar