Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TTNet'in 8mbit'ini zorlasam mı?


Xelee

Öne çıkan mesajlar

İlk aboneliği deiştirdiimde hiç bağlanamıodum. Onlar da sizinkini hattınıza göre ayarlıyalım diyip 2mbit'e indirmişlerdi. Şimdi arasam bi yükseltmeye çalışın tarzı bi şeyler desem, sonra yine bağlantı kopma sorunları yaşayıp siz yine 2mbit'e çekin tarzı bi şey demek zorunda kalır mıyım? Başına böyle bi şey gelen varsa hiç uğraşmiim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Var benim başıma geldi, 8 mbite kadara geçmiştim; 1 hafta falan koptu bağlantım sürekli; aradım böyle böyle dedim. Hızınızı kaldırmıyor hattınız vs. saçmaladılar sonra 1.6mbite düşürdüler.

Aradan 1 ay falan geçti, kafama esti bigün aradım dedim 8mbite kadar bağlantım var 1.6yla çekiyorum en fazla; adam bir bakalım dedi, o akşamdan sonra 5mbit'e çıktı bağlantım.

Sırf bir daha aramasın müşteriler diye iyice aşağı çekiyorlar anladığım kadarıyla, uğraşmak istemiyorlar.

(Şu an başka bir yerde oturuyorum, aynı bağlantı (8mbit'e kadar) 12mbit le çekiyorum xD )
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben de o tarifeye geçmiştim. İlk gün 7mb almıştım sonraları hep 5-6 arası sömürüyordum boyuna hız da düşmüyordu.(şimdi düştü 50 ile çekiyorum torrnet)
ama sürekli net gidiyordu. Oyun esnasında paso dc yiyordum aradım dedim allah belanızı vermesin nedir bu böyle kopmalar falan diye.
karı dedi hattınızda bi sorun var galiba bıdı bıdı.Sonra bi baktım 2mb alıyorum.Ama hiç kopma olmadı temizdi internet.
Taaa ki 512ye düşünceye kadar bi kaç gün önce.. Arıcaktım hızımı artırın diye en azından 4mb alayım falan ama şimdi direk 1mb e geçmeyi düşünüyorum çünkü herkesin hızı 512ye düşüyo artık anladığım kadarıyla.Benim hızım 512ye düşecekse 8mb bile alsam ne yararı var. allahın belası ttnet
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...