Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Tarih dersi sizce hayvan gibi kabarır azımıza edermiydi yoksa tamamen silinirmiydi? Hayvan gibi olabilir çünkü HERŞEYİ öğrenmiş olucaz geçmiş ile ilgili ve birsürü tarih öğretmeni olucak Bitebilirde çünkü dünyanın daha fazla Tarih ve Arkeoloji çalışanlarına ihtiyacı olmuyacağı için tarih okuyanlar işsiz kalıcak bir halt yapamıyacak ve tarih ile bilinen herşey kitapları aşıcağı ve her kitapta farklı bilgi olayı biticeği için sabit bir "tarih veri bankası" olucak dersde öğretilicek şeyler çok basit şeyler olucak[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss blackice: hipnesin olm Ben: ehe-ühüeheü blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini Ben:hass plasma bitti
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 chemical'i ödlürme makinası icat edilse :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 hade len ben tarih dersini severim de get :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma..
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 konuyu saptırmıyalım gidin chemicali öldürme makinası icat edip açın topiçini[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss blackice: hipnesin olm Ben: ehe-ühüeheü blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini Ben:hass plasma bitti
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 senin cocukluğuna gidip seni döverdim euha :p[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Ver zaman makinasını ozaman görürsün. KemiKIL :)[signature][hline] The Truth is out There
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 said: Chemical, 17 Ağustos 2004 03:15 tarihinde demiş ki: gidin chemicali öldürme makinası icat edip açın topiçini ee pekı zaman makınası ıcat edıldı mı kı sen bu tpğici acıosun :-p diye konuyu saptırırdımda nese :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma..
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 ulan bunun münanzarasını yaptırmassam neyim şahane konu eşit sayılır olaylar çok pis:D bilgi toplamayada gerek yok sırf ağız dalaşı olur ahahahah okul açılsın hadi:P (NE!)[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss blackice: hipnesin olm Ben: ehe-ühüeheü blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini Ben:hass plasma bitti
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Tarih dersi olurdu tabii ki de, herkes tarihini öğrenecek sonuçta, ama tarihçi kalmazdı, sonuçta tarihçinin görevi geçmişten kalan parçaları bir puzzle gibi toparlayıp bir bütün oluşturma çabası ve yorumlama sanatıdır, eh zamanda yolculuk yapılınca her şeyin doğrusu anlaşılacağı için tarihçiye de gerek kalacağını zannetmiyorum.[signature][hline]Ciim (8404949) Wrote: olm asosyal adamın çevresi mi olur, kendisi en iyi arkadaşı bi de hayali arkadaşı olur
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Hastanede bebekleri karıştırıp chemical'ı Venezuellalı bi aileye verdirirdik ve paticik ahalisi 2003-04 yılları arasını daha mutlu ve huzurlu geçirirdi ehhe.[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 tarih iyidir zaman makinesi tarih kavramını ortadan kaldırır [signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 17 Ağustos 2004 03:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 said: bLaQ, 17 Ağustos 2004 03:20 tarihinde demiş ki: Hastanede bebekleri karıştırıp chemical'ı Venezuellalı bi aileye verdirirdik ve paticik ahalisi 2003-04 yılları arasını daha mutlu ve huzurlu geçirirdi ehhe. :lol:[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 bende hazar denizine ilk sular düşerken işerdim hep sidikli olurdu[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss blackice: hipnesin olm Ben: ehe-ühüeheü blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini Ben:hass plasma bitti
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 zaman makinesi icat edilse dünya kalmaz be chaos olur
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 ben annemın yanına gıdıp benı dogurmamasını sölerdım $ahsen.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma..
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Abi cografya makinasi icat edilsin cografya kalksin (ne diyom laen ben? oeh...)[signature][hline]Get Up, Stand Up, stand up for your right Get Up, Stand Up, don't give up the fight [Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Cd- kafası karışıkken bir şeyler demeye çalışmış: Yok asabah sabah kafamız sazten uçmuş o açıdan şey var bi de yani ben saşmalıyorum gene
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 said: Pyr0, 17 Ağustos 2004 03:25 tarihinde demiş ki: ben annemın yanına gıdıp benı dogurmamasını sölerdım $ahsen. onu önce babana söliceksin :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 +ANNE DUR DOĞURMA BENİ! -Ay AAY AY SEN KİMSİN BE! +ANNE BEN SENİN OĞLUNUM DOĞURMA BENİ! -AY AY ÜSTÜME İĞLİK SAĞLIK OLURMU ÖYLE ŞEY BE ÇEKİL! +ANNE DUR HAYIR! -HEMŞİREEEEEEEEE! HEMŞİREEEE AY AY HEMŞİREEE MANYAK VAR BURADA! +ANNE DUR LÜTFEN DOğrumaaa mmm MMmMMm mıraksnza bni bi dormrmmmm bıraknmnnn lann skcemmm (9 ay öncesine gidir) +ANNE DUR! -ah, AH NOLUYOR AH BE LAN AH BASILDIK... DURSANA BE +ANNE DUR YAPMA! -AH DURSANA BE SENDE, SEN KİMSİN AH LAN! ....[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss blackice: hipnesin olm Ben: ehe-ühüeheü blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini Ben:hass plasma bitti [Bu mesaj Chemical tarafından 17 Ağustos 2004 03:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 said: theKingpin, 17 Ağustos 2004 03:29 tarihinde demiş ki: said: Pyr0, 17 Ağustos 2004 03:25 tarihinde demiş ki: ben annemın yanına gıdıp benı dogurmamasını sölerdım $ahsen. onu önce babana söliceksin :) annem hap alsa babamın nrden haberı olcaktı? :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma..
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 bu arada hayal gucune hayranım kemikıl :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma..
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 said: Pyr0, 17 Ağustos 2004 03:25 tarihinde demiş ki: ben annemın yanına gıdıp benı dogurmamasını sölerdım $ahsen. bak bu iyi bir fikir..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 ohhoo[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 @ardeth kılıcımı getirin bring it on yeah :D [signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 bak zaman makınası ıcat edılse 3 dk öncesıne gıdıp ardeth e bu postu atmamasını saglatırdım :-p[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma..
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Garbage'a giderdim.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Öne çıkan mesajlar