aquila Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 koy bi boy fotosu, bi de vesikalık, bakalım belki kurtulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 bitlis yazma, batman yaz. Birde şanlıurfa bütün doğunun en rahat yeridir. edit: geç kalmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 kurtulcak bi durum yok patican.seçimde zorluk yaşıyorum o kadar taktik için savollllll=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 yaptın mı tercih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Sparkı tercih et, kağıda büyük harflerle Sparcaster yaz. choose life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 -spark gibi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 -kaptan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 yaptım tercihleri teslim ettim:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 umarım bitlis gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 tatvan yazdım merkez oası iyi dedilerdiiiii:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 evet tatvan nispeten daha iyidir. Keşke daha erken görseydim neyse artık hayırlısı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 erzincan yazmadın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 yazdım yazdım erzincan merkez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 işine baksın herkez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 su an corumda misin ki ?? corum iyidir ya tabi izmir gibi bi yerden sonra tramva etkisi yaratir biraz normaldir sonucta ic anadolu orta karadeniz gibi tehlikeli bi kesisimde kalmis bi yer ama dogudan ferahtir harahhtir sessizdir sakindir bu arada hangi okulda cakili kaldin ?? annaneme git su boregi manti yapsin sana ama yok doguya gidip kurtulayim diyosan Kars/Sarikamisi oneririm temiz sakin bi yer teror fln olmaz 8 ay kis vardir baya bi kayak yapmayi ogrenirsin cok eglencelidir kayak yapmak derken sen zaten yazmissin bile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 çorum mu? allah kolaylık versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 allah kurtarsın da diyin de bunalımlardan bunalım seçiyim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 karadeniz ? samsun falan süper yerdir(merkez) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Hala yalandan evlenirim şu şehirdeyim diyen olmamış eahueahu Sessiz sakin yaşamayı seviyorsan(yani sabahlara kadar dans ederim, çıktığım gece en az 4 mekan deiştiririm deli dolu yaşarım triplerin yoksa) küçük şehirler çok güzel yerler aldırma o kadar denilenlere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 antep yazmamışsan ve doğu hizmetiyse ki öyledir, hata etmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 çok yemek yer, 0.1ton olarak geriye döner diye yazmamıştır belki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 kız evlenmek de istemiyordu şissin nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutierrez Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 balon said: kız evlenmek de istemiyordu şissin nolcak >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 erzincan bildiğin köy ya. tatvana gitseydin bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 bence elini çabuk tut biriyle evlen kaç yoksa o kadar sene içinde yağız bir anadolu çocuğuna gönlünü kaptırır evlenirsin kesin. 40 yaşında geldiğinde aylardır bıyıklarını aldırmamış halini aynada görünce ne yaptım ben dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar