DeathWarrioR Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 benim rakibim battle.net bilgilerini girmemiş ben napıcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 girmediği gibi bu konuya bile mesaj atmamış. forumda son mesajı 15 gün önce. id girmeyenleri napıcaz biri cevap verebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 [email protected] bakalim online olursa atarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 taaam ekledim gelince oynarız xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 ehah daesu banliymiş forumdan, ondan mesaj atamamıştır. idlerin olduğu konu var yukarda, hiç bulamazsanız ordan bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 balonunuzu patlatırım asdasdasd. salla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Tyrannus said: scorch falan zaten fantazi build yapiyor. allah belamı versin ztn dur lan şunu da deneyeyim demekten kaybettiğim maçların haddi hesabı yok asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 peh peh adam 20dk online oldu beni dövdü gitti bende bütün gun pc basinda bekliyorum mac yapcam die sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Thraine_Numeheru said: peh peh adam 20dk online oldu beni dövdü gitti bende bütün gun pc basinda bekliyorum mac yapcam die sdfahuaha, o bloody'de misafirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 1-2 saat turu geçmiş gözükmekte birşeydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 fistan kralla proprobe oynuyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Grid güncellendi bir kac ceyrek finalist belli oldu. Fistan o kadar söylendin online olda dayak ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 _Spartacus_ said: Spartacus 2-0 Çağdaş(spawn77) Replayler: http://www.4shared.com/file/JLL_FuDc/Spartacus_vs_ada_1.html http://www.4shared.com/file/Q6hbeTTl/Spartacus_vs_ada_2.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 öyle deme ya fistanın izlediği replay sayısı burdaki bütün üyeleirn attıgı oyun sayısından fazla sonuçta ben ondan final bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarinZ Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 10 kisi ilk macını oynamamış görünüyor. Bu durumda hepsi loss :D Çok güzel maçlar oynandı, keyfli bir geceydi (: Umarım bu ortam daha da iyiye gider. Benim maçlar; (Sephiroth(T) vs Bloody(T)) http://www.4shared.com/file/sfIQmgOD/TvTlos1.html http://www.4shared.com/file/COLEchfR/TvTlos2.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 proprobe cheese master bu arada fistan dikkat et sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 yendim bende alaattin arkadaşı 1-0 da bıraktı arkadaşlarıyla 4v4e devam etmek için =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 şu an ancak girebildim nete türkiye maçını izlemeye gitmiştim ankaraya ve ankaradayım hala. nede olsa dünya basketbol şampiyonası ülkemizde yapılıyor. ctesi akşamı sc turnuvası da mantıklı gelmiyor bana. yerimde olsaydım bile evimde olmazdım. Desu said: öyle deme ya fistanın izlediği replay sayısı burdaki bütün üyeleirn attıgı oyun sayısından fazla sonuçta ben ondan final bekliyorum bu ne şimdi? evet izledim cook fazla replay, turnuva vs. niye takıldın ki ne bu sizdeki küçümseme anlamıyorum cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 ya ne küçümsemesi azcık şakalaşıyoruz hemen sinirlenme :D takılmaktan çok eğlenmiştim ben o atışmada aklımda kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 ben elendim maksat gençlerin önü açılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 işte önü açılan bir genç http://img386.imageshack.us/img386/1505/ec9db4ec84b1ec9d80jx4.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 hahah hastayım ya şu firebathero nun seremonilerine pelvic thrust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 MarinZ said: 10 kisi ilk macını oynamamış görünüyor. Bu durumda hepsi loss :D Çok güzel maçlar oynandı, keyfli bir geceydi (: Umarım bu ortam daha da iyiye gider. Benim maçlar; (Sephiroth(T) vs Bloody(T)) http://www.4shared.com/file/sfIQmgOD/TvTlos1.html http://www.4shared.com/file/COLEchfR/TvTlos2.html Adamı 6-7 saattir bekliyoz gelmedi biz napalım. Madem gelmeyeceksin niye geleceğim diyorsun bir de anlasam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 bu son kalan maçlar rakipler yarın ogleden sonra 4-5'e kadar gelmezse henüz bay geçecek bugunden beri bekleyen arkadaşlar. bu biraz da bizim bu olay insanlar daha kolay takip etsin diye siteye taşımamızdan, sitenin azcık geç kalmasından, ve kimsenin siteden takip etmemesinden :d kaynaklandı kusura bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roks Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 DeathWarrioR said: taaam ekledim gelince oynarız xD ya kusura bakma ben gelemedim bu gece 5-6 gibi online oldum sonradan eklemissin galiba beni. ban yedi acc ondan bunla giriyorum. hatta turnuvaya katılabildimmi onu bile bilmiyordum konular cok karısmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar