aquila Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 paticiğin çapı genişledi turnuva olunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Arkadaşlar turnuvaya katılanların amaçları şu şu ödülü kazanmak veya "friendliste kız kaydetmen :D" değildir.Bence herkes burada başkalarını yenme ve diğer oyuncularla arkadaş olma bahanesi ile katıldıklarından eminim çünkü benim bahanem bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 sana kolay gelsin ben karı arıyorum..garı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 ben iyi protoss gormeye girmek isterim ya. Bide illa birsuru cheese goruruz. Onlarin counterlarini goreyim falan. Ilk turdan elenirim ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alaattin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Merhaba Aranıza yeni katıldım. Eski bir SCI oyuncusuyum 1-2 haftadır da SCII oynuyoruz arkadaşlar ile ama çok iyi olduğumuz söylenemez 1v1 de silverdayımm henüz diğer kategorilerde de bronzdayız...Turnuvaya bende katılmak isterim. Görüşmek üzere..Herkese iyi oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Katilanlarin listesi eklendi (sadece PaticikSC2Cup#1 icin). Liste otomatik güncelleniyor. Kayit olupta katilmayanlarda cekinmeyin gelinnn. Sayi 32 kisiyi gecerse erken baslatma gibi bir durumda söz konusu olabilir. Oyuncu Listesi icin tikla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 sorun var herhalde sitede. ben kayıt olamıyorum. user invalid diyor. bi de o check in leri iptal edin. turnuvaya yarım saat 1 saat kala yapılacak ki check in katılamayanların sayısına göre organize eden arkadaşlar durum değerlendirmesi yapacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 check in yaptım ama akşam 7 den sonra müsaitim yaw :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roks Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 kayıt olamıyoruz benide ekleyin Daesu diye eklersen sevinirim baal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Seele said: Katilanlarin listesi eklendi (sadece PaticikSC2Cup#1 icin). Liste otomatik güncelleniyor. Kayit olupta katilmayanlarda cekinmeyin gelinnn. Sayi 32 kisiyi gecerse erken baslatma gibi bir durumda söz konusu olabilir. Oyuncu Listesi icin tikla. Hocam ben kayıt olup check in yapmama rağmen listede nickimi göremedim sebebi nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Turnuva olayı ne oldu ses çıkmıyor kimseden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 yarın oglene kayıtlar bitecek. sonra da chart çıkarılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 ben de kayıt olamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 inyourmind said: Seele said: Katilanlarin listesi eklendi (sadece PaticikSC2Cup#1 icin). Liste otomatik güncelleniyor. Kayit olupta katilmayanlarda cekinmeyin gelinnn. Sayi 32 kisiyi gecerse erken baslatma gibi bir durumda söz konusu olabilir. Oyuncu Listesi icin tikla. Hocam ben kayıt olup check in yapmama rağmen listede nickimi göremedim sebebi nedir ? inyourmind hocam senin ismin listede. _ILuVaTaR_ ve Daesu sizi ekliyorum rakiplerinizi Turnuva agasincan bakip Bnette ekleyin. 2 saat sonra turnuva agacini koyacagim. Katilimlar kapatildi. Ilk maclar bugüm oynanacak sonuclari baala veya bana bildirirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Seele said: inyourmind said: Seele said: Katilanlarin listesi eklendi (sadece PaticikSC2Cup#1 icin). Liste otomatik güncelleniyor. Kayit olupta katilmayanlarda cekinmeyin gelinnn. Sayi 32 kisiyi gecerse erken baslatma gibi bir durumda söz konusu olabilir. Oyuncu Listesi icin tikla. Hocam ben kayıt olup check in yapmama rağmen listede nickimi göremedim sebebi nedir ? inyourmind hocam senin ismin listede. _ILuVaTaR_ ve Daesu sizi ekliyorum rakiplerinizi Turnuva agasincan bakip Bnette ekleyin. 2 saat sonra turnuva agacini koyacagim. Katilimlar kapatildi. Ilk maclar bugüm oynanacak sonuclari baala veya bana bildirirsiniz İletiyi yazdıktan sonra turnuvaya katıl butonunu gördüm öyle kayıt olup check in yaptım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Turnuva basladi. ilk tur bugün. Bnet oyuncu bilgileri, oyuncunun üstüne fare ile gelerek görülebilir. Turnuva Ağacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 hahah ben yokum? kayıt olmustum ben listede adım falan yok demiştim site bozuk adam gibi baska bi yer acsanız nolurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Kayit olmak yetmiyor birde sol taraftan turnuvaya katil demen lazim. Zaten gosusun seni kesmez bu turnuva. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pROpRObe Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 aynı şekilde üye olmuştum ama isim misim yok agaçta garip olmuş komik olmuş neyse bol şans herkese iyi oyunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 heh aynen bol şans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 abi ekleyiversenize adamları nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 inyourmind said: İletiyi yazdıktan sonra turnuvaya katıl butonunu gördüm öyle kayıt olup check in yaptım ^^ Surdaki ayni hatayi yapmisiniz. Siteye kayit olunca direkt turnuvaya katilmis olmusyorsunuz. Hepinizin kayit oldugunu gördüm ama turnuvaya dahil ve check-in olmayinca olmuyor. her yerde kural böyle. Önce turnuvaya kayit sonra check-in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 tunca said: abi ekleyiversenize adamları nolcak abi rakipleri site kendi atiyor hersey otomatik. Turnuvayi baslat dedigin zaman bitiyor olay. Hem sadece bir tane yapmayiz dogru düzgün olursa ilerde daha cok cup yapilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 rakibim spawn77 sacma bisiler yazmis bnet id ye nasi bulucam ben bunu simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 dedik abi iste herkeze adam gibi yazin diye. O seni bulursa iyi yoksa hükmen malup. abi herseyide benden beklemeyin ne biliyim oynayin iste :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar