Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik kendi çapında 1v1 turnuvası vol.1

BaaL

Öne çıkan mesajlar

Seele said:

Katilanlarin listesi eklendi (sadece PaticikSC2Cup#1 icin). Liste otomatik güncelleniyor. Kayit olupta katilmayanlarda cekinmeyin gelinnn. Sayi 32 kisiyi gecerse erken baslatma gibi bir durumda söz konusu olabilir.

Oyuncu Listesi icin tikla.

Hocam ben kayıt olup check in yapmama rağmen listede nickimi göremedim sebebi nedir ?
Sosyal ağlarda paylaş

inyourmind said:

Seele said:

Katilanlarin listesi eklendi (sadece PaticikSC2Cup#1 icin). Liste otomatik güncelleniyor. Kayit olupta katilmayanlarda cekinmeyin gelinnn. Sayi 32 kisiyi gecerse erken baslatma gibi bir durumda söz konusu olabilir.

Hocam ben kayıt olup check in yapmama rağmen listede nickimi göremedim sebebi nedir ?

inyourmind hocam senin ismin listede.
_ILuVaTaR_ ve Daesu sizi ekliyorum rakiplerinizi Turnuva agasincan bakip Bnette ekleyin. 2 saat sonra turnuva agacini koyacagim. Katilimlar kapatildi.

Ilk maclar bugüm oynanacak sonuclari baala veya bana bildirirsiniz
Sosyal ağlarda paylaş

Seele said:

inyourmind said:

Seele said:

inyourmind hocam senin ismin listede.
_ILuVaTaR_ ve Daesu sizi ekliyorum rakiplerinizi Turnuva agasincan bakip Bnette ekleyin. 2 saat sonra turnuva agacini koyacagim. Katilimlar kapatildi.

Ilk maclar bugüm oynanacak sonuclari baala veya bana bildirirsiniz

İletiyi yazdıktan sonra turnuvaya katıl butonunu gördüm öyle kayıt olup check in yaptım ^^
Sosyal ağlarda paylaş

inyourmind said:

İletiyi yazdıktan sonra turnuvaya katıl butonunu gördüm öyle kayıt olup check in yaptım ^^

Surdaki ayni hatayi yapmisiniz. Siteye kayit olunca direkt turnuvaya katilmis olmusyorsunuz. Hepinizin kayit oldugunu gördüm ama turnuvaya dahil ve check-in olmayinca olmuyor. her yerde kural böyle. Önce turnuvaya kayit sonra check-in.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...