Tralus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 ya bu oyunda tuşlar çok garip bir şekilde dizilmiş klavyede ve tuşları nasıl değiştireceğimi bulamadım.nasıl ayarlayabilirirm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 evet o benim de mağdur olduğum bir durumdu. varsa bi yöntemi iyi olur. ayrıca başlığı "bilgisayarda" diyip "konsol" bölümünde açmış olman da ayrıca egzantirik olmuş sfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tralus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 ya oyun olduğundan burda bilginin daha fazla olacağını düşündüm lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tralus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 bende fretler soldan sağa z-x-c-v-b, space (power) olarak ayarlı dosyası var. şey edebilirim. bu ayarlar oyunda ters olursa hemen esc'ye basıp lefty flip yaparsınız, düzeliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 işte onları f1 f2 f3 f4 f5 şeklinde ayarlayabilsek gh3'teki gibi de böle gitar gibi tutabilsek... gerçi bende controller var da 2 kişi oynarken problem oluyür sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 var, şöyle ki şu sitede gösterilen klasörü bulup, aspyrconfig dosyasına girdiğinde bir sürü kod görceksin, o kodları, siteden gördüklerinle, keyfine göre değiştir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 ıyhhhh gitar heroyu klavyeyle oynayan da varmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 easy'de, hatta medium'da bile oynanabiliyo klavyeden. ama elleriniz yamulmuş olarak kalkıyosunuz bilgisayardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 ben bi süre sonra hard'ta oynuyordum. ama aynen eller yamuldu, daha da yamultmamak için gh4 aldım. Artık ellerim düz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar