Elma_v2 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Arkadaşım bu hafta Amerika'ya gidiyor... ipod touch ya da ipod classic aldıracağım. classic aldırırsam 160 gb black belli, touch aldırırsam kaçlık aldırmalı, kaçıncı generasyon aldırmalı kafam çok bulandı..tavsiyeleri alabilir miyim? aslında touch almaya daha meyilliyim, wifi ve büyük ekran, applicationlar vs. ama bir yandan classic in 160 gb lık kapasitesi düşündürüyor.. new york apple store a gidince, direk apple store web sitesindeki fiyatlara nakit alınabiliyor mu yoksa dükkan fiyatı daha mı farklı olur webdekinden? bir de refurbished almayı düşünüyorum, sonuçta sıfır gibi garantisi var ve her üründe neredeyse 50 dolar discount oluyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 kaç paraya geliyo sorması ayip? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 ben size yolliyim kucuk kutuya sigcak seylerse ipod, usb, harddisk, dijital foto vs.. orjinal fiyati + 30 dolar kargolama aliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elma_v2 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Esh said: kaç paraya geliyo sorması ayip? http://store.apple.com/us/browse/home/specialdeals/ipod?mco=MTM3NTA4MzQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 okdir yanlis mesaj :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 ipod touch'lar arasinda 8 ve 32 arasinda cok buyuk fark var, o yanilgiya dusme. 32 ve 64 olanlar yeni nesil, 8 olan bir onceki nesil. o yuzden aliyorsan 32 ve 64'ten birini al. ama daha da onemlisi, her eylul ayinda ipod eventi oluyor, orada yeni ipodlar tanitiliyor. bence kesin onu bekle. retina display ve front camera gelme ihtimali cooook yuksek. hani onlarla ilgilenmiyorsan bile simdiki modeller ucuzlayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 refurbished olanları internetten satıyorlar ama, apple store'da yok. %10 civarı vergisi var bir de, 8 gb lığı 218.40 dolara mesela, 199 dolar değil alacaksan 32 veya 64 gb al, kapasite dışında EPEY fark var. ben app yazıp deneyeceğim sadece, ucuz olsun diye 8 lik aldım ama hafiften pişmanım açıkçası, 100$ daha vereydim keşke diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 alacaksaniz ny yerine nj den alin. vergiyi geciriyolar ny ta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 4. jenerasyonu bekle derım.cok bısey kalmadı.ama acele alıcam dersen tabıkıde 3. nesıl 32 ya da 64 aldır mutlaka. ıslemcılerı cok daha hızlı bu ıkısının dıgerlerıne gore. ama amerıkadan eger ıyı bır dap istersen hifiman aldırabılırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elma_v2 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 4. jenerasyon touch 2 gün önce duyuruldu event'te.. http://store.apple.com/us/browse/home/shop_ipod/family/ipod_touch?mco=MTM3NDY2Mzg Şimdi 8 gb 4th generation 229 dolar, 3. jenerasyon ucuzladı doğal olarak.. 8 gb 4th generation mu almalı, yoksa hazır ucuzlamışken refurbished 32 gb 3rd generation mı almalı aynı fiyata? yeni jenerasonun kamerası ve hd çekimi dışında pek bi olayı yok gibi.. ki ben de touch ı kamerası için kullanmam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 retina display disinda cok bir olayi yok. ama retina display de guzel birsey. maddi durum tercihi bence. sadece muzik dinlemek icin degil de, oyun moyun isleri icin de istiyorsan yenisini al, yoksa ipod almak istiyorsan ama almisken touch alacaksan eskisini al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elma_v2 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 hala kararsızım sdfsdf 3rd gen 32 gb refurbished: 229 usd 4th gen 8 gb : 229 usd 4th gen 32 gb : 299 usd şimdi refurbished olunca tax ödenmiyor mu? 32 lik refurbished alasım vardı ama düşününce retina display, 40 saat pil, rear karemalar ve hd, facetime, daha hafif ve ince olması falan, 4th generation alayım diyorum 8 lik aynı fiyata 32 likle, biraz daha düşününce de 4th generation 32 lik alayım diyorum aradaki 70 dolara kıyıp, sonuçta almışken bir kere alıyoruz, ve 8 gb yetmez gibi geliyo o kadar application hd videos, mp3 falan girince işin içine.. Hangisin almalı bilemedim... comment pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 ya 128lik touch niye çıkartmıyo bunlar ya. gıcık ediyolar adamı. zorunda mıyım ben i pod classic kullanmaya? tamam memnunum classicten de, böyle mekanik disk istemiyorum artık. ayrıca oyun falan da oynayabileyim istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyLifer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 bono'ya söyleseydin getirirdi o ingiltere'den en kralını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Esh said: ya 128lik touch niye çıkartmıyo bunlar ya. gıcık ediyolar adamı. zorunda mıyım ben i pod classic kullanmaya? tamam memnunum classicten de, böyle mekanik disk istemiyorum artık. ayrıca oyun falan da oynayabileyim istiyorum. flash memory teknolojisiyle alakali. 128'lik flash memory daha yok piyasada. o yuzden 128'lik ufak cihaz da yok. apple'in startejisi degil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 apple anca şekil yapsın elma koysun japonların teknolojisini araklayıp nası olsa kitlesi hazır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar