Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amerika'dan ipod


Elma_v2

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşım bu hafta Amerika'ya gidiyor...

ipod touch ya da ipod classic aldıracağım. classic aldırırsam 160 gb black belli, touch aldırırsam kaçlık aldırmalı, kaçıncı generasyon aldırmalı kafam çok bulandı..tavsiyeleri alabilir miyim?

aslında touch almaya daha meyilliyim, wifi ve büyük ekran, applicationlar vs. ama bir yandan classic in 160 gb lık kapasitesi düşündürüyor..

new york apple store a gidince, direk apple store web sitesindeki fiyatlara nakit alınabiliyor mu yoksa dükkan fiyatı daha mı farklı olur webdekinden?

bir de refurbished almayı düşünüyorum, sonuçta sıfır gibi garantisi var ve her üründe neredeyse 50 dolar discount oluyo..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ipod touch'lar arasinda 8 ve 32 arasinda cok buyuk fark var, o yanilgiya dusme. 32 ve 64 olanlar yeni nesil, 8 olan bir onceki nesil. o yuzden aliyorsan 32 ve 64'ten birini al.


ama daha da onemlisi, her eylul ayinda ipod eventi oluyor, orada yeni ipodlar tanitiliyor. bence kesin onu bekle. retina display ve front camera gelme ihtimali cooook yuksek. hani onlarla ilgilenmiyorsan bile simdiki modeller ucuzlayacak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

refurbished olanları internetten satıyorlar ama, apple store'da yok.
%10 civarı vergisi var bir de, 8 gb lığı 218.40 dolara mesela, 199 dolar değil

alacaksan 32 veya 64 gb al, kapasite dışında EPEY fark var. ben app yazıp deneyeceğim sadece, ucuz olsun diye 8 lik aldım ama hafiften pişmanım açıkçası, 100$ daha vereydim keşke diyorum
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
4. jenerasyon touch 2 gün önce duyuruldu event'te..

http://store.apple.com/us/browse/home/shop_ipod/family/ipod_touch?mco=MTM3NDY2Mzg

Şimdi 8 gb 4th generation 229 dolar, 3. jenerasyon ucuzladı doğal olarak..

8 gb 4th generation mu almalı, yoksa hazır ucuzlamışken refurbished 32 gb 3rd generation mı almalı aynı fiyata? yeni jenerasonun kamerası ve hd çekimi dışında pek bi olayı yok gibi.. ki ben de touch ı kamerası için kullanmam..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hala kararsızım sdfsdf

3rd gen 32 gb refurbished: 229 usd
4th gen 8 gb : 229 usd
4th gen 32 gb : 299 usd

şimdi refurbished olunca tax ödenmiyor mu? 32 lik refurbished alasım vardı ama düşününce retina display, 40 saat pil, rear karemalar ve hd, facetime, daha hafif ve ince olması falan, 4th generation alayım diyorum 8 lik aynı fiyata 32 likle, biraz daha düşününce de 4th generation 32 lik alayım diyorum aradaki 70 dolara kıyıp, sonuçta almışken bir kere alıyoruz, ve 8 gb yetmez gibi geliyo o kadar application hd videos, mp3 falan girince işin içine..

Hangisin almalı bilemedim... comment pls
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

ya 128lik touch niye çıkartmıyo bunlar ya. gıcık ediyolar adamı.

zorunda mıyım ben i pod classic kullanmaya? tamam memnunum classicten de, böyle mekanik disk istemiyorum artık. ayrıca oyun falan da oynayabileyim istiyorum.


flash memory teknolojisiyle alakali. 128'lik flash memory daha yok piyasada. o yuzden 128'lik ufak cihaz da yok. apple'in startejisi degil yani.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...