Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Macbook Pro'ya dunyanin parasini dokmek ?

di

Öne çıkan mesajlar

Info about international coverage
AppleCare provides international coverage only for portables (MacBook, MacBook Air, MacBook Pro as well as the discontinued iBook and PowerBook G4) and the Mac Mini.
Boyle yaziyo macrumors da. 1 yil applecare le geliyomus +2 yil istersen 250 daha.

Bu arada benim education discountum var amerika fiyatindan yaklasik 150-200 dolar daha dusuge geliyor 7 eylul e kadar yaninda 8gb ipod touch ve printer da rebate ile bedavaya geliyor.

Ama hala alasim gelmiyor, 2 yillik dell bilgisayar hala her isimi goruyor windows 7 den beri ne bir sisme ne de bir sorun cikti (Bir tek her patchde windows klasoru 1-2gb sisiyor, eski dll leri sakliyomus uyumluluk adina, suan tam 12 gb)
Pili hala 2-2.5 saat browsing icin gidiyor.SC2 de medium ayarlarla mis gibi calisiyor. alirsam sirf mahalle baskisindan alicam valla.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
alıcak olsam bir sonraki kasayı beklerdim ben. yeni nesil gri ve siyahın buluştuğu bu tasarımlarına bir türlü alışamadım. ne bileyim melez gibi geliyor. macbook dediğin beyaz olur, macbook pro dediğinde alüminyumdan gelen gri olur her yeri. valla alıcak olursam direk yeni nesli bekliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...