BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 o hdd ile zaten sırtın yere gelmez :) ama 512 olsa süper olurmuş :p 512 gb yapmak için i5'i 1440 dolar artı para istiyor. fiyatı çok iyi mac'in. ben high res ekran ve 500 gb hdd yapınca o fiyata ulaşmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Amerika'dan alınanların garantisi sadece Amerika içinde mi geçiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 no. worldwide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Info about international coverage AppleCare provides international coverage only for portables (MacBook, MacBook Air, MacBook Pro as well as the discontinued iBook and PowerBook G4) and the Mac Mini. Boyle yaziyo macrumors da. 1 yil applecare le geliyomus +2 yil istersen 250 daha. Bu arada benim education discountum var amerika fiyatindan yaklasik 150-200 dolar daha dusuge geliyor 7 eylul e kadar yaninda 8gb ipod touch ve printer da rebate ile bedavaya geliyor. Ama hala alasim gelmiyor, 2 yillik dell bilgisayar hala her isimi goruyor windows 7 den beri ne bir sisme ne de bir sorun cikti (Bir tek her patchde windows klasoru 1-2gb sisiyor, eski dll leri sakliyomus uyumluluk adina, suan tam 12 gb) Pili hala 2-2.5 saat browsing icin gidiyor.SC2 de medium ayarlarla mis gibi calisiyor. alirsam sirf mahalle baskisindan alicam valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 alıcak olsam bir sonraki kasayı beklerdim ben. yeni nesil gri ve siyahın buluştuğu bu tasarımlarına bir türlü alışamadım. ne bileyim melez gibi geliyor. macbook dediğin beyaz olur, macbook pro dediğinde alüminyumdan gelen gri olur her yeri. valla alıcak olursam direk yeni nesli bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 usb 3.0 filan olur onda da. ne kadar var ki yeni nesillere? ben dayanamadım aldım artık fırsatı bulunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 aslında soyle nesillleri release date'ine gore sıralayan bi tablo olsa tadından yenmez hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 http://en.wikipedia.org/wiki/Macbook_pro#Technical_specifications_2 bunun gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar