W3ND1G0 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 said: Delanoresse, 08 May 2003 00:00 tarihinde demiş ki: perde araligi hizi etkilemez tel ile perde arasi yukseklik fretboardun duze yakin olmasi fretlerin boyutu etkiler sadece gülümsüyorum ;) sadece yarım saat klasik gitar çal sonra çaldığın şeyi bir de elektro da dene ve hızı gör... fret boyutu da hızı kesinlikle etkilemez yıllardır topluca jumbo fret kullanıyoruz bi fark göremedik ne ciddiyette gitarla ilgileniyorsun bilmiyorum ama başkasını yanlış bilgilendirme bence... örnek olarak ritchie kotzen, patric rondatt, santana ve blackmore abilerimizin etud için ne gitar önerdiklerine bak ;)[hline]W N D G - S P D R M N Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 abi fret boyu dio yüksekliği deil ince E den kalın E ya kadar olan uzunluk warya o hane fenderlerde uzundur frelter ibanezlerde daha ufaktır..jumbo ya da normal fretin farkını sölemio ki onları karşılaştırırsan jumbo fretle çalmak 4152543543 kat kolaydır.[hline]POPÇULAR DIŞARI !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Hazır konu açılmışken, Normal fret'le, jumbo'nun farkı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 jumbo fret daha yüksek abi tele dah ayakın olabilio kopruyu ayrlıınca yane dokunsan basmış oluosun..klasik gitarda freler normaldir bi de teller cok yüksektir bu basamayı alımanı kolaylastırır awantajı bu..[hline]POPÇULAR DIŞARI !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Jumbo fret ile köprüden ayar yapıp, telin yüksekliğini mi değiştirebiliyorsun? Yanlış mı anladım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 bak kopruden ayar yaprak telin yüksekliğini ayarlyabiliosun gitarlarda.egerr jumbo fret warsa teli alçalttığından normal fretli gitardan daha yakın oluo teller frete.[hline]POPÇULAR DIŞARI !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 ulee aklım fikrim BASS da..." gitara BASlamak" diye okumuşum yazık bana:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 ynnış topice msg ! [Bu mesaj DeamoN tarafından 11 May 2003 11:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar