theCio Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Sımdı bu oncekı mesajlar ve ınternet arastırmaları sonucu bı server kurıyım dedım eylence amaclı Neyse kurdum herseyıde Eskı forumdakı yazılardakı gıbı... Sorunum clıentı acıp acc pass yazıp entera basınca clıent cokuyor gelen hatada xp'dekı coktugu zaman her zaman verılen hata CLIENTVERSION=4.0.3e String describing what clients can log into this shard SPHEREClient can ALWAYS log onto a SPHERE shard CLIENTVERSION=1.26.01 CLIENTVERSION=2.0.0.0 Sphere dosyasında bunlar yazılı... Clıent olarak 4.0.3e'yı, 2.0.3'u, 2.0.0'ı denedım. CLIENTVERSION=4.0.3e ve bu satırı sılerek o denedım clıentları yazdım mesela 2.0.3, 2.0.0 ama yıne aynı sey oldu ve clıent coktu. Acaba sebebı nedır? Sımdıden tesekkurler....[signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 [SERVERS] Cio's World 127.0.0.1 2593 Bunuda yazdım LoginSever=127.0.0.1,2593 Logın.cfg'de de bunu yazdım yanı oralarda problem yok ama clıentı acıp ılerleyınce cokuyo Neden acaba ? Bu arada ıcq asada var bılgılı bırı varsa ordanda konusabılırız...[signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 LoginSever yazıyormus :) oncekı forumlardakı bı hata neyse onu duzelttım bu sefer clıent cokmuyor ama gırmıyoda yanı server suan kapalıdır vesayrı yazısı cıkıyor bu nedendır ?[signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scabbers Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 56k dan baglaniosan olabilir (olmayadabilir ama) internete baglanıp logini girip dene (56k ile baglaniosan her girdiginde degisir login) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Cable'ım Logın cfg yı yazdım dogru. Sonra gerekenlerı kurdum ıcındekı duzeltmelerı yaptım. Acc acma olayınıda free yaptım oda olmaz dıye bı tanede actım ama yınede gırmıyo nerde olabılırkı baska[signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Xp'yım ve NTSERVICE=0 'da 1'de de denedım gercı ama yıne bırsey farketmedı CLIENTVERSION=2.0.3 // String describing what clients can log into this shard // SPHEREClient can ALWAYS log onto a SPHERE shard //CLIENTVERSION=1.26.01 //CLIENTVERSION=2.0.0.0 Bunun dısında dedıgım gıbı sımdı CLIENTVERSION=2.0.3' da ayarlı ve actıgım clıentta 2.0.3 yanı delırıcem sorun nekı burda hersey ayarlı ??[signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 CLIENTVERSION=4.0.3e String describing what clients can log into this shard SPHEREClient can ALWAYS log onto a SPHERE shard CLIENTVERSION=1.26.01 CLIENTVERSION=2.0.0.0 Acaba sorun burdamı yenıden ınceledımde yanı baska sorunda goremedım?[signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 //MENASOFT: SPHERE //All SPHERE script files and formats are copyright 1997-2001 Menasoft and Partners. //This file may be edited for personal use, but may not be distributed in whole or in part, in any format. //All donations and contributions become the property of Menasoft. // // Values: // Any alphanumeric string // An HTML tag // A valid complete path on a hard drive // 0 (off, false, no) or 1 (on, true, yes) // x, x1, etc a numeric integer value // a hexadecimal bit field // % 0-100 [SPHERE] //######################################################################################### //# Basic Sphere Info # //######################################################################################### // SERVNAME= // Specifys the name of your server. Player's will see this upon login and // also this is the name the web interface will use. SERVNAME=Cio's World // ADMINEMAIL= // The e-mail address (if any) of the contact person or shard administrator [email protected] // URL= // The URL (web address) if any for the shard. // Reported on the main server list for this server. URL=www.paticik.com/forum // TIMEZONE=x // The local timezone, hours offset from Greenwhich, England, UK // x = a number from -12 to +12 // EST = 5. CST = 6, etc TIMEZONE=2 //######################################################################################### //# System configuration # //######################################################################################### // SERVIP=x1.x2.x3.x4 // This should always be set to 127.0.0.1. If you put an IP in here that // isn't physically on your computer, Sphere will not be able to bind the port. SERVIP=127.0.0.1 // SERVPORT=x // Port number the sever is running on. The standard port number for // almost all SPHERE shards is 2593 SERVPORT=2593 // NTSERVICE= // Makes the server run as an NT service when run on // Windows NT 4.0 and Windows 2000 machines // DOES NOT WORK ON WINDOWS 9x MACHINES NTSERVICE=0 // CLIENTVERSION=2.0.3 // String describing what clients can log into this shard // SPHEREClient can ALWAYS log onto a SPHERE shard //CLIENTVERSION=1.26.01 //CLIENTVERSION=2.0.0.0 //######################################################################################### //# File System # //######################################################################################### // WORLDSAVE= // The complete path to the directory where you want the server to keep // the SPHEREWORLD.SCP file (and all backups). WORLDSAVE=c:spheresave // SCPFILES= // The complete path to the directory where you have all the run time script // files for SPHERE SCPFILES=c:spherescripts SCPINBOXDIR=c:spherescripts // ACCTFILES= // Complete path to where on your hard drive you want the server to // read and store/backup the account files ACCTFILES=c:sphereaccounts // MULFILES= // The complete path to the directory where UO is installed. // The default location for non-T2A installations is C:UO // The default location for T2A installations is C:Program FilesUltima Online MULFILES=C:Program FilesUltima Online // LOG= // The complete path to the directory where you want the server to keep // the log files. LOG=c:spherelogs //######################################################################################### //# Listing the sphere # //######################################################################################### //REGISTERFLAG=?? // REGPASS= password to reserve my server name on the registration server. REGPASS= // REGISTERSERVER= // A string containing the machine name and network name for central server // listing REGISTERSERVER=menace.ne.mediaone.net // NOTES= Anything I want to say about this server on the registration board. NOTES= // LANG=English // The primary language for this server. LANG=English //######################################################################################### //# In Game Environment # //######################################################################################### // LIGHTDAY=x // Light level to use at day // Valid ranges: 0-19, 0 = brightest, 19 = darkest (in t2a clients, 30=darkest) LIGHTDAY=0 // LIGHTNIGHT=x // Light level to use at night // Valid ranges: 0-19, 0 = brightest, 19 = darkest (in t2a clients, 30=darkest) LIGHTNIGHT=19 // Light level to use in dungeons // Valid ranges: 0-19, 0 = brightest, 19 = darkest (in t2a clients, 30=darkest) DUNGEONLIGHT=19 // GAMEMINUTELENGTH=x // Length of the game world minute in real world seconds. GAMEMINUTELENGTH=60 // ARRIVEDEPARTMSG= // Switch to turn the arrival and departure messages on and off ARRIVEDEPARTMSG=1 / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Hepsini sil sadece ClientVersion=2.0.3 bu kalsın ve client 203 ile bağlanmayı dene düzelmesi lazım. bu problemi ilk kez görüyorum fakat unutma ki bu tip problemler scriptlerdende kaynaklanabilir sana tavsiyem sphereyi tekrar kur ve sphere.ini yi tekrar ayarla client version u değiştirmeden dene çalışırsa oynama yaparsın inşallah çalışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Dedıgını denedım yıne olmadı yanı server kapalı dvm edıo gırmıyo ayrıca daha bunu yukleyelı 3 saat anca olmustur ayarlarıda yenı yaptım bı hata yok. Bılgılerıde zgrw'nın yazısından yaptım hepsını Temmuzda yazdıgı....[signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 BU Sphere dosyasının ıcındekı ayarları yaptıktan sonra Logın cfg yı ole yazdım ve clıentla gırmeyı denedım bundan once bıseymı yapmak gerekıyor yanı sphere dosyasını duzenledıkten sonra bısey yapmak gerekıyormu ?[signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Bırde spheresvr exeyı acınca Server termınated by error -3! yazısı cıkıo Ok'e basınca gıdıyor onunla ılgılı bısey olabılırmı ? Bıde Clıentı acmadan once onumu acıcaz ?[signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 up[signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 // What client protocol version used // Comment out the ClientVersion line to allow any client that is supported. ClientVersion=2.0.3 benim sphere.ini de durum böyle bu arada sphere o hatayı veriosa zaten açılmıyo demektir. o hataya değil de console'da yazan hataya bak. ona göre çözüm üret.[signature][hline]who is tazmanyak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Merlot Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Anladigim kadariyla sphereserver acilmiyor bile. Sphere klasor'unu c dizinine tasiyip oyle dene birde.[signature][hline]Ben kadinin Istanbul gibi olanini severim; Fethi zor , Fatih'i tek ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asura Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 **Ctrl+alt+del'e basıp Sphereserver'ın zaten açık olup olmadığını kontrol et.Bazen kapatmana rağmen kapanmıyor.. **Sonra Sphere'in c:Sphere klasöründe olup olmadığını kontrol et.. **Sphere.ini'deki eski client versiyonlarını sil. said: // What client protocol version used // Comment out the ClientVersion line to allow any client that is supported. ClientVersion=2.0.3 kalsın sadece.. **Revision kullanıyosan,internete bağlan.Sphereserver.exeyi çalıştır.. **127.0.0.1'den gir..[signature][hline]Serap Ezgü ile Kadının Sesi[b] 21Temmuz2004 tarihinde İsmail Solmaz(Kayıp İsa Solmaz'ın Babası) ile olan telefon kunusması; [b]Serap Ezgü:...12 yaşında çocuk içki ve sigaraya başlamış.Yazık değil mi bu çocuğa.. İsmail Solmaz: İyi..Ben 9 yaşında başlamıştım.. Serap Ezgü:Aferin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Yaptım dedıklerınızın hepsını yıne hıc bır sey degısmedı pof :([signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 SImdı sıldım bastan kurdum yıne aynı sey oluyo... Benım download ettıgım yermı sakat sız nerden download edebılecegımı bılıyomusun baska 55i bırde ole denıyım BAstan sıldım yukledım hemen yaptım yıne bısey deısmedı....[signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Bılen yokmu ya veya daya once kurmus olan bırı ıcqsunu verebılırmı[signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Benım ultıma onlıne full uptadelı ama clıent 2.0.3 le denıyorum onla bır ılgısı olabılırmı acaba ?[signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Yokmu ya sunun cevabını bılen ?[signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clark_Velorien Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 bu ne yaw adam kendi kendine post delisi olmus :D. edit butonu var orda bak ...[signature][hline]Kula bela gelmez Hak yazmadıkça, Hak bela vermez kul AZMADIKÇA!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Bı de onların zamanlarına bak bzı takan yokkı ayrıca ne gerek var senın bunu yazmana Benım sorumu karsılamıyosunkı !!![signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar