Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lostage e noldu?

Samanosuke

Öne çıkan mesajlar

söyleyem bare host şirketi ile kavga etti zar zor dosyalarını aldı ve yeni host bulmak için yola koyuldu keyfini bekliyorsunuz onların yani neyse Antares e damlayın[signature][hline].:MaSKeli BaLo:.

Düşlerimde Gördügüm
Yüzüm Benim Mi ? Düşünür Oldum
Onca Maske Gözümün Içine Bakıyor Sorgularcasına Ve Burası Hep Yalancı Hep Yabancı Doldu Çıkmak Istiyorum Artık Dısarı Bırakın Gideyim Kendimi Alıp !!!
Sosyal ağlarda paylaş

Dışarda yüzünü görsem dilenci diye para vereceğim kişiler, şuraya gelip akılları sıra çamur atıyolar.

Lostage'nin hacklendiği falan yok.
Sadece yenileniyor.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Brook [/i] / My best friend
The Lost Age
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Sebastian-, 16 Ağustos 2004 23:19 tarihinde demiş ki:
söyleyem bare host şirketi ile kavga etti zar zor dosyalarını aldı ve yeni host bulmak için yola koyuldu keyfini bekliyorsunuz onların yani neyse Antares e damlayın

Bide öyle gaz yapmışki tipleme bu dünya sırrını yıllardır saklıyorum söyleyem bari nihaha diyerekten girmiş konuya.
Bişey bildiği yok boş beleş sallıyo.
Abim son kez diyorum lostage açık.[signature][hline]Sacrosanct, 13 Ağustos 2004 04:44 tarihinde demiş ki:
Artık rp'le bi işimiz olmasın ya artık bu rp nin dişisi olan f rp ye akalım artık.

Whea of The Lost Age
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Sebastian-, 16 Ağustos 2004 23:19 tarihinde demiş ki:
söyleyem bare host şirketi ile kavga etti zar zor dosyalarını aldı ve yeni host bulmak için yola koyuldu keyfini bekliyorsunuz onların yani neyse Antares e damlayın

dağılın :) gereken kişilere kapak olmuş haliyle lostage.

[Bu mesaj mukus tarafından 17 Ağustos 2004 04:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...