sheref Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 [spo1=oldumu ki acaba ]bende denemek istiyorum[/spo] :lol:[signature][hline]| Mail | Lominadze.com | |Neşeyle Kayanın Selamı Var| |The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 [spo1=oldu mu?]bende deniyim[/spo][signature][hline]Helarus Catviezel Solidsnake rulzzzzz
taz Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 cıvığını çıkarmasak?[signature][hline]who is tazmanyak?
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Ok cikarmayiz...[signature][hline]Helarus Catviezel Solidsnake rulzzzzz
Efecik Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 topic spoiler deneme alanına dondu[signature][hline]I see dead people o 55 bin sosisliden biri Fenerbahçe
-Sebastian- Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 söyleyem bare host şirketi ile kavga etti zar zor dosyalarını aldı ve yeni host bulmak için yola koyuldu keyfini bekliyorsunuz onların yani neyse Antares e damlayın[signature][hline].:MaSKeli BaLo:. Düşlerimde Gördügüm Yüzüm Benim Mi ? Düşünür Oldum Onca Maske Gözümün Içine Bakıyor Sorgularcasına Ve Burası Hep Yalancı Hep Yabancı Doldu Çıkmak Istiyorum Artık Dısarı Bırakın Gideyim Kendimi Alıp !!!
Blackhand_ Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 al işte.[signature][hline]Sacrosanct, 13 Ağustos 2004 04:44 tarihinde demiş ki: Artık rp'le bi işimiz olmasın ya artık bu rp nin dişisi olan f rp ye akalım artık. Whea of The Lost Age
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 :lol:[signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo]
Brook Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Dışarda yüzünü görsem dilenci diye para vereceğim kişiler, şuraya gelip akılları sıra çamur atıyolar. Lostage'nin hacklendiği falan yok. Sadece yenileniyor.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Brook [/i] / My best friend The Lost Age
Blackhand_ Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 said: -Sebastian-, 16 Ağustos 2004 23:19 tarihinde demiş ki: söyleyem bare host şirketi ile kavga etti zar zor dosyalarını aldı ve yeni host bulmak için yola koyuldu keyfini bekliyorsunuz onların yani neyse Antares e damlayın Bide öyle gaz yapmışki tipleme bu dünya sırrını yıllardır saklıyorum söyleyem bari nihaha diyerekten girmiş konuya. Bişey bildiği yok boş beleş sallıyo. Abim son kez diyorum lostage açık.[signature][hline]Sacrosanct, 13 Ağustos 2004 04:44 tarihinde demiş ki: Artık rp'le bi işimiz olmasın ya artık bu rp nin dişisi olan f rp ye akalım artık. Whea of The Lost Age
mukus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 said: -Sebastian-, 16 Ağustos 2004 23:19 tarihinde demiş ki: söyleyem bare host şirketi ile kavga etti zar zor dosyalarını aldı ve yeni host bulmak için yola koyuldu keyfini bekliyorsunuz onların yani neyse Antares e damlayın dağılın :) gereken kişilere kapak olmuş haliyle lostage. [Bu mesaj mukus tarafından 17 Ağustos 2004 04:19 tarihinde değiştirilmiştir]
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Guzel... Solidsnake rulzzzzz [Bu mesaj Nereghal tarafından 17 Ağustos 2004 08:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Samanosuke Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Site yenilendi.player gene artiyo.Mutluyuz:)
Merlot Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 da uye alimi yok[signature][hline]Ben kadinin Istanbul gibi olanini severim; Fethi zor , Fatih'i tek ...
Brook Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Düzenlenme aşamasında en yakın zamanda account alımları tekrar açılıcaktır.
Öne çıkan mesajlar