Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 İsmayil Yeka Çarşamba bizlerle buluşuyor tüm ptck'ler bir çıkarma yapalım ve dağıtalım kanalı :P [signature][hline]Allah kahr bela..kalh!ae
McFrenzy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 ooooo garizmaa adam ya[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell...
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 wtfomfeitsh?![signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Bence Konu Dışı.. Bu bir randevu gibi :)[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 olmaz kardeşim ya bizide şapur şupur öpmeye kalkarsa Aaa-Aolmaz ole sey[signature][hline] The Truth is out There
silent Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 aahhh aşkıımmmm *dizlerine kapanır*[signature][hline]Retired NBL Player: Silent Morniel Now he is only . . . Silent Avenia / Silent kimdir,nedir,necidir vs. vs.?[spo1=] -Bu imza için Coder 'e teşekkür eder. -İBU'de Biyoloji(ing) bölümünde okur. -Uo Oynardı bi zamanlar. -Emekli NBL/North rally pilotu. -Sc : Bw Hastasıdır. -Script Yazmaya çalışır. -Cs Oynar.(iidir) -Koyu bir BJK taraftarıdır. -Avenia'da stafflık yapar. -Bu tip imzaları birinden çalar.(bu kesin) -En büyük ideali Blizzard'ta temizlikçi olmak. :) [/spo] [Bu mesaj silent tarafından 16 Ağustos 2004 20:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Ben bilmem hepimiz o gun o saatte bi girelim oraya. Adamla dşk geçicem ben :)[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 yaa ben forum actim sildi seeee---ler durun yaziyorum Yine ben yalniz, yine ben damsiz Bir gel de gör de bak aman amansiz Sakayla makayla baslarmis isler Gürültü patirdi kim kimi disler Sappur suppur kippir kippir Söyle bu devirde kim beni ister Beni begeneni ben ben begenmem Benim begendigim ise beni begenmez Yoksa ben tipsiz miyim hee? Hop diyorsun hiç aldirmiyor Hap diyorsun dönüp bakmiyor Baskalari napiyor sap ayarliyor Yoksa ben zurna miyim he? Yanina çagirdi beni hayret ettim Ulan tamam simdi is oldu dedim Umarim benden pahali içecek istemez Istende yeni kovuldum param yetmez Gel bi seyler içelim demez mi bana Elimi tutup götürmez mi bara O istedi votka ben bir bardak su Bardaga baktim içi buz dolu Napiyorsun dedim barmen aklin basinda mi? Her neyse bizim ki votkayi yudumladi Herhalde yaradi yanima yanasti Gömlegimin üst dügmesini açti Firsat bu firsat aman kaçirma sirasi geldi artik söyle ona [Nakarat] x 2 Sapur supur beni öp Çitir çitir beni ye Onlar aci ben tatli Benden baska böyle var mi? Dum dum aklima ben tüküreyim Güm güm basimalip bir yerlere gideyim Öldüm bittim bittim ben öldüm bittim bittim ben güm güm ziller vurdu bak yine beynime zum zum kendine gel sakin pes etme öldüm bittim bittim ben öldüm bittim bittim ben [Nakarat] x 2 Hiç böyle olmamistim uzun zamandir Telefonum çaldi arayan babamdir - Nerdesin ulan sen - Burdayim baba- Evin yok mu senin tuuu gelme bi daha Ulan evden de kovulduk isten de kovulduk Is yok güç yok, para yok ev yok Sustum sustuk, kustuk kustuk kim ne dediyse sustuk Önümdeki fistik konustuk konustukta aklimi da uçurdu Hayal mi gerçek mi rüya mi masal mi Çikar mi çikmaz mi tutar mi tutmaz mi Sorular sorular aklimdaki sorular At bunlari kenara Çünkü karsimdaki yeter bana
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Heheh. :)[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae
nuki Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 amcam çok yakışıklıya (hadi beee) şarkılarına da biterim (çüş one be şapur şupur öp beni) asla kaçırmıycam hiç biriniz kaçırmayın bayaaaaaaaaaağ eylenirsiniz[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek.
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Beni begeneni ben ben begenmem Benim begendigim ise beni begenmez adam burda gerçekleri açıklamış abi.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
McFrenzy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Heralde yaradı yanıma yanaştı Gömleeeeemin üsdüüüğğmesiini açtı Bitiyom gömleeemin demesine. adam heceliyo sonrasını[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell...
bravecik Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Yoksa ben zurna mıyım he kısmında da insanın eveeettt zurnasınnn die baarası gelio
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 :)[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae
_Tora_ Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 abi adamdaki zeka ve karizma turkiyeye bi beden buyuk geldi siz anlamıyosunuz :P[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi.
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 o eldivenleri vaderdan ozenmis ama benzetememis=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
Makaveli Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 desenize makara zamani :) sen zurnamisin heee? diye boyna dalga gecebiliriz topluca arkadaslar :p[signature][hline]-Makaveli-
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 siz onun ilk klibini izledinizmi bilmiom klibin ismi üfle bittim ben o şarkıya ahhuaaa çok komedi klip Elleri dilleri gözleri düştüm Kıvrandığın o günde Bak bana gör beni ne hale girdim Tenimde ak renginde Yut beni, al beni ağzında çiğne Tadımı al ama bitirme Bak bana bak bana, yandım ben sana Üfle Üfle [Nakarat] x 2 Hadi gel derim gelmezsin Ama, ama, ama, ama, ama,ama nedir bu Benim ol derim olmazsın Bana mını, mını, mını, mını, mını yaparsın {Üfle} Hadi üf üf üflesene hmmm çok güzel işte Hadi hadi çabuk ol, bir şeyler oluyor Üflede geçsin yaram Ah uh üflesene hmmm çok güzel işte Hadi hadi çabuk ol, bir şeyler oluyor Üflede geçsin yaram {Üflede geçsin yaram} ahhuuaa süfer[signature][hline]
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 M.K.[signature][hline]Fight Fire With Fire Ending is near Fight Fire With Fire Brusting With Fear WE ALL SHALL DIE
ameni Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 O resme öldüm bittim bittim ben öldüm bittim bittim ben [Bu mesaj ameni tarafından 17 Ağustos 2004 13:01 tarihinde değiştirilmiştir]
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 said: _Tora_, 16 Ağustos 2004 23:44 tarihinde demiş ki: abi adamdaki zeka ve karizma turkiyeye bi beden buyuk geldi siz anlamıyosunuz :P +1[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 bu adam başbakan olmalı ya:)[signature][hline]Carve your name into my arm. Instead of stressed, I lie here charmed. Cuz there's nothing else to do, Every me and every you.
nuki Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 ne başbakanın olum cumhur başkanı olmalı. tek başına tüm türkiyeyi yonetir bu adam[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek.
UltraPsycho Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 said: theKingpin, 16 Ağustos 2004 22:58 tarihinde demiş ki: Beni begeneni ben ben begenmem Benim begendigim ise beni begenmez adam burda gerçekleri açıklamış abi. harbi haa hll :)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! karpuz, 09 Haziran 2004 22:39 tarihinde demiş ki: Karpuz, afrikaancada Uçan manda boku demek.
Öne çıkan mesajlar