xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 şu aralar özellikle ramazanda iftara kadar vakit geçirmek adına pc ye kilitlendim fakat oynayacak oyun bulamıyorum. Forumlara oyun sitelerine heryere bakıyorum yok:) en son assassin creed 2 ,just cause 2 ,singularity , arma 2, fuel, split second, gta 4 eflc oynadım ama bitti sıkıyor şimdi hepsi Daha çok strateji yada bol aksiyon dolu birşey arıyorum Önerileriniz için şimdiden teşekkür eder Can sıkıntısının ve orucun verdiği nerd rage için özür dilerim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 hon, sc2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 SC2 al evet, 5 ramazan falan idare eder en kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 sc2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 yazmayı unuttum sc2 var tabi:) HoN neydi pardon ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 kane & lynch 2: dog days çıktı geçenlerde, zaman geçirmek için oynayabilirsin ama fazlasını bekleme. ha ama mide bulantısı ve baş ağrısı yapabilir baştan söyleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 ModernWarfare 1-2 / Kane&Lynch pek iyi değil gerçi ama maksat vakit öldürmekse iyidir. Singularity ve tabiki Mafia 2 hea bide kesinlikle Starcraft II! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar