Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iki ucu dışkılı değnek

mulgear6

Öne çıkan mesajlar

durumu özetliyim
çok sevdigim bi kız arkadasım var
almanya mannheim üni ye kaydım var
ve türkiyede sabancıyı kazandım

ailem yıllardır git almanyaya diyodu
ben de peki filan diyodum ama emin degildim durumdan
dün kız arkadasım için aileme kalıcam dedim ama durumu farklı bi şekilde anlatarak (zor olucak orda yasamak okul iyi degil vs)

şu duruma geldi olay sonunda
babam kalırsan hazırlanıp tekrar girersin diyo
kız arkadasım da gidersen yürümez diyo
bu sene hiç çalışmadan 17000. oldum
çalışırsam ilk 5000e girerim rahat rahat
sonra da burda üniyi bitirip mastera gidebilirim almanyaya o zaman ilişkimiz de daha iyi olur ve alman vatandası oldugu için kız arkadasım da gelebilir benimle almanyaya

evet şimdi azıcık yardım lazım
babama gidicem birazdan ve kararımı vermem gerek
yolda telefondan kontrol ederim lütfen azıcık yardımcı olun cunku cok zor durumdayım
teşekkürler

tldr versiyonu

kız arkadasım için burda kalabilirim ama 1 yıl daha hazırlanıcam o zaman össye
yada almanyaya gidip orda okuyabilirim
Sosyal ağlarda paylaş

Berk aptal olma, daha ilk gerçek sevgilin bu. Gelecek planını değiştirmeye değmez. Güzel bir okul kazanmışsın, git. Lise sonda başlayan ilk aşkın mükemmel yürüyecek de evleneceksiniz mi sanıyosun? Düşme böyle yanılgılara gözünü seveyim, beni dinlemesen şurada kaç yaşında adamlar da yanı şeyi söylüyo, onları dinle. Pek çok konuda benzeşiyoruz tamam da aşk konusunda da benim gibi aptal olma yani
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bu soruyu sorman hata ya, iyi bi okulda okumuş iyi aile çocuğusun. Kafan da çalışıyo. Şöyle bi aptallık yapamazsın yani. Kız da cidden bencillik etmiş, yapma böyle mal bi hareket. Benim ilişkim hep sürcek evlencez laylay hayat güzel modunda yaptığım mallıkları ve sonucunda çektiklerimi biliyosun. Sen de yapma pişman olacağın aptallıklar. Değmez. Senin iyiliğini düşünmeyip gidersen yürümez diyen kız için hiç değmez
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...