mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 durumu özetliyim çok sevdigim bi kız arkadasım var almanya mannheim üni ye kaydım var ve türkiyede sabancıyı kazandım ailem yıllardır git almanyaya diyodu ben de peki filan diyodum ama emin degildim durumdan dün kız arkadasım için aileme kalıcam dedim ama durumu farklı bi şekilde anlatarak (zor olucak orda yasamak okul iyi degil vs) şu duruma geldi olay sonunda babam kalırsan hazırlanıp tekrar girersin diyo kız arkadasım da gidersen yürümez diyo bu sene hiç çalışmadan 17000. oldum çalışırsam ilk 5000e girerim rahat rahat sonra da burda üniyi bitirip mastera gidebilirim almanyaya o zaman ilişkimiz de daha iyi olur ve alman vatandası oldugu için kız arkadasım da gelebilir benimle almanyaya evet şimdi azıcık yardım lazım babama gidicem birazdan ve kararımı vermem gerek yolda telefondan kontrol ederim lütfen azıcık yardımcı olun cunku cok zor durumdayım teşekkürler tldr versiyonu kız arkadasım için burda kalabilirim ama 1 yıl daha hazırlanıcam o zaman össye yada almanyaya gidip orda okuyabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 almanyaya git.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 kız arkadaş için gelecek planını değiştircek kadar aptal olamazsın =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 sakın pişman olacağın bir hareket yapiyim deme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 ayrıca ben demiştim böyle olacağını ve ayrıca kız o kadar seviyorsa bekler.. çok istiyorsa o notlarını yüksek tutup ikinci sene almanyaya aldırsın kaydını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 BabacumMostors said: almanyaya git.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 kızdan ayrıl. ne yapmaya karar verirsen ver bi kere kesin ayrıl kızdan. sonra da almanyaya git, olgalara yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 ayrıca kız seni düşünseydi git derdi. direkt yürümez demek bencil olmuş biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 almanya'ya git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Berk aptal olma, daha ilk gerçek sevgilin bu. Gelecek planını değiştirmeye değmez. Güzel bir okul kazanmışsın, git. Lise sonda başlayan ilk aşkın mükemmel yürüyecek de evleneceksiniz mi sanıyosun? Düşme böyle yanılgılara gözünü seveyim, beni dinlemesen şurada kaç yaşında adamlar da yanı şeyi söylüyo, onları dinle. Pek çok konuda benzeşiyoruz tamam da aşk konusunda da benim gibi aptal olma yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 aynı sorun bende de var. gider misin kalır mısın bilemem ama hem almanyaya gidip hem de ilişkiyi yürütmeye çalışma. olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 abvblizzard said: kız arkadaş için gelecek planını değiştircek kadar aptal olamazsın =( aynen katiliyorum bende.. ayni aptalligi bizzat yaptim ben.. bence yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 soyle bak, kiz seni dusunuyor olsa gelecegin icin seni gitmen icin yureklendirmesi gerekir. bunun yerine onemli bir karar verecegin zaman senin kararini olumsuz etkileyecek bicimde davraniyor, bu bence buyuk bencilliktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Almanyaya git.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 almanya da daha güzelini bulur vanil ablan sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Türk filmi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Bi kere yazdım yeterli gelmedi.. Almanyaya git.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Abi bu soruyu sorman hata ya, iyi bi okulda okumuş iyi aile çocuğusun. Kafan da çalışıyo. Şöyle bi aptallık yapamazsın yani. Kız da cidden bencillik etmiş, yapma böyle mal bi hareket. Benim ilişkim hep sürcek evlencez laylay hayat güzel modunda yaptığım mallıkları ve sonucunda çektiklerimi biliyosun. Sen de yapma pişman olacağın aptallıklar. Değmez. Senin iyiliğini düşünmeyip gidersen yürümez diyen kız için hiç değmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 hatta alamanyaya git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 abvblizzard said: kız arkadaş için gelecek planını değiştircek kadar aptal olamazsın =( /topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 elime fırsat geçsin kimseyi tanımam valla kendi kendime yeterim hiç bir şey bağlamaz (aile,sevgili,arkadaşlar) git durma !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 allah belamızı versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 git demesi kolay tabi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 benım annemın çok yakın bir arkadaşı nişanlısı yüzünden fransaya gitmemiş burs kazanmasına rağmen hala kafasını vurur. ayrılmışlar tabi sonra. özet: ders çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Berk bu kadar pati benimle aynı fikirdeyse Almanya'ya gitmelisin sevgili kankacım =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar