Suark Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Selam, Sadece Maclerde çalışıyor, kendisi WD marka ince güzel bişe. Daha sadece 1 kere kullandım, sıfır gibin. öm plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 sadece maclerde çalışan ne demek yaf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 pc de çalışmıyor demek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 niye öyle ki ? Bende de wd hdd var hem mac te hem pc'de çalışıyor. Format atsan ntfs yada fat32 olmuyormu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 my pasaport se for mac lerden falan heralde. default hfs+ formatli geliyor, ama fat , ntfs falan formatlarsin calisir baska makinelerle yani atla deve degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 sadece mac lere ozel bir disk teknolojisi yok benimde bildigim, sadece mac ler icin diyip satisini baltalama bencede.. diski formatlarsan her sistemde calisir diye dusunuyorum. edit: hatta sende satmadan yapabilirsin, ntfs formatlayabilirsin diski zaten, fat formatlarsan okuma yazma yapabilirsin mac icinden zaten. ntfs icin ayrica yazilim gerekiyor yazma isi icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 evet ben de onu okudum bugun forumdan fat32 ye cevırınce oluyormus fakat asıl sorun benım pc nın bu aletı tanımaması. Akşam gideyim de bakayım, zaten calıssa pc ıcın satmam =) Çok teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 disk killer yazilimlari var.. onlardan bi tanesini download ediorsun.. herhangi biri olur, free leri de var.. indir gitsin en cok begendigini.. bu killer yazilimlarinin adindan korkma, fiziksel bir zarari yok, olayi diskin icindeki tum veriyi geri getirilemicek sekilde silmesi (sektor sektor 1 yaziyor) sonrasinda da istedigin sekilde formatlar bu diski zaten bu yazilimlar, yada windows da formatlarsin direk.. gule gule kullan.. sen bastan soylesene pc de kullanmak istiom die :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 buldum bi tanesini mesela http://www.killdisk.com/ ben bunla yapmistim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 hm ama ben windowsta goremıorm, Yani donanımı goruyor ama yuklemesınde sorun yaşıyor. mac den girsem, disk utility den fat32 ye cevırsem olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 windows da win gormicek zaten, bu yazilim kendisi goruyor. :) ve evet mac den de formatlayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 haaa indireyim o zaman :) çok teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 aletin resmini falan koysana bi. bi de ne kadara aldıgını da soylersen super olur. satmaktan vazgectiysen tabi. merak ettim, ihtiyacım olabilir boyle biseye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 donanım kısmınada yazdım. ntfs'ler maclerde uyumsuz. ama ntfs for mac adlı programı kurunca macinize sorunsuzca dosya aktarımı yapabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 adam kendine sattı malı hayali ithalat-ihracatcı minority report izleyen yetkili bir polis amca alsın içeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 BiTcH_oFBaT said: donanım kısmınada yazdım. ntfs'ler maclerde uyumsuz. ama ntfs for mac adlı programı kurunca macinize sorunsuzca dosya aktarımı yapabiliyorsunuz. yazabildigin bir yazilimda var warezlerden indirdiydim bende direk ntfs yaziyor okuyor hale geliyordu mac :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 bkz : ntfs-3g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 herkez yazdigi konuyu okusa, hayat bayram olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 =) 2:30 saat kaldı formatın bıtmesıne ha gayret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 kill disk pek işe yaramadı ama şuradaki adımları izleyince çalıştı alet =)) http://www.wdc.com/wdproducts/wdsmartwareupdate/step2.asp?id=wdfMP_forMac&os=win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 tabı akabınde manuel partition yapmak gerekti yarısını ntfs yaptım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar