Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yükleme problemi (acı son)

totemic

Öne çıkan mesajlar

öncelikle herkese merhaba ; sorunum şu age of conan'ın sitesinden endless trial olarak üye oldum ve clienti indirdim. yaklaşık 1 haftadır oyunu indirmeye çalışıyorum. (bulunduğum yerde internet çok yavaş) dün gece pcyi kapatım ve bugun açtıgımda ise aşagıdaki hatayı alıyorum bunu nasıl düzeltebilirim? %99.1'de kaldı. tekrar yüklemem kesinlikle. ya silicem ve bir daha dönüp arkama bakmıcam ya da uğraşıcam.

Sosyal ağlarda paylaş

evet arkadaslar yukarıdaki sorun hallettim. ama simdide yuklerken bazı dosyaların olmadıgını ve internet yukleneceği mesajını verdi. bende tamam dedim. sımdı nerden yuklencek bu eksik dosyalar? benım yapmam gereken birşey var mı?

bir oyunu oynamak için bu kadar eziyet çekmek niye?
Sosyal ağlarda paylaş

Bu kadar eziyeti oyunu satınalmak yerine trialini yüklemek istediğin çekiyorsun.

Cliente çift tıkladığında eksik dosyası varsa o yükler, senin bir dosya yüklemen gerekmez.

.NET Framework 4'un bilgisayarınıza yüklü olduğundan emin olun internetten oyun oynamadan önce.

Şimdi totemic nasıl bir hata ile karşılaştığını yazarsan daha fazla yardımcı olabilirim.

Örnek: problemini çözdüğün hatada yazdığı gibi "ABORT: Pointer is NULL (.basecache.c/209)"

Unutma ki 30GB'lık oyunu trial oynamaya çalışıyorsun. Sorun ile karşılaşman doğaldır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...