Suark Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Selam patiler, Şimdi ben bir arkadaştan bana External HDD almasını ve bunun ayrıca mac uyumlu olmasını istedim. Saolsun gitmiş sadece Mac için olanından almış :(. Şimdi bunu pc de çalıştırmanın yollarını arıyorum da, var mı yardım edebilecek olan? WD markası. Teşekkürler; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 hem pc hem mac uyumlu ext hdd varsa bana da bi soylesenize, ben yoktur diye biliyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 ben kullandım ya, normalde mac e DL edebiliosun ama UL ye izin vermiyor. Ama bir arkadaşın koca kutusu vardı, ona upload edebiliyordum. WD'di sanırım oda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 ntfs for mac diye bir yazılım var. onu kurun mac'inize huzuru bulun derim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 peki pc yi değiştirmek istersek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 onu araştırmadım ama var mıdır bilmiyorum. yani pc'ye uyumsuz external ilk defa duyuyorum mesela ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 luniz müdahale etti :) teşekkürler luniz, çalışırsa akşam anlatırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 kill disk pek işe yaramadı ama şuradaki adımları izleyince çalıştı alet =)) http://www.wdc.com/wdproducts/wdsmartwareupdate/step2.asp?id=wdfMP_forMac&os=win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 tabı akabınde manuel partition yapmak gerekti yarısını ntfs yaptım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar