BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 sabancı holding üst düzey yöneticilerini seçmek için ortadüzey yöneticiler arasında sc turnuvası yaptırıyor 2015 e kadar koreyle olan iş ilişkileri daha çok kuvvetlenecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Ben SC'ye başladıktan sonra iş buldum mesela. True story. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 http://img375.imageshack.us/img375/3127/suna1a.jpg http://img828.imageshack.us/img828/8158/suna2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 dermana gibi oyun başallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 ahahaha öfy owned Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 esteban amınoğlu kimdi ya, benim listede de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 @tunca abi çok guldum okurken hahaaha super ya muabbete bak order of suna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harristhegosu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 2 oyunda da yenilmiyorum benim icin sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 kız tunca'yı da esteban'ı da 1v1'de paketlese efsane olurmuş. kaçırmışsınız fırsatı. =p bu arada aoe'te türk var lan türk! cCc daha ne olsun cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Protosslar da türk ne var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Cons said: LombaK_Knight said: Ya en basitinden Elky SC'yi bırakıp POKER'de paranın sülalesini şey etmedi mi? Pyroblast, Marlon vs Slasher ha keza aynı değil mi? BU NE LAN SC OYNAYAN POKER OYNAR TAMAM AHAHHAHAHAHHA Basitleştireyim, algılamanız kolaylaşsın. SC en iyi RTS olduğu için "iyi" oyuncular tarafından tercih edilen oyun oldu 12 sene boyunca. WCG'de SC kadar oynanmış başka bir oyun var mı? Ya da SC kadar büyük communitysi olan RTSçi grup? Demek ki iyi oyuncular iyi oyunları tercih ediyorlar. Yani iyi oyuncu her oyunu iyi oynayabilecek potansiyele sahip kişi oluyor genelde. Poker de bir oyun. Çok da iyi para kazanılan, arkasında ağır matematik formülleri vs vs olan bir oyun. Evet iyi SC oynayan adam (ezberci demiyorum...İYİ sc oynayan diyorum) iyi de Poker oynar. Kitapları okur inceler. İstatistiklere bakar vs. Ha buna şaşırıyor olabilirsiniz. Normal. Sihir/Saklı/Kayıp/Alesta gibi ortamlarda uzunca zaman geçirmediyseniz kendinizi iyi oyuncu bile sanıyor olabilirsiniz. Ben de öyle sanıyordum. Girince anlıyorsunuz ki iyi oyuncu değilsiniz. Başka bir boyutu var bu işin. Ve nedense ne kadar ortama girdiysem hepsine SC baş tacıydı. Yani rastlamadım " Ağbi deli Red Alert oynuyoruz bu gece" gibi repliklere. Şöyle oluyor genelde. 3 masada oturan 3 kişi "15 dakika saldırmak yok". Age of Empires, Command & Conquer vs vs gibi simplified oyunların SC ile eş tutulması aslında ağır cehalet. Ama ben ne kadar anlatmaya çalışsam da anlamayacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 http://www.wololo.com.mx/wololo.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 adam sc2 nin sahibi çıktı beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 valla ben şaka yapmıştım ama age of empiresın üzerine bu kadar gitmeye devam edersen ben de ciddileşecem. age of da scden çok daha fazla taktik ve micro var kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 fede trollde bile başarısız olmak nasıl bir duygu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 BabacumMostors said: adam sc2 nin sahibi çıktı beyler AHHskashdfjkafhsdlfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 beyler biz gidelim simplified oyun oynayalım PİS CAHİLLER PLAYING STARCRAFT IZ SERIOUS BIZZNEZZZZ lol =) bu arada c&c her türlü sc2 yi döver çünkü içinde daha fazla c var. Abi çocukmusunuz böyle hayal ürünü oyunlar oynuosunuz gerçekçi olun biraz yok pototosslar herranlara saldırıyomuş yok böcekler beyinliymiş yok ışın kılıcıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 ayaklari buyuk olanin pipisi de buyuk olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 iyi sc oynayan iyi futbol oynar çünkü ikiside oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 SECE OYNAYANIN BEYNİ BÜYÜYORMUŞ!! ÇOK AKILLI OLUYORMUŞ!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 trollemedim ben gerçekler bunlar. kabul etmek istemiyosunuz 90 lira verdiniz oyuna diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 siz kendinizi gamermı sanıyonuz lemmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 haftasonu halısaha maçına gelin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 bırakın topu falan, çocuk musunuz? king'e, 51'e gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Abi malsınız işte beyniniz almıyor ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar