Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bana şunu söyleyin abi

fede

Öne çıkan mesajlar

Cons said:

LombaK_Knight said:

Ya en basitinden Elky SC'yi bırakıp POKER'de paranın sülalesini şey etmedi mi? Pyroblast, Marlon vs Slasher ha keza aynı değil mi?

BU NE LAN SC OYNAYAN POKER OYNAR TAMAM AHAHHAHAHAHHA

Basitleştireyim, algılamanız kolaylaşsın. SC en iyi RTS olduğu için "iyi" oyuncular tarafından tercih edilen oyun oldu 12 sene boyunca. WCG'de SC kadar oynanmış başka bir oyun var mı? Ya da SC kadar büyük communitysi olan RTSçi grup?

Demek ki iyi oyuncular iyi oyunları tercih ediyorlar. Yani iyi oyuncu her oyunu iyi oynayabilecek potansiyele sahip kişi oluyor genelde. Poker de bir oyun. Çok da iyi para kazanılan, arkasında ağır matematik formülleri vs vs olan bir oyun. Evet iyi SC oynayan adam (ezberci demiyorum...İYİ sc oynayan diyorum) iyi de Poker oynar. Kitapları okur inceler. İstatistiklere bakar vs. Ha buna şaşırıyor olabilirsiniz. Normal. Sihir/Saklı/Kayıp/Alesta gibi ortamlarda uzunca zaman geçirmediyseniz kendinizi iyi oyuncu bile sanıyor olabilirsiniz. Ben de öyle sanıyordum. Girince anlıyorsunuz ki iyi oyuncu değilsiniz. Başka bir boyutu var bu işin. Ve nedense ne kadar ortama girdiysem hepsine SC baş tacıydı. Yani rastlamadım " Ağbi deli Red Alert oynuyoruz bu gece" gibi repliklere. Şöyle oluyor genelde. 3 masada oturan 3 kişi "15 dakika saldırmak yok".

Age of Empires, Command & Conquer vs vs gibi simplified oyunların SC ile eş tutulması aslında ağır cehalet. Ama ben ne kadar anlatmaya çalışsam da anlamayacaklar.
Sosyal ağlarda paylaş

beyler biz gidelim simplified oyun oynayalım
PİS CAHİLLER

PLAYING STARCRAFT IZ SERIOUS BIZZNEZZZZ

lol =)

bu arada c&c her türlü sc2 yi döver çünkü içinde daha fazla c var.

Abi çocukmusunuz böyle hayal ürünü oyunlar oynuosunuz
gerçekçi olun biraz
yok pototosslar herranlara saldırıyomuş yok böcekler beyinliymiş yok ışın kılıcıymış
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...