Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bana şunu söyleyin abi

fede

Öne çıkan mesajlar

Yani Troll attack diyecem değil. Sanki birileri anlaşmış da "hadi eğlenelim" demiş gibi. Neyse arkadaşlar. Beğenen oynar beğenmeyen oynamaz. Ama öteki saptamanın arkasındayım. Herhangi bir RTS getirin iyi SC'ci biraz incelesin. Sonra paketlesin arkadaşları. Bizzat yaptım gençliğimde. Şimdi de yapacak arkadaşlar var bunu. Ya en basitinden Elky SC'yi bırakıp POKER'de paranın sülalesini şey etmedi mi? Pyroblast, Marlon vs Slasher ha keza aynı değil mi? Yani kusura bakmasın başka RTS oynayanlar ama kum havuzundasınız.
Sosyal ağlarda paylaş

LombaK_Knight said:

Yani Troll attack diyecem değil. Sanki birileri anlaşmış da "hadi eğlenelim" demiş gibi. Neyse arkadaşlar. Beğenen oynar beğenmeyen oynamaz. Ama öteki saptamanın arkasındayım. Herhangi bir RTS getirin iyi SC'ci biraz incelesin. Sonra paketlesin arkadaşları. Bizzat yaptım gençliğimde. Şimdi de yapacak arkadaşlar var bunu. Ya en basitinden Elky SC'yi bırakıp POKER'de paranın sülalesini şey etmedi mi? Pyroblast, Marlon vs Slasher ha keza aynı değil mi? Yani kusura bakmasın başka RTS oynayanlar ama kum havuzundasınız.

sc de poker ogrendı yanı adam?
vuuuu

kum havuzundayım beeeeen :)
boktan oyun abi, yaratıklar var atlıolar bole adamların ustune yok gorunmezmıs yok pisşikmiş

hiç gerçekçi deil
hiçhiçhiç
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...