Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bana şunu söyleyin abi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abartmayın bence. hepsine köle var taş maş toplatıyosun resource biriktiriyosun

hepsinde barracks var asker basıyosun.

hepsinde upgrade var research var askerlerin kuvvetleniyo.

hepsinde rush ve develop taktikleri var.

o yüzden yeryüzündeki tüm rtsler bence aynıdır.
Mesaj tarihi:
scde ki derinlik hiç bir oyunda yok. o derinliği kavrayınca diğerlerinde ki işte basit şeyleri üniteleri özel oyun mekaniklerini öğrendikten sonra oyunu anlamak çok kolay
Mesaj tarihi:
sc de ünite kontrol epeyce önemli, aoe değil

sc de çok fazla hard counter yok, ünite kontrolle pek çok şeyi atlatabiliyorsun. aoe öyle değil.

sc de 3 farklı ırk oldukça dengede. aoe öyle değil.
Mesaj tarihi:
bir oyunu bir ülkede oynayanlar 10 senedir senede 150 bin dolar kazanıyor.

diğer oyunun en son oynandığı tarih 2002.

burdan tümden gelim yaparak çıkar bu farkın sebeplerini.
bu sebepleri bulurken 2 oyun arasındaki diğer farkları da bulursun.
Mesaj tarihi:
Valla bence aradaki fark, ben bugüne kadar RTS oynamaktan hiç keyif almamıştım, şimdi arada insanlara ayıp olmasın diye WoW'a girmek için çıkıyorum SC'den sadece.
Mesaj tarihi:
Yani Troll attack diyecem değil. Sanki birileri anlaşmış da "hadi eğlenelim" demiş gibi. Neyse arkadaşlar. Beğenen oynar beğenmeyen oynamaz. Ama öteki saptamanın arkasındayım. Herhangi bir RTS getirin iyi SC'ci biraz incelesin. Sonra paketlesin arkadaşları. Bizzat yaptım gençliğimde. Şimdi de yapacak arkadaşlar var bunu. Ya en basitinden Elky SC'yi bırakıp POKER'de paranın sülalesini şey etmedi mi? Pyroblast, Marlon vs Slasher ha keza aynı değil mi? Yani kusura bakmasın başka RTS oynayanlar ama kum havuzundasınız.
Mesaj tarihi:
LombaK_Knight said:

Yani Troll attack diyecem değil. Sanki birileri anlaşmış da "hadi eğlenelim" demiş gibi. Neyse arkadaşlar. Beğenen oynar beğenmeyen oynamaz. Ama öteki saptamanın arkasındayım. Herhangi bir RTS getirin iyi SC'ci biraz incelesin. Sonra paketlesin arkadaşları. Bizzat yaptım gençliğimde. Şimdi de yapacak arkadaşlar var bunu. Ya en basitinden Elky SC'yi bırakıp POKER'de paranın sülalesini şey etmedi mi? Pyroblast, Marlon vs Slasher ha keza aynı değil mi? Yani kusura bakmasın başka RTS oynayanlar ama kum havuzundasınız.

sc de poker ogrendı yanı adam?
vuuuu

kum havuzundayım beeeeen :)
boktan oyun abi, yaratıklar var atlıolar bole adamların ustune yok gorunmezmıs yok pisşikmiş

hiç gerçekçi deil
hiçhiçhiç
Mesaj tarihi:
LombaK_Knight said:

Ya en basitinden Elky SC'yi bırakıp POKER'de paranın sülalesini şey etmedi mi? Pyroblast, Marlon vs Slasher ha keza aynı değil mi?

BU NE LAN SC OYNAYAN POKER OYNAR TAMAM AHAHHAHAHAHHA
Mesaj tarihi:
abi sc inanılmaz sacma bir oyun
herseyden once uzay gemisi var oyunda LOL, uzaylı yokki gemisi olsun saçmalıga bak LOL
bu arada oyumu akp ye veriorum
kankam olmak isteyenler eklesin
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...