cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 denyo için tıklayınız off gece gece pek güldüm akıllı bıdık tanınıyım diye giymiş=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 ters psikoloji uygulamış adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 risk budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 CaNNi said: ters psikoloji uygulamış adam de yurdum polisi yememiş sanki:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 haber değil lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 cerebralis said: CaNNi said: ters psikoloji uygulamış adam de yurdum polisi yememiş sanki:Dbelli bi birikim lazım tabi kompleks tekniklerin işlemesi için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 bende de marijuana legalize t-shirt ü var beni de almazlar herhalde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 fede said: risk budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Cairne said: bende de marijuana legalize t-shirt ü var beni de almazlar herhalde :D yok im lovin diyenleri alıyolarmış. yasallaşma talebinin ancak yasal yasal takılmak isteyen kanunlara uyan temiz dürüst itaatkar vatandaşlardan gelebiliceği kanısına varmışlar. korkma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 içim rahatladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 gitti 18kg :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 adamın tipi ve tişört resmen bağırıyor,boş değilm diye asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 fede said: risk budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 ntvmsnbc said: Zanlılardan Ali Rıza O'nun, uyuşturucuyu teslim alacak kişi tarafından tanınabilmek için, üzerinde, hint keneviri yaprağının altında ''Marijuana-I'm lovin it (Ben bunu seviyorum)'' yazılı tişört giydiği; bu durumun da otobüsü durdurup içinde şüphelileri arayan polisin işini kolaylaştırdığı öğrenildi. Eski moda falan ama yakasına kırmızı gül taksaymış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 niye öyle diyonuz abi saçma sapan bi sürü insan giyiyor marijuana yazılı tshirtlerden adam ironi yapmış hem dışardan sıradan gözüküyor hem talep eden için anlamlı mantıksız değil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 bu durumlar için şey deniyodu galiba fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 adam meslegini seviyor normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 adam resmi uniforma giymis, dokunmasi 6 aydan baslar, saygisizlik yapmis polisler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
yav
adam ironi yapmış
hem dışardan sıradan gözüküyor hem talep eden için anlamlı
mantıksız değil yani
Sosyal ağlarda paylaş
eisenheim
fail.
Sosyal ağlarda paylaş
Seele
Sosyal ağlarda paylaş
reyou