CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 said: unity100, 15 Ağustos 2004 19:01 tarihinde demiş ki: said: edi, 15 Ağustos 2004 18:54 tarihinde demiş ki: bu konuya bi de soyle bakalim: konserve acacagi denen bisey var. o kavanoz seysi bizim kendinizi guclu hissetmeniz icin uydurdugumuz bisey ya laaaan yaaalaaan yalaaaaaaaaan acamiyosunuz iste bu kadar basit. peuahuauhaaha koptum buna heuahua erkek olmak guzelde zor is heuh=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 said: Popeye, 15 Ağustos 2004 19:25 tarihinde demiş ki: varsa kendine güvenen hatun buyursun 3 numaraya vursun bilemem :P
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 said: capul, 16 Ağustos 2004 00:55 tarihinde demiş ki: said: Proxa, 15 Ağustos 2004 21:33 tarihinde demiş ki: ben yanımdan çıplak biri geçse arkamı dönüp bakmam yahu bende mi hormonal bi problem var yoksa insanlarmı çok kıro Böyle yapacak kız tanırım ama erkek aslaa... iyi çaktırmadan geçirin bitane çok enteresan bişey olmasa gerek çok gördüm değişik bişey değil[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 En kibar ifade ile "hade lennn..." demek istiyorum, kalanı forumda hoş gitmeyebilir.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 said: EagleEye, 16 Ağustos 2004 01:08 tarihinde demiş ki: hatta üst resimde opethin vokaliste benziyosun :) evet benzerlik benim de dikkatimi çekti....hmmm...mino bi böğür bakim :horace:[signature][hline]RamsesII, 12 Ağustos 2004 23:29 tarihinde demiş ki: Abi bu yeliz yeşilmeni ne yapacaksanız biliyor musunuz?Böyle bir yeri kaşındığında diliyle kaşıyacak insan onu...Böyle hiç ellettirmeden ona,sadece dilinle kaşıyacaksın
McFrenzy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 said: Proxa, 15 Ağustos 2004 21:33 tarihinde demiş ki: ben yanımdan çıplak biri geçse arkamı dönüp bakmam yahu bende mi hormonal bi problem var yoksa insanlarmı çok kıro Dönüp bakılmaz tabi ama geçerken de takılır insanın gözüne en azından :)[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell...
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Kolundaki, bacağındaki tüyleri mütemadiyen aldırmak zorunda değilsin. Koltuk altındakilari alıyorum, çokta mutluyum halimden eha.Sakal gibi bir derdim yok, köseyim. Bıyıkların utanç değil, çoğu zaman övünç kaynağıdır. Çıkmıyor bunlardanda. Beş günlük tatil için ufak bir çanta yeter. Onu da almam bazen. Her kavanozu tek başına açma kabiliyetine sahipsin. Herkes sahip buna, ateşe tutarsın bir süre ocakta, sonra açarsın. Makyaj tazeleme sorunun olmadığı için zırt pırt tuvalete gitmezsin. Onun yerine boşaltım ihtiyacımı gidermeye gidiyorum, daha güzel daha hoş. Kilo aldığında dostların sana acıyarak bakmaz. Hemde nasıl bakar?Şu anda ölüm orucundayım diye acıyarak bakıyorlar oysa ki ben yemek yemiyorum sadece eha. Topuklu ayakkabı gibi bir şeyin üstünde hokkabazlık yapmak zorunda değilsin. Bir ara tiki insanlar Bufalo diye bi zımbırtı giyiyordu, rus asker postalı gibi.Onlara sor bakiim. Ayakkabılarının topuğu ve tırnağın asla kırılmaz, çorabın kaçmaz. Topuklu giymiyoruz evet, tırnak kırılıyor ama. Pişireceğin hayvani kendin avlayabilecek güçtesindir. Hiç böyle bir tribe girmedim. Duş yapman ve giyinmen en fazla on dakika sürer. Benim hızlı ve yavaş kategorilerine ayrılan duş sistemlerim vardır.Duş yapıp çıktığıımda bu 10 dakka değil 3 dakka falan sürer.Ancak eğer yavaş duş alıyorsam bööle keyifli keyifli 2 saat falan alabiliyo ehaha. Gereksiz eşyaların bulunduğu bir çantayı tasıma alışkanlığın yoktur. Yok.Para, telefon, anahtar.Bu kadar. Ceketini alıp çıkarsın. Onu da almam. Beşli paket halindeki donların fiyatı, tek bir sutyenin ki kadardır. Valla yerine bağlı.Marks&Spencer'daki donları kullanıyorum, mutluyum. 50 yaşına da gelsen kimse evde kaldığını iddia edemez. 50 yaşıma kadar yaşayacağım şüphe götürüyor. Çisinle İtalyanca " Seni Seviyorum " yazabilecek kadar kabiliyetlisindir. Ti amo, sizde yazabilirsiniz hemen deneyin! Sokakta rahatça muz ve/veya dondurma yiyebilirsin. Hayatım boyunca sokakta muz yemek gibi bir olaya girmedim, dondurma yedik tabi. Kimse bakmaz, rahatsız etmez. Bakarlar, taciz bile ederler az olur öz olur.Memnun bile olabilirsiniz bağyan kişi güzelse ehe. Bira şişesini açacak kullanmadan açmanın en az beş yolunu bilirsin. Kapının dilinin oturduğu yer ile, kaldırım çıkıntı ona buna dayayıp vurmak, açacak ile, çevirerek.4 etti. Sohbet ettiğin insanlar, bakışlarını göğüslerine doğru kaydırmaz. Valla abaz bir arkadaş çevreniz varsa, sizin sorununuz.Hiç çok yakın (kız olan) arkadaşlarımla konuşarak göğüslerine bakmadım. Her zaman tek parça mayo giyersin. Allahın emri derler ya, o hesap. Karsı cinsle eşit olduğunu kanıtlamak için adanmış ömür süren hemcinslerin yoktur. Evet, yoktur.Onun yerine unity var her konuda muhalefet her işe yarıyor üstelik hemcins. Kahvehaneler, stadyumlar, genelevler, sırf senin daha keyifli bir hayat sürmen için vardır. Kahvehaneye gitmedim hiç.2 kere falan maça gittim, genelev oehh. Sen hiç "Erkek Hastalıkları Uzmanı" diye bir kavram duydun mu? WTF? Bazılarınıza kendi isteğinizle katlanıyorsunuz, makyaj hedesi, duş hedesi gibi. Makyaj yapmanız şart değil, 5 saat duş almanızda.Sütyen takında demiyorz da, takın siz. [signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder... Bu mesaj yetti lan! YETER!ÖEHHH [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 16 Ağustos 2004 12:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 said: Proxa, 15 Ağustos 2004 21:33 tarihinde demiş ki: ben yanımdan çıplak biri geçse arkamı dönüp bakmam yahu bende mi hormonal bi problem var yoksa insanlarmı çok kıro Erkek, kadın, traverten. Farketmez. Bakarsın... Şaşırınca insan bakıyor yani haliyle. Git nakednews izle, çoğunluğu gör.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder...
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 beşinci yöntem dişinle açmaktır.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Ehe, diş yapım izin vermiyor. Daha çok boyun delmeye yarıyor benimkiler ehe. (bkz: alexiseptimus) 27.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder... [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 16 Ağustos 2004 13:00 tarihinde değiştirilmiştir]
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 6. yöntem çakmağın arka tarafıyla açmaktır yada tornavida, anahtar vs
Morgana Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Gerçekten komik bi yazı. Edi ye tamamen katılıyorum. Ayrıca hani erkekleri rahatlatmak için genelev filan gibi bi madde var ya... Aynı mesleği kadınları memnun etmek için yapan erkekler var üstelik internetten sipariş verebiliyosun :) çok daha modern. Ayrıca kadınları mutlu etmek için yapılan bilimum güzellik salonları filan var... Ve son olarak kadınların bu kadar teferruatla uğraşması tamamen erkekler kadar basit olmamalarırndan kaynaklıdır.. :) saygılar...[signature][hline]W.M.
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 said: Alexi_Septimus, 16 Ağustos 2004 12:54 tarihinde demiş ki: said: Proxa, 15 Ağustos 2004 21:33 tarihinde demiş ki: ben yanımdan çıplak biri geçse arkamı dönüp bakmam yahu bende mi hormonal bi problem var yoksa insanlarmı çok kıro Erkek, kadın, traverten. Farketmez. Bakarsın... Şaşırınca insan bakıyor yani haliyle. Git nakednews izle, çoğunluğu gör. bakmaktan kastım o değildi benim tabi şaşırırım ama cinsel bi takım tatminler için bakmam[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.
hassand Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 said: Proxa, 15 Ağustos 2004 21:33 tarihinde demiş ki: ben yanımdan çıplak biri geçse arkamı dönüp bakmam yahu bende mi hormonal bi problem var yoksa insanlarmı çok kıro walla bence olay ciplak olmasi diil gecen hatun kisi guzelse giyinik de olsa ciplak da olsa donup bi defa daa bakarim ha guzel diilse isterse cirilciplak yine de bakmam[signature][hline]My Command is Your Wish
Öne çıkan mesajlar