Swain Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Erkek olmak güzel şey be Kolundaki, bacağındaki tüyleri mütemadiyen aldırmak zorunda değilsin. Bıyıkların utanç değil, çoğu zaman övünç kaynağıdır. Beş günlük tatil için ufak bir çanta yeter. Her kavanozu tek başına açma kabiliyetine sahipsin. Makyaj tazeleme sorunun olmadığı için zırt pırt tuvalete gitmezsin. Kilo aldığında dostların sana acıyarak bakmaz. Topuklu ayakkabı gibi bir şeyin üstünde hokkabazlık yapmak zorunda değilsin. Ayakkabılarının topuğu ve tırnağın asla kırılmaz, çorabın kaçmaz. Pişireceğin hayvani kendin avlayabilecek güçtesindir. Duş yapman ve giyinmen en fazla on dakika sürer. Gereksiz eşyaların bulunduğu bir çantayı tasıma alışkanlığın yoktur. Ceketini alıp çıkarsın. Beşli paket halindeki donların fiyatı, tek bir sutyenin ki kadardır. 50 yaşına da gelsen kimse evde kaldığını iddia edemez. Çisinle İtalyanca " Seni Seviyorum " yazabilecek kadar kabiliyetlisindir. Sokakta rahatça muz ve/veya dondurma yiyebilirsin. Kimse bakmaz, rahatsız etmez. Bira şişesini açacak kullanmadan açmanın en az beş yolunu bilirsin. Sohbet ettiğin insanlar, bakışlarını göğüslerine doğru kaydırmaz. Her zaman tek parça mayo giyersin. Karsı cinsle eşit olduğunu kanıtlamak için adanmış ömür süren hemcinslerin yoktur. Kahvehaneler, stadyumlar, genelevler, sırf senin daha keyifli bir hayat sürmen için vardır. Sen hiç "Erkek Hastalıkları Uzmanı" diye bir kavram duydun mu?[signature][hline]Başkentli Pehlivan Bu konuyada pati bastık. Başka?
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Bayanların dezavantajlarının çoğu bazı erkeklerin öküz olmasından kaynaklanıyor, ama geri kalanlarında haklısın :-)[signature][hline]You can't overdie, you can't overdry.
Swain Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 doğuştan olsa gerek :)[signature][hline]Başkentli Pehlivan Bu konuyada pati bastık. Başka?
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 boş şeyler bunlar,erkek olmanın kadın olmanın avatajlarına deel "insan" olmanın önemini bilin.[signature][hline]Less talk,more glock!
edi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 bu konuya bi de soyle bakalim: Kolundaki, bacağındaki tüyleri mütemadiyen aldırmak zorunda değilsin. Her gun tras olmak zorundasin Bıyıkların utanç değil, çoğu zaman övünç kaynağıdır. biyiklarin varsa kro damgasi yersin Beş günlük tatil için ufak bir çanta yeter. cogu kimseye yetmez, erkek ya da kadin Her kavanozu tek başına açma kabiliyetine sahipsin. konserve acacagi denen bisey var. o kavanoz seysi bizim kendinizi guclu hissetmeniz icin uydurdugumuz bisey Makyaj tazeleme sorunun olmadığı için zırt pırt tuvalete gitmezsin. sacim ne alemde acaba diye kontrol etmek icin gidersin Kilo aldığında dostların sana acıyarak bakmaz. sen oyle zannet Topuklu ayakkabı gibi bir şeyin üstünde hokkabazlık yapmak zorunda değilsin. biz de zorunda degiliz Ayakkabılarının topuğu ve tırnağın asla kırılmaz, çorabın kaçmaz. tirnak kirilabilir, digerleri ok Pişireceğin hayvani kendin avlayabilecek güçtesindir. silah denen bisey var, ille bogarak mi oldurmek lazim Duş yapman ve giyinmen en fazla on dakika sürer. uzun sacliysan degil + joleyle sekil olayina girmissen yine degil Gereksiz eşyaların bulunduğu bir çantayı tasıma alışkanlığın yoktur. canta tasimak tercih meselesidir. elde kitap, discman vs ile sokaga cikilmaz Ceketini alıp çıkarsın. herkes cikar Beşli paket halindeki donların fiyatı, tek bir sutyenin ki kadardır. bu dogru malesef 50 yaşına da gelsen kimse evde kaldığını iddia edemez. muzmin bekar deyip gizli gizli acirlar Çisinle İtalyanca " Seni Seviyorum " yazabilecek kadar kabiliyetlisindir. aferin sana Sokakta rahatça muz ve/veya dondurma yiyebilirsin. bizim yiyemememizin sorumlusu sizsiniz ama Kimse bakmaz, rahatsız etmez. e bunun da sorumlusu sizsiniz ama Bira şişesini açacak kullanmadan açmanın en az beş yolunu bilirsin. bilmemek degil ogrenmemek ayip Sohbet ettiğin insanlar, bakışlarını göğüslerine doğru kaydırmaz. hmm evet bunun da sorumlusu sizsiniz Karsı cinsle eşit olduğunu kanıtlamak için adanmış ömür süren hemcinslerin yoktur. e bu da sizin yuzunuzden Kahvehaneler, stadyumlar, genelevler, sırf senin daha keyifli bir hayat sürmen için vardır. hmm kadinlar maca gidemez yani, ya da kafeye falan. genelev konusuna gelince genelevler bastirilmis erkek cinselliginin toplumun asaisini bozmamasi icin kurulmustur Sen hiç "Erkek Hastalıkları Uzmanı" diye bir kavram duydun mu? urolog kimdir?[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Swain Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Tabi ki insan olmak önemli ama bunca stresin arasında yüzünüzde bir tebessüm yaratabilmek için yazmıştım.. Anlayan anladı.[signature][hline]Başkentli Pehlivan Bu konuyada pati bastık. Başka?
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 iki türünde iyi ve kötü özellikleri var. ikiside zor bence.. en iyisi üçüncü tür... Deeermişaaam... zuhahahah[signature][hline]Fight Fire With Fire Ending is near Fight Fire With Fire Brusting With Fear WE ALL SHALL DIE
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 said: Swain, 15 Ağustos 2004 18:38 tarihinde demiş ki:Erkek olmak güzel şey be +1 said: Sokakta rahatça muz ve/veya dondurma yiyebilirsin. Sokağa göre değişebilir said: Sen hiç "Erkek Hastalıkları Uzmanı" diye bir kavram duydun mu? Bevliyeci gördüm.[signature][hline]Himiney...
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 said: edi, 15 Ağustos 2004 18:54 tarihinde demiş ki: bu konuya bi de soyle bakalim: konserve acacagi denen bisey var. o kavanoz seysi bizim kendinizi guclu hissetmeniz icin uydurdugumuz bisey ya laaaan yaaalaaan yalaaaaaaaaan acamiyosunuz iste bu kadar basit.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Swain Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 beyler yardım edin, saldırıya uğradım.. :)[signature][hline]Başkentli Pehlivan Bu konuyada pati bastık. Başka?
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 auhauh[signature][hline]Fight Fire With Fire Ending is near Fight Fire With Fire Brusting With Fear WE ALL SHALL DIE
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 sol elimle oyle bi kavanoz acarim ki cumle alem hayran olur.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Swain Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 said: unity100,daha demin demiş ki: sol elimle oyle bi kavanoz acarim ki cumle alem hayran olur. ehue ben de açarım (solağım)[signature][hline]Başkentli Pehlivan Bu konuyada pati bastık. Başka?
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 edi adam geyik yapmış size saldırıda bulunmamışki :) saçma salak bi çok şey var orda zaten hayvanı kendi avlarmış taşdevride yaşıyoruz sanki market var dimi ? neyse kan dökülmez inşallah kadınlara saldırı niteliği taşınmadığına inanıyorum ben arkadaşın[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 yanlız şu genelev maddesi ilgimi çekti onlar senin iyi değilde kadınların insanca bi hayat sürmesi için geldi bana :)[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 said: edi, 15 Ağustos 2004 18:54 tarihinde demiş ki: bu konuya bi de soyle bakalim: Kolundaki, bacağındaki tüyleri mütemadiyen aldırmak zorunda değilsin. Her gun tras olmak zorundasin Bıyıkların utanç değil, çoğu zaman övünç kaynağıdır. biyiklarin varsa kro damgasi yersin Beş günlük tatil için ufak bir çanta yeter. cogu kimseye yetmez, erkek ya da kadin Her kavanozu tek başına açma kabiliyetine sahipsin. konserve acacagi denen bisey var. o kavanoz seysi bizim kendinizi guclu hissetmeniz icin uydurdugumuz bisey Makyaj tazeleme sorunun olmadığı için zırt pırt tuvalete gitmezsin. sacim ne alemde acaba diye kontrol etmek icin gidersin Kilo aldığında dostların sana acıyarak bakmaz. sen oyle zannet Topuklu ayakkabı gibi bir şeyin üstünde hokkabazlık yapmak zorunda değilsin. biz de zorunda degiliz Ayakkabılarının topuğu ve tırnağın asla kırılmaz, çorabın kaçmaz. tirnak kirilabilir, digerleri ok Pişireceğin hayvani kendin avlayabilecek güçtesindir. silah denen bisey var, ille bogarak mi oldurmek lazim Duş yapman ve giyinmen en fazla on dakika sürer. uzun sacliysan degil + joleyle sekil olayina girmissen yine degil Gereksiz eşyaların bulunduğu bir çantayı tasıma alışkanlığın yoktur. canta tasimak tercih meselesidir. elde kitap, discman vs ile sokaga cikilmaz Ceketini alıp çıkarsın. herkes cikar Beşli paket halindeki donların fiyatı, tek bir sutyenin ki kadardır. bu dogru malesef 50 yaşına da gelsen kimse evde kaldığını iddia edemez. muzmin bekar deyip gizli gizli acirlar Çisinle İtalyanca " Seni Seviyorum " yazabilecek kadar kabiliyetlisindir. aferin sana Sokakta rahatça muz ve/veya dondurma yiyebilirsin. bizim yiyemememizin sorumlusu sizsiniz ama Kimse bakmaz, rahatsız etmez. e bunun da sorumlusu sizsiniz ama Bira şişesini açacak kullanmadan açmanın en az beş yolunu bilirsin. bilmemek degil ogrenmemek ayip Sohbet ettiğin insanlar, bakışlarını göğüslerine doğru kaydırmaz. hmm evet bunun da sorumlusu sizsiniz Karsı cinsle eşit olduğunu kanıtlamak için adanmış ömür süren hemcinslerin yoktur. e bu da sizin yuzunuzden Kahvehaneler, stadyumlar, genelevler, sırf senin daha keyifli bir hayat sürmen için vardır. hmm kadinlar maca gidemez yani, ya da kafeye falan. genelev konusuna gelince genelevler bastirilmis erkek cinselliginin toplumun asaisini bozmamasi icin kurulmustur Sen hiç "Erkek Hastalıkları Uzmanı" diye bir kavram duydun mu? urolog kimdir? Lafı ağzına tıkma adamın yahu :)[signature][hline]Fecondation under control of the King
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 aslında bir de böyle bakalım edi :) Her gun tras olmak zorundasin eger bulundugun ortam mecbur kılmıyorsa alakası yok istersen bir çuval sakalla dolaşabilirsin ama 3-4 santim bacak kılıyla dolaşacak kadınlar sovyetlerde kaldı :) biyiklarin varsa kro damgasi yersin bu da bıyıgına göre degişir, ülkücü, devrimci, ayhan ışık veya sadri alışık modeli bıyıklardan tut top sakal, kirli sakalla birleşmiş bıyık erkeklerin dış görünüşünü genellikle olumlu yönde etkiler konserve acacagi denen bisey var.o kavanoz seysi bizim kendinizi guclu hissetmeniz icin uydurdugumuz bisey konserve açacagı konserve açar kavanoz degil o kapak sıkıştıgında dene istersen konserve açacagı ile açmayı sacim ne alemde acaba diye kontrol etmek icin gidersin saçı kısaysa bu sorun olmaz ama saçını o kadar kısa kesecek kadın çok az (varsa kendine güvenen hatun buyursun 3 numaraya vursun) sen oyle zannet ehe çok kötü durum çoook, bir kadına fıçı gibisin desen (ki bunu en yakın arkadaşı söylemiş farzedelim) o kadının gururu incinir aşırı rahatsız olur, ama erkekte farklıdır fıçı gibisin desen sorma ya saldık kendimizi diye çok basit bir cevap yeterlidir(çok kilolu olmadıgı sürece hem cinslerin sana öcü gözüyle bakmaz kısaca) ki bu çok kilolu dediklerimin biraz daha fazlası olanları tvye çıkıyor bilmem nereli şişman diye ehe bahsettigim limiti anlarsını yani tirnak kirilabilir, digerleri ok tırnagın kısaysa kırılmaz :) ama takmak tırnak kullanmayan kadınlar dışında tırnaklarını erkekler kadar kısacık kesebilecek çok az kadın var sırf dış görünüşü kötü olmasın diye muzmin bekar deyip gizli gizli acirlar hmm şöyle bir deneyelim bunu da :) bu erkek eleman hayatını vut patlasın çal oynasın olarak geçirmiş ve evlenip hayatını tek kişiye baglamak istememişse evli arkadaşları arasında kahraman bile olur ama aynısını kadın yapamaz :) yaparsa kahraman degil başka bir şey olur hatta kadınlar kocalarını saklarlar ondan digerlerinin coguna katılıyorum bazılarıda uzun tartışmalar alabilecek konular oldugundan yorum yapmaya üşendim [signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Zegna, 08 Şubat 2004 00:06 tarihinde demiş ki: fasıldan geldım kafamda darbuka sesi var hala gecmıyo [Bu mesaj Popeye tarafından 15 Ağustos 2004 19:34 tarihinde değiştirilmiştir]
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 said: Popeye, 15 Ağustos 2004 19:25 tarihinde demiş ki [i]konserve acacagi denen bisey var. o kavanoz seysi bizim kendinizi guclu hissetmeniz icin uydurdugumuz bisey konserve açacagı konserve açar kavanoz degil o kapak sıkıştıgında dene istersen konserve açacagı ile açmayı eheh :lol: ben de buna takılmıştım. :D [Bu mesaj arcane tarafından 15 Ağustos 2004 19:27 tarihinde değiştirilmiştir]
edi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 biyiklarin varsa kro damgasi yersin bu da bıyıgına göre degişir, ülkücü, devrimci, ayhan ışık veya sadri alışık modeli bıyıklardan tut top sakal, kirli sakalla birleşmiş bıyık erkeklerin dış görünüşünü genellikle olumlu yönde etkiler topsakal ile birlesen biyik disindakiler her kosulda cirkin ve demode bence :) konserve acacagi denen bisey var. o kavanoz seysi bizim kendinizi guclu hissetmeniz icin uydurdugumuz biseykonserve açacagı konserve açar kavanoz degil o kapak sıkıştıgında dene istersen konserve açacagı ile açmayı degil efenim, o konserve acacaklarida kanca seklinde bir hede var, onu sikisan kapagin altina hafifce sokup iceri hava girmesini sagliyoruz, ve rahatca aciyoruz kavanozu :) sacim ne alemde acaba diye kontrol etmek icin gidersinsaçı kısaysa bu sorun olmaz ama saçını o kadar kısa kesecek kadın çok az (varsa kendine güvenen hatun buyursun 3 numaraya vursun) saci 3 numara olmayanlarin disinda hepsi jole hede ile ugrasiyo valla sen oyle zannet ehe çok kötü durum çoook, bir kadına fıçı gibisin desen (ki bunu en yakın arkadaşı söylemiş farzedelim) o kadının gururu incinir aşırı rahatsız olur, ama erkekte farklıdır fıçı gibisin desen sorma ya saldık kendimizi diye çok basit bir cevap yeterlidir(çok kilolu olmadıgı sürece hem cinslerin sana öcü gözüyle bakmaz kısaca) ki bu çok kilolu dediklerimin biraz daha fazlası olanları tvye çıkıyor bilmem nereli şişman diye ehe bahsettigim limiti anlarsını yani erkek de rahatsiz olur ama aciga vurmak istemez, bu herkes icin gecerli muzmin bekar deyip gizli gizli acirlar hmm şöyle bir deneyelim bunu da :) bu erkek eleman hayatını vut patlasın çal oynasın olarak geçirmiş ve evlenip hayatını tek kişiye baglamak istememişse evli arkadaşları arasında kahraman bile olur ama aynısını kadın yapamaz :) yaparsa kahraman degil başka bir şey olur hatta kadınlar kocalarını saklarlar ondan kahraman deseler bile acirlar, yalnizliga mahkum, zavalli, basina bisey gelse bakacak kimsesi ailesi yok diye digerlerinin coguna katılıyorum bazılarıda uzun tartışmalar alabilecek konular oldugundan yorum yapmaya üşendim ben de :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 biyikla kromu.. hahaaaaa sen birak bi mehpe biyik turla etrafta 2.. bakta bak
arar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 jöle olayı kişiden kişiye değişen bi şey. uğraşan da var, uğraşmayan da.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır.
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 jöle sux bence..[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae
Swain Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mashar Abi : Şapkasız çıkmam abi.. Swain : Jölesiz çıkmam abi..[signature][hline]Başkentli Pehlivan Bu konuyada pati bastık. Başka?
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 topsakal ile birlesen biyik disindakiler her kosulda cirkin ve demode bence :) sence :) ama kro degiller degil efenim, o konserve acacaklarida kanca seklinde bir hede var, onu sikisan kapagin altina hafifce sokup iceri hava girmesini sagliyoruz, ve rahatca aciyoruz kavanozu :) cam kavanozsa camı kırma ihtimali var sonra içinde küçük cam parçalı güzel bir yemek yersin (kavanozun kapagını biraz ısıtınca açması kolay zaten ama kaba güçle açılacaksa evet biz üstünüz bu konuda gururluyuz ayrıca ehe) saci 3 numara olmayanlarin disinda hepsi jole hede ile ugrasiyo valla ama 3 numara gibi bir avantajımız var hatta bırakalım 3 numarayı son zamanlarda ne kadar igrensemde bir çok erkek dazlak yapıyor daha nolsun :) hemide moda erkek de rahatsiz olur ama aciga vurmak istemez, bu herkes icin gecerli asla kadınlar kadar kırılgan degildir erkekler bu konuda sonuçta o üzülen adam gidip yine keyifle ocakbaşında takılır(ehe ama kadınların genellikle büyük kısmı arkadaşıyla buluştugunda rejimdeyim hayatım salata al bana der ama rejim falan yalan) kahraman deseler bile acirlar, yalnizliga mahkum, zavalli, basina bisey gelse bakacak kimsesi ailesi yok diye başka şey demelerinden iyidir :) ayrıca yalnız birey güçlü bireydir, başkasına muhtaç olmayıp hayatını dolu dolu yaşamış hayatının son baharında da isterse evlenecek bir kadın bulabilir[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Zegna, 08 Şubat 2004 00:06 tarihinde demiş ki: fasıldan geldım kafamda darbuka sesi var hala gecmıyo [Bu mesaj Popeye tarafından 15 Ağustos 2004 20:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Thore Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 erkekler annelik gibi muazzam bir duyguyu yaşayamazlar mantıklı düşünüldüğünde o listedeki birçok şey ufak ayrıntı o listedeki şeyleri iki cins de yaşayabilir bir çoğunu tırnağı konservesi hedesi ayrıca o liste toplumsal değişim ile, insanların bakış açısı ve ahlaki değerlerinin değişimiyle değişebilir ama sanıyorum ki annelik daha uzunca bir süre kadınlara özgü olmaya devam edecek
Öne çıkan mesajlar