Manve_13 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Ya şimdi ben bi şirkete iş başvurusunda bulunacağım da. Daha önceden tasarladığım PCB'lerin portfolyosunu istediler. Zaten okulun son senesinde yaptığım 3-5 şey anca var. Nasıl yapcam ki ben şimdi? Böyle baskı devreleri koyup altına açıklama falan mı yazcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Yok mu hiç fikri olan yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 öyle işlerin portfolyosunu kafamızda canlandıramadık ama hiç hazırlamamaktansa dediğini yapmak iyidir gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 "Nasil olmali" konusunda benim de cok bir fikrim yok fakat bu tip isler genelde istege bagli oluyor gibi. En azindan denk geldiklerim oyle. Bir giris kismi hazirlarsin kendinle ilgili, ismin, cismin, iletisim bilgilerin vesaire, sonrasinda da mumkunse proje proje, basliklarini atip aciklamalarini yazarak eklersin gerekenleri. CV-vari ve bol imajli birsey cikar ortaya ki olmasi gereken de budur kanimca. Sadece anlatimlari cok uzun tutma diyebilirim. Kisa olacak diye kasma, uzun olacak diye kesme, yazmasi gereken seyi yaz yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar