Drall Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 piyazcısı, köftecisi, çorbacısı, lahmacuncusu, adanacısı vesaire. hangileri sizlerce? benim yediğim adanalar arasında en başarılı bulduğum son çare köftecisinin karşısındaki gönlübol oldu mesela. çorbada da mevlana ve paçacı şemsi başarılı. peki var mı bunlara alternatif, hatta daha iyisi? bi de diğer türlerde başarılı bulduğunuz lokantalar falan hangileri?
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 orda askerlik yaparken bir sürü yer öğrenmiştimde unuttum isimlerini hep
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 piyazcısı meydanda köftecisi meydandan az ilerde çorbacısı çorbacı ali baba adana falan ali haydar ocak başı lahmancuncusu urfa sofrası
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 en iyi tavuk döneri ercan yapıyo. ercandı de mi adı bak ne zamandır gitmiyorum.
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 evet T Ercan onu unutmuşum bak :D buarada piyazcı sami neredeydi yerini bilen var mı?
Öne çıkan mesajlar