Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 ayarlanmış şeylerdir ya. bu kadar da aptal olamaz insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 said: AHAHAHAHAHAHAHHAAH gozumden yas geldi yahu sadaf haddinden fazla cahil insan var memleketimizde, tehlikeli boyutlarda hemde, bi insanin kendi elleriyle kendi kuyusunu kazmasi ve bunu fark edememesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Fistan said: ShadowFury said: şu mükemmel ya babo tanısmiyoruz ama bi kaç kere denk geldim senin dünyan neresi lan? nerde boktan bişi var sen begeniyosun forumda nerde dandik espri var sen gülüyosun ? AHAHASDASDASDFSDFSD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 oha kurgu abi artık , komiklik olsun diye arkadaşları falan ayarlamıştır atıyordur mesajları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Roqq said: Nasıl bir millet olduk biz ya, Tayyip olmasa dinsiz kalacaktık ne be :) e- muhtemelen tarikatların zenginleşmesinden, memleketteki tüm sermayenin 6-7 yılda el değiştirmesinden bahsediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 inaniyorum ben boyle insanlar gordum cidden, hatta bunlarin kendi semtleri var istanbulda, koloni halinde yasiyorlar falan, haftanin belli gunleri boyle kalabaliga karisma cabasinda ortaliga saciliyorlar falan ama ampul gibi belli oluyor. hani derler ya, cahillikleri ve kafasizliklari yuzlerine sirayet etmis bu insanlarin. yuzune bakinca boyle 2 saniye de anliyorsunuz ne mal olduklarini. isin kotu yani bunlardan cok var memlekette, giderek de cogaliyorlar, biz azaliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar