Karasakal Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Bir arkadaşı ekledim, oda beni ekledi, ama 2mizde çevrim içi olmamıza rağmen çevrimdışı gözüküyoruz ve sanki birbirimizi eklememiş gibi duruyor listede, (nick değilde direk e-mail isminin yazması gibi) Ne yapılabilir:S? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 bug falan olmuştur silin bidaha ekleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 yaptık olmadı en son eskiden kullandığım bir mail adresine MSn olarak eklettim öyle oldu ancak:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 o bende de olmuştu. hatta bu forumdan biriyle. bi süre sonra geçiyor.(4 5 gün) eklenilen msnler yahoo-yahoo ya da hotmail-hotmail ya da gmail-gmail olursa daha cabuk oluyor. ama diğer şekilde karışık olunca biraz gecikebiliyor bazen de hemen oluyor deişiyo işte. bekle yani bi kaç gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Olur öyle arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar