MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 arkadaşlar bilgisayarıma sırasıyla önce MySQL sonra PHP sonra da WordPress kurdum. daha doğrusu WordPressi kuramadım. zira şöyle bir yazı çıkıyor. said: PHP kurulumunuzda WordPress'in çalışması için gerekli olan MySQL eklentisi eksik. browser penceremde böylebir yazıyla karşılaşıyorum. çözemedim. nedendir?
marifaritiko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 her şeyi kaldır, wamp kur.
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 aaa hakkaten lan öyle bişey vardı baya kolaydı. hay aklınla ibn yaşa be..
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 wamp kurdum aynı sorun öf beeee.
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Abi mysql'de kullanıcı ve veri tabanı oluşturup, o kullanıcıyı o veri tabanına kaydediyosun di mi :D
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 evet yahu=) mysqli uzantısında sorun veriyor.
di Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 MySQLi default olarak enable gelmiyor. php.ini icinden enable etmen gerek. Wamp kurduysan arayuzunden yapabiliyorsun. Bir de ugrasmayin abi bunlarla. Gelin benden hosting alin rahat edin =)
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 ya çıldıracam of. wamp kurduk o da mı yalan olur ya böf @di yapmaya çalıştığım şeyi yapayım gelir senden hosting de alrıım merak etme heh=)
di Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Enable ettikten sonra Apache'yi restart etceksin. Yapmadiysan ondan olmuyordur.
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 hay alllah kahretsin böyle teknolojiyi. PHPyi uninstall etmiştim. kalan dosyaları gidip klasör halinde sildim wamp çat diye açtı yuh beeeee YUH BEEEEE
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 şimdi bir problem daha var. wordpress içinde username ve password istiyor localhost için ama benim mysql deki my.ini dosyamda sadece bir password için karşılık görebiliyorum. aslında her türlü kombinasyonu da denedim ama çalışmadı. bilenler?
di Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Wamp kurduysan kullanici adi root, sifre bos. my.ini'de yer almaz bu arada sifreler. Sifirlaman gerekirse "how to reset mysql root password" diye soruyorsun google'a, o da sana boyle diyor =)
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 tmaam hallettim mysql de yeni bir kullanıcı yarattım tüm yetkileri döşedim. bazinga!
Öne çıkan mesajlar