Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günün Ünlüsü: Hanefi Avcı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kitabın yeni baskısı çıktığını ilk gördüm, aha dedim adamı tutuklicaklar bakalım ne zaman diye. Hemen üstüne tutuklayınca çok bariz belli oluyor ama. insanlar anlıyor be kardeşim :(

BEYLER TEPKİLER GEREKSİZ ABARTILIYOR AMA.
Mesaj tarihi:
ki bole "ozgurluk savascisi" "cesur yurek" diye bakmayin hanefi avciya, cemaatin onde gelen adamalrindan biriydi, %90 cemaatin gelecek icin kendisine bictigi rolu begenmedi veya cemaat icinde onu kesildi, sinirlendi cikmaza girip "madem ben dusucem, sizide beraberimde asagi cekiyim" durumuna girip yazdi iste bu kitabi

ama cemaatin kendisini devrimci bir orgutle iliskilendirip iceri almasi harbi komedidir eheuehu, zekeriya beyaza satanist demek gibi bisi
Mesaj tarihi:
Viktor ben 50-60 sayfasini okudum kitabin. Dogru duzgun bi PDF ini bulsam devam edicem.

Adamin devrimci orgutlerle iliskisi vardir demiyorum ama Zekeriya Beyaz'a satanist demek gibi bisi degil. Kitabin ilk bolumu devlet de ki surecini anlatiyor. Adam klasik andolu muhafazakari olarak yetismis. Butun sol dusunceler ezilmeli diye dusunurken sonra yillar icinde bi degisim geciriyor. Eline silah almayan orgutler demokrasinin vazgecilmez unsurudur diyor adam. Ayni sekilde devrimci orgutlere olan hayranligini anlatmis. Egitime vs ne kadar onem verdiklerine hayran kalmis. Ornegin bir anisini anlatiyor. PKK dan kacan kucuk bi cocuk istihbarat subesinde getir gotur isi yapiyomus, eve donemiyo bulunur vs diye. Bir gun gazetede bi haber goruyo cocuk, bu adama diyo ki iste beni bunlar bu hale getirdi diyor. Hanefi avci soruyo kim bunlar resimdekiler diye, cocuk diyo lenin, engels ve marx. Adam diyo git bu resmi sor subedeki herkese kimler bilecek diye, kimse bilemiyo falan. Diyo iste istihbarat subesinde bile egitimsizlik boyle, dusmanini tanimiyosun daha diyo vs. Baska bi test yapiyo, abdullah ocalan disinda 5 yonetici soyleyin vs diye, kimse soyleyemiyo. Bi ton anlattigi olaylar var devrimcilerin egitime ogretime verdigi oneme hayran kalisi ile ilgili. O yuzden suclama cok alakasiz degil aslinda. Ama dogru yanlis demiyorum tabii.

2. bolumde cemaat i anlatiyo daha gelemedim oraya iste, biraz goz attim ama, cok sasirtici seyler yok ama birinci elden dinlemek iyi.

Hepimize gecmis olsun bu arada ulke artik bitmis durumda, seriat vs gelicek geyigi degil tabii, zaten gelmez feto gibi birinden seriat, ama kisisel ozgurluklerinizinde kulturel baskilarla daha da azalacagi bir doneme coktan girmis bulunmaktayiz. Cok daha muhafazakarlasicaz artik. Ama iran olmayiz korkmayin.
  • Yeni Oluştur...