Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 The Pillars of the Earth kitabının mini dizi uyarlaması çıkmış. imdb tvrage Beğeni yüksek diziye. Konusu 12. yüzyıl ingiltere'sinde bir katedral inşaat'ı ve çevresinde gelişen olaylar anlatılıyor Kitabını'da çok met etmişti gerge ama bulamamıştım basılmıyordu , 2010'da tekrar basmışlar. Dayanabilirsem önce kitabını okuycam sonra izliycem. Ben bitmeden kitap biter inşallah. 700 küsür sayfa 2. kitabı var oda 1000 küsür ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 gerge değil bendim o >( oyuncular iyi ama yönetmen filan biraz acemi kalmış sanırım. ama sırf ian mcshane için bile seyrederim. ikinci kitap bi iki kuşak sonra geçiyor. konu olarak baya benziyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 prd senmiydin ya gerge kalmış aklımda :€ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 ya türkçe ye de çevirmişler ama baya pahalıydı. "bir katedralin öyküsü" ydü çevrilmiş adı sanırım. prd? hatta galiba ikinciyi de çevirdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 güzel baya başladığından beri takip ediyorum. mini series zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Begendim diziyi cok guzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 kitabını bitirsem bende başlıycam 250 sayfa kaldı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar